Piront J

Contactgegevens Piront J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Piront J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Piront J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Au Pairon 4 4831 Bilstain (Limbourg), België

Telefoon (phone): +32 (60) 715-29-74 +32 (60) 715-29-74

Fax (fax): +32 (59) 666-78-84 +32 (59) 666-78-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Piront J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Piront J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Piront J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Piront J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Piront J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Piront J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Piront J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Piront J
Products information Piront J

BTW identificatienummer (tax): BE01483398437
Ondernemingsnummer: 9781097412
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Piront J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Piront J
(Get full report from official database of BE for Piront J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Piront J
Addition kinds of activities for Piront J

15420100. Bedrijfs- en kantoorbouwbedrijven | Commercial and office building contractors
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
28990000. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
33560200. Edele metalen | Precious metals
38270000. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
38270104. Coddington vergrootinstrumenten | Coddington magnifying instruments
39999927. Huisdier benodigdheden | Pet supplies
83220000. Individuele en familiale diensten | Individual and family services

Werken bij Piront J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Piront J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Piront J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Piront J. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopsmedewerker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gezellige bakkerij in Koekelare zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Concreet zullen volgende taken tot jouw verantwoordelijkheid horen: - het onthaal en bediening van de klant; - hierbij maak je gebruik van de kassa; - bestellingen noteren en opvolgen; - de winkel netjes houden; - broodautomaat aanvullen; - bij minder drukke periodes helpen in het atelier.

 • MRP PLANNER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een MRP planner. Ben je in het bezit van een bachelorsdiploma logistiek? Heb je reeds een eerste relevante werkervaring achter de rug? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als MRP planner zal je zorgen voor een correcte en tijdige productbeschikbaarheid van de grondstoffen. je zet voorstellen om in orders je zorgt voor optimale voorraadniveaus je houdt rekening met het voorziene budget je staat in voor de follow-up met de leveranciers en magazijniers je zorgt er voor dat de leveringen tijdig kunnen gebeuren je staat in voor de follow-up van de contracten met de klanten je staat in contact met de inkoopafdeling enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren. Je zal opstarten op interimbasis. Voorlopig is dit om de drukte op te vangen, een vast contract kan dus niet gegarandeerd worden.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

 • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

 • Student recruiter Synergie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Studentenjob

  Voor een speciaal project binnen Synergie zoeken wij recruiters! Als student recruiter ondersteun je dit project door: - telefonisch contact met kandidaten - screening obv vooropgestelde criteria - bijhorende administratie - losse administratieve taken

 • Student |dynamische kantoor | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps zoekt een Student voor een dynamische onderneming actief in Hasselt. Onze klant, een dynamische onderneming, is op zoek naar een Student. Jouw verantwoordelijkheden * Je boekt de aan- en verkoopfacturen in; * Je bereidt de Btw-aangifte voor; * Je bent verantwoordelijk voor ad hoc boekhoudkundig en administratieve taken; * Je boekt de bankuittreksels in. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

 • Jobstudent administratie regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Gent is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

 • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: SMET-TUNNELLING

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

 • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

 • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van Piront J in sociale netwerken
Look for responds of Piront J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Piront J. Laat een reactie achter voor Piront J. Piront J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Piront J. Leave a respond for Piront J. Piront J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Piront J op de google maps. Adres en contacten Piront J
Location of Piront J on the google maps. Address and contacts of Piront J

Andere gerelateerde bedrijven als come Piront J Piront J: Contrast BVBA | KEDDY | JOHAN VANGENECHTEN | Instituut voor Vorming & Onderzoek in de Confectie | Elpa

Other related companies as Piront J: Contrast BVBA | KEDDY | JOHAN VANGENECHTEN | Instituut voor Vorming & Onderzoek in de Confectie | Elpa

Piront J is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Piront J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01483398437. Het bedrijf Piront J bevindt zich op het adres: Au Pairon 4 4831 Bilstain (Limbourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Piront J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Piront J is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Piront J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Piront J, openstaande posities, locatie van Piront J op de kaart.

Piront J is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Piront J, company assigned to the tax number BE01483398437. The company Piront J is located at the address: Au Pairon 4 4831 Bilstain (Limbourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Piront J were not found.
The main activity of Piront J is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Piront J is not available. You also can look at reviews of Piront J, open positions, location of Piront J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Piront J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Piront J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Piront J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Piront J, employees, financial statistics.