ATS Technics BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ATS Technics BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • ATS Technics BVBA

Contactgegevens ATS Technics BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATS Technics BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATS Technics BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukenstraat 117; 9255; Buggenhout, België

Telefoon (phone): 052 33 22 13 (+32-052 33 22 13) 052 33 22 13 (+32-052 33 22 13)

Fax (fax): 052 33 61 35 (+32-052 33 61 35) 052 33 61 35 (+32-052 33 61 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATS Technics BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATS Technics BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATS Technics BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATS Technics BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATS Technics BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATS Technics BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATS Technics BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATS Technics BVBA
Products information ATS Technics BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01833862304
Ondernemingsnummer: 6084197998
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ATS Technics BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Refrigeration equipment - Industrial and commercial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATS Technics BVBA
(Get full report from official database of BE for ATS Technics BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATS Technics BVBA
Addition kinds of activities for ATS Technics BVBA

329799. Nonclay refractories, nec | Nonclay refractories, nec
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
26560100. Papierbekers, borden, servies en keukengerei | Paper cups, plates, dishes, and utensils
38229901. Controle van de controle op de dienstverlening, automatisch | Building services monitoring controls, automatic
50750110. Luchtbevochtigers, behalve draagbaar | Humidifiers, except portable
54119902. Delicatessenwinkels | Delicatessen stores
79930402. Gokautomaten, munteenheid | Gambling machines, coin-operated

Werken bij ATS Technics BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATS Technics BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATS Technics BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATS Technics BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien 3 ploegen M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op elektromechanisch vlak fungeer je als polyvalente kracht: je voert depannages uit aan de machines en staat tegelijk in voor het preventief onderhoud. Je zoekt oplossingsgericht mee naar storingen. Bovendien zorg je voor optimalisatie van het elektrische en elektromechanische gedeelte van onze machines en installaties en verzorg je de installatie van nieuwe machines.

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zedelgem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student with excellent knowledge of Guaraní (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of Guaraní language. The job requires to do data quality checks in Guaraní. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vaste Job

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

Zoek naar antwoorden van ATS Technics BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ATS Technics BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATS Technics BVBA. Laat een reactie achter voor ATS Technics BVBA. ATS Technics BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATS Technics BVBA. Leave a respond for ATS Technics BVBA. ATS Technics BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATS Technics BVBA op de google maps. Adres en contacten ATS Technics BVBA
Location of ATS Technics BVBA on the google maps. Address and contacts of ATS Technics BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ATS Technics BVBA ATS Technics BVBA: BRANTANO | Vue sur Jardin | Ciaco | ALAIN WILLAERT | Cnockaert

Other related companies as ATS Technics BVBA: BRANTANO | Vue sur Jardin | Ciaco | ALAIN WILLAERT | Cnockaert

ATS Technics BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATS Technics BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01833862304. Het bedrijf ATS Technics BVBA bevindt zich op het adres: Beukenstraat 117; 9255; Buggenhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Producten gemaakt in ATS Technics BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATS Technics BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATS Technics BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATS Technics BVBA, openstaande posities, locatie van ATS Technics BVBA op de kaart.

ATS Technics BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATS Technics BVBA, company assigned to the tax number BE01833862304. The company ATS Technics BVBA is located at the address: Beukenstraat 117; 9255; Buggenhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Refrigeration equipment - Industrial and commercial. Products created in ATS Technics BVBA were not found.
The main activity of ATS Technics BVBA is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ATS Technics BVBA is not available. You also can look at reviews of ATS Technics BVBA, open positions, location of ATS Technics BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATS Technics BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATS Technics BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATS Technics BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATS Technics BVBA, employees, financial statistics.