Lejeune René & Fils SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Lejeune René & Fils SPRL
Private companiesReal Estate • Lejeune René & Fils SPRL

Contactgegevens Lejeune René & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lejeune René & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lejeune René & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bihain 13 6690 Bihain (Vielsalm), België

Telefoon (phone): +32 (57) 133-36-10 +32 (57) 133-36-10

Fax (fax): +32 (16) 258-75-75 +32 (16) 258-75-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lejeune René & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lejeune René & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lejeune René & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lejeune René & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lejeune René & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lejeune René & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lejeune René & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lejeune René & Fils SPRL
Products information Lejeune René & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06061401367
Ondernemingsnummer: 7815643310
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Lejeune René & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lejeune René & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Lejeune René & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lejeune René & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Lejeune René & Fils SPRL

322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
28349906. Pillen, farmaceutisch | Pills, pharmaceutical
34430209. Warmtewisselaars: koelers (na, inter), condensatoren, enz. | Heat exchangers: coolers (after, inter), condensers, etc.
36990604. Deur openings- en sluitapparatuur, elektrisch | Door opening and closing devices, electrical
45819900. Luchthavens, vliegvelden en diensten, niet inbegrepen | Airports, flying fields, and services, nec
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs

Werken bij Lejeune René & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lejeune René & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lejeune René & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lejeune René & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

  • Onco-Coach 19u (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • huishoudhulp (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PWA-DICO HERK-DE-STAD

    Type: Vaste Job

    Poetsen bij mensen thuis onder het dienstenchequessysteem.

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Lejeune René & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Lejeune René & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lejeune René & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Lejeune René & Fils SPRL. Lejeune René & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lejeune René & Fils SPRL. Leave a respond for Lejeune René & Fils SPRL. Lejeune René & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lejeune René & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Lejeune René & Fils SPRL
Location of Lejeune René & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Lejeune René & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Lejeune René & Fils SPRL Lejeune René & Fils SPRL: Librairie du Parc | Confectie Onderdelen Handel BVBA | LUCIEN ANCIAUX | GERT REGO | Club 68

Other related companies as Lejeune René & Fils SPRL: Librairie du Parc | Confectie Onderdelen Handel BVBA | LUCIEN ANCIAUX | GERT REGO | Club 68

Lejeune René & Fils SPRL is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lejeune René & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06061401367. Het bedrijf Lejeune René & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Bihain 13 6690 Bihain (Vielsalm). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Lejeune René & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lejeune René & Fils SPRL is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lejeune René & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lejeune René & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Lejeune René & Fils SPRL op de kaart.

Lejeune René & Fils SPRL is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lejeune René & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE06061401367. The company Lejeune René & Fils SPRL is located at the address: Bihain 13 6690 Bihain (Vielsalm). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Lejeune René & Fils SPRL were not found.
The main activity of Lejeune René & Fils SPRL is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lejeune René & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Lejeune René & Fils SPRL, open positions, location of Lejeune René & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lejeune René & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lejeune René & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lejeune René & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lejeune René & Fils SPRL, employees, financial statistics.