Chaveco-Refrigération SPRL

Contactgegevens Chaveco-Refrigération SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chaveco-Refrigération SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chaveco-Refrigération SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Coppée Jules 75; 6040; Charleroi (Jumet), België

Telefoon (phone): 071 34 63 40; 0475 46 39 43 (+32-071 34 63 40; 0475 46 39 43) 071 34 63 40; 0475 46 39 43 (+32-071 34 63 40; 0475 46 39 43)

Fax (fax): 071 34 63 39 (+32-071 34 63 39) 071 34 63 39 (+32-071 34 63 39)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chaveco-Refrigération SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chaveco-Refrigération SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chaveco-Refrigération SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chaveco-Refrigération SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chaveco-Refrigération SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chaveco-Refrigération SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chaveco-Refrigération SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chaveco-Refrigération SPRL
Products information Chaveco-Refrigération SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05687866210
Ondernemingsnummer: 7213592529
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 685,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Chaveco-Refrigération SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chaveco-Refrigération SPRL
(Get full report from official database of BE for Chaveco-Refrigération SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chaveco-Refrigération SPRL
Addition kinds of activities for Chaveco-Refrigération SPRL

10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
50840100. Voedselindustrie machines | Food industry machinery
50850602. Elektrische gereedschappen | Electric tools
79991401. Badhuis, onafhankelijk | Bath house, independent
82110306. Openbare special education school | Public special education school

Werken bij Chaveco-Refrigération SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chaveco-Refrigération SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chaveco-Refrigération SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chaveco-Refrigération SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

  • Orderpicker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot logistiek bedrijf in Vilvoorde zijn we op zoek naar een magazijnier. Bij voorkeur met reachtruck ervaring. Je taken bestaan uit het laden en lossen van vrachtwagens met elektrische transpallet, palletten stockeren of uit de rekken halen mbv een reachtruck, omwikkelen van materiaal met folie, paletten plaatsen of halen uit een frigo met een reachtruck... Het gaat om een langdurige opdracht met optie vast in een leuk bedrijf met aangename sfeer. Je zal werken in de late ploeg (15-23u).

  • Schrijnwerker (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf regio Kortrijk zoekt een plaatser van ramen en deuren in aluminium. Je werkt van 7u tot 15u30.

  • Chauffeur CE bijverdiener uit Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar meerdere chauffeurs, onder andere bijverdieners met een rijbewijs CE. Je rijdt nationale dagritten. Dit kan distributie zijn met de trekker-opligger, maar ook kiptransport of met de plateauwagen. Je bent bij voorkeur enkele dagen/week beschikbaar, het beginuur is bespreekbaar.

  • Autopoetser | Rijbewijs B | Regio Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een onderneming gespecialiseerd in het reinigen en opfrissen van voertuigen, dit zowel van het interieur alsook van het koetswerk. Je takenpakket bestaat in hoofdzaak uit het industriëel reinigen van voertuigen. Autolak polieren, simoniseren, auto ontgeuren (ozon), interieurreiniging, stoomreiniging, lakverzegeling, Waxoyl, … Je draagt zorg voor de aanwezige apparatuur en verzorgt regelmatig het onderhoud

  • Medewerker houtbedrijf (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld binnen de productieomgeving. DAGUREN opstart: onmiddellijk. - opleggen en afnemen van de machine. - Helpen met kwaliteitscontrole. - Helpen met inpak.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

Zoek naar antwoorden van Chaveco-Refrigération SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chaveco-Refrigération SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chaveco-Refrigération SPRL. Laat een reactie achter voor Chaveco-Refrigération SPRL. Chaveco-Refrigération SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chaveco-Refrigération SPRL. Leave a respond for Chaveco-Refrigération SPRL. Chaveco-Refrigération SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chaveco-Refrigération SPRL op de google maps. Adres en contacten Chaveco-Refrigération SPRL
Location of Chaveco-Refrigération SPRL on the google maps. Address and contacts of Chaveco-Refrigération SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chaveco-Refrigération SPRL Chaveco-Refrigération SPRL: FLI.C.T.S. NV | ROGER PAGNOULLE | ROGER GOOSSENS | MARC L'HERMITE | LA CITRONNELLE

Other related companies as Chaveco-Refrigération SPRL: FLI.C.T.S. NV | ROGER PAGNOULLE | ROGER GOOSSENS | MARC L'HERMITE | LA CITRONNELLE

Chaveco-Refrigération SPRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chaveco-Refrigération SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05687866210. Het bedrijf Chaveco-Refrigération SPRL bevindt zich op het adres: Rue Coppée Jules 75; 6040; Charleroi (Jumet). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 685,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Producten gemaakt in Chaveco-Refrigération SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chaveco-Refrigération SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chaveco-Refrigération SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chaveco-Refrigération SPRL, openstaande posities, locatie van Chaveco-Refrigération SPRL op de kaart.

Chaveco-Refrigération SPRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chaveco-Refrigération SPRL, company assigned to the tax number BE05687866210. The company Chaveco-Refrigération SPRL is located at the address: Rue Coppée Jules 75; 6040; Charleroi (Jumet). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 685,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Products created in Chaveco-Refrigération SPRL were not found.
The main activity of Chaveco-Refrigération SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chaveco-Refrigération SPRL is not available. You also can look at reviews of Chaveco-Refrigération SPRL, open positions, location of Chaveco-Refrigération SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chaveco-Refrigération SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chaveco-Refrigération SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chaveco-Refrigération SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chaveco-Refrigération SPRL, employees, financial statistics.