FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA

Contactgegevens FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA

Regio (region): Dilbeek, België

Adres (address): Jozef Mertensstraat 140 1702 Dilbeek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-63-15-00 32-24-63-15-00

Fax (fax): 32-24-63-10-30 32-24-63-10-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA
Products information FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04013275146
Ondernemingsnummer: 2681457519
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA
(Get full report from official database of BE for FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA
Addition kinds of activities for FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
44829902. Veerboten die over rivieren of in havens opereren | Ferries operating across rivers or within harbors
50120104. Vans, noncommercial | Vans, noncommercial
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand
59419901. Boogschieten benodigdheden | Archery supplies
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive
79999902. Astroloog | Astrologer

Werken bij FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • LOSSE ARBEIDER METAAL (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als handarbeider instaan voor het algemeen handwerk in het atelier. Je wordt volledig opgeleid binnen het bedrijf en zal instaan voor boren van stukken, monteren van stukken, demonteren, ...

 • Recruiter (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

 • Account Manager Brussel (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zoek jij een job die bestaat uit Sales People- en Office Management? Als Account Manager te Brussel (Elsene) bestaat je job uit 3 luiken: SALES MANAGEMENT Je start je dag met een briefing waarin je in samenspraak met je team de prioriteiten en de te behalen doelen vastlegt. Je hebt een neus voor het spotten van opportuniteiten via netwerking jobboards kranten social media... Door middel van telefonische prospectie plan je je agenda in. Smeer alvast je kuiten in: we verwachten een 7tal bezoeken per dag bij klanten of prospecten.(80% hunting en 20% farming) Jouw professionele uitstraling sales-technische skills en negotiatievermogen zorgen ervoor dat jij de vacatures binnenhaalt. Je begeleidt de kandidaten wanneer zij op gesprek gaan bij de klant met als doel een nieuwe job voor onze kandidaat en een starter voor je kantoor. Het verlenen van HR advies als toegevoegde waarde aan je klant. PEOPLE MANAGEMENT Het managen van een uitzend-selectie kantoor alsof het je eigen zaak is. Prioriteiten leggen en je team in de juiste richting sturen. Op het juiste tijdstip coach manager of leider van je team zijn Je hands-on mentaliteit zorgt ervoor dat je functioneert als een echte 'manager by example'. Je beseft dat het woord TEAM staat voor Together Everyone Achieves More. OFFICE MANAGEMENT Het maandelijks realiseren van de vooropgestelde kantooromzet door middel van analyses budgettering en forecasting. Strategisch meedenken welke de noden voor je kantoor op korte en middellange termijn zijn en vervolgens je actieplan indien nodig bijstellen. Wekelijks rapporteren aan jouw Area Sales Director

 • Ploegbaas (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

 • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Kruibeke (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • POETSHULP Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: PERFECTIE@HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

  Regio: ERONDEGEM

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

 • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: JYSK

  Type: Studentenjob

  Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

 • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

Zoek naar antwoorden van FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. Laat een reactie achter voor FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. Leave a respond for FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA. FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA op de google maps. Adres en contacten FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA
Location of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA on the google maps. Address and contacts of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA: ROSITA VAN POECKE | EXTRAZONE WETTEREN | PEUGEOT-ROMEO CESCHIAT | RODE KRUIS OOSTROZEBEKE | VERHULST

Other related companies as FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA: ROSITA VAN POECKE | EXTRAZONE WETTEREN | PEUGEOT-ROMEO CESCHIAT | RODE KRUIS OOSTROZEBEKE | VERHULST

FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Dilbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04013275146. Het bedrijf FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA bevindt zich op het adres: Jozef Mertensstraat 140 1702 Dilbeek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, openstaande posities, locatie van FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA op de kaart.

FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA is a company, that was registered 2000 in Dilbeek region, Belgium. Full name of company is FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, company assigned to the tax number BE04013275146. The company FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA is located at the address: Jozef Mertensstraat 140 1702 Dilbeek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA were not found.
The main activity of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA is not available. You also can look at reviews of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, open positions, location of FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, Dilbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, Dilbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRAITEUR DE MECHELSE KOEKOEK BVBA, employees, financial statistics.