CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA

Contactgegevens CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 31; 3720; Kortessem, België

Telefoon (phone): 011 37 91 10 (+32-011 37 91 10) 011 37 91 10 (+32-011 37 91 10)

Fax (fax): 011 37 91 19 (+32-011 37 91 19) 011 37 91 19 (+32-011 37 91 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA
Products information CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE01477630615
Ondernemingsnummer: 4206359863
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Sand & gravel; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Gardening & garden maintenance; Sawdust & shavings; Waste management

Product categorie (product category): Recycling companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA
(Get full report from official database of BE for CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA
Addition kinds of activities for CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA

639999. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
781904. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production
34119902. Kan deksels en eindjes, metaal | Can lids and ends, metal
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
38250233. Sweep generatoren | Sweep generators

Werken bij CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Logistiek bediende inbound tijdelijk Gentse haven (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het correct administratief behandelen van de inkomende transporten -je bereidt de dossiers voor -je coördineert en beheert de ontvangst en administratie van containers en retourzendingen -je zorgt voor een correcte administratie -je staat in voor de maandelijkse rapportering en klachtenafhandeling -je lost dagelijkse operationele issues op -je beheert transit en crossdock planning ...

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Loodgieter (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een installateur sanitair en CV om op verschillende locaties te werken in Vlaams-Brabant. Je werkt voor de afdeling "Building" Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je legt aanvoer- en afvoerleidingen voor water- en gastoevoer. Je installeert of herstelt sanitaire voorzieningen, kranen, gasboilers en andere toestellen voor waterverwarming. Je plaatst, regelt, onderhoudt en herstelt installaties voor centrale verwarming. Je bewerkt en legt leidingen Je snijdt en zaagt buizen op maat, ontbraamt ze en buigt ze. Je maakt en/of monteert allerlei verbindingen. Je plaatst verwarmingsketels, brandstoftanks en radiatoren en sluit ze aan.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Eppegem M/V (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - O. Vlaanderen - Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

Zoek naar antwoorden van CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. Laat een reactie achter voor CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. Leave a respond for CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA. CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA op de google maps. Adres en contacten CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA
Location of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA on the google maps. Address and contacts of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA: Piront J | Carnoy L | VIE & PROGR?S | ISABELLE NIEDLISPACHER | Roth J

Other related companies as CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA: Piront J | Carnoy L | VIE & PROGR?S | ISABELLE NIEDLISPACHER | Roth J

CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01477630615. Het bedrijf CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 31; 3720; Kortessem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Recycling companies. Lijst met producten zijn Sand & gravel; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Gardening & garden maintenance; Sawdust & shavings; Waste management.
De hoofdactiviteit van CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, openstaande posities, locatie van CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, company assigned to the tax number BE01477630615. The company CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA is located at the address: Dorpsstraat 31; 3720; Kortessem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Recycling companies. List of products are Sand & gravel; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Gardening & garden maintenance; Sawdust & shavings; Waste management.
The main activity of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA is not available. You also can look at reviews of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, open positions, location of CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERSERVICE GIELEN NV-SA, employees, financial statistics.