A Chêne

Contactgegevens A Chêne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Chêne: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Chêne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Industriel de Prayon; 4870; Trooz (Forêt), België

Telefoon (phone): 04 351 91 70 (+32-04 351 91 70) 04 351 91 70 (+32-04 351 91 70)

Fax (fax): 04 351 72 11 (+32-04 351 72 11) 04 351 72 11 (+32-04 351 72 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Chêne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Chêne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Chêne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Chêne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Chêne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Chêne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Chêne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Chêne
Products information A Chêne

BTW identificatienummer (tax): BE03571075439
Ondernemingsnummer: 4284912109
Hoofdstad (capital): 251,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 855,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Civil engineering works; Contractors - Industrial & utility building; Sports-grounds - Laying & Access.; Parking-places (Laying-out); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete repairing

Product categorie (product category): Recycling companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Chêne
(Get full report from official database of BE for A Chêne)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Chêne
Addition kinds of activities for A Chêne

2083. Mout | Malt
3069. Gemaakte rubberen producten, niet inbegrepen | Fabricated rubber products, nec
203702. Fruitsappen | Fruit juices
20150603. Pluimvee, verwerkt: gekookt | Poultry, processed: cooked
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
30890219. Bakken, kunststoffen | Trays, plastics
31110406. Kantleer | Lace leather
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
51450203. Popcorn en benodigdheden | Popcorn and supplies
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec

Werken bij A Chêne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Chêne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Chêne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Chêne. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • Klantgerichte Inside Sales Medewerker (m/v) te Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Inside Sales Medewerker (m/v) het aanspreekpunt voor klanten, verdelers en vertegenwoordigers. Een greep uit jouw verantwoordelijkheden: - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, via mail en telefoon, - Je denkt mee met de klant naar een oplossing op maat en voorziet heb van het nodige (technische) advies, - Je neemt nieuwe bestellingen aan en geeft deze correct in, - Je volgt de leveringen op en koppelt hierover terug naar de klant, - Je maakt de klant wegwijs in nieuwigheden en acties.

  • Technisch-commercieel medewerker/ elektriciteit en verlichting (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoopsadviseur sta je in voor het onthaal en de verkoop van verlichting en toebehoren van elektriciteit en het bieden van technisch advies. Toonbankverkoop ( advies geven verkoop materiaal ophalen ) Dienst na verkoop en klachtenbehandeling (oplossingen garantie...) Klanten informeren over nieuwigheden .

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Oostnieuwkerke (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: STUZO

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

  • Kamermeisje (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Profielbeschrijving: Aantal uren/week: 30 Aantal dagen/week: Kennis gebruik schoonmaakproducten Kamers reinigen en onderhouden

  • JOBSTUDENT LEEFGROEPSBEGELEIDER WEEKEND (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CKG DON BOSCO

    Type: Studentenjob

    -U werkt op zaterdag en/of zondag in een residentiële leefgroep met kinderen tussen 0 en 12 jaar. -U biedt de kinderen een fijne daginvulling door het aanbieden van leeftijdsgerichte activiteiten, gepaste verzorging en opvolging van de dagstructuur. -U voert een goede interne communicatie met de collega-begeleiders. -U onderhoudt ook goede contacten met de ouders en ondersteunt hen vanuit uw team bij de opvoeding van de kinderen.

  • OPDIEN(ST)ER (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: VLETERHOF

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerd persoon om in het weekend te helpen bij de bediening van de klanten. U kan zelfstandig werken. Zowel uren als dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van A Chêne in sociale netwerken
Look for responds of A Chêne in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Chêne. Laat een reactie achter voor A Chêne. A Chêne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Chêne. Leave a respond for A Chêne. A Chêne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Chêne op de google maps. Adres en contacten A Chêne
Location of A Chêne on the google maps. Address and contacts of A Chêne

Andere gerelateerde bedrijven als come A Chêne A Chêne: DIRK TOP | Adams A.P.E. SPRL | CARL VANHEEDE | Meyerbeer (Centre M茅dical) | O.T.V.

Other related companies as A Chêne: DIRK TOP | Adams A.P.E. SPRL | CARL VANHEEDE | Meyerbeer (Centre M茅dical) | O.T.V.

A Chêne is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Chêne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03571075439. Het bedrijf A Chêne bevindt zich op het adres: Parc Industriel de Prayon; 4870; Trooz (Forêt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 251,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 855,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Recycling companies. Lijst met producten zijn Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Civil engineering works; Contractors - Industrial & utility building; Sports-grounds - Laying & Access.; Parking-places (Laying-out); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete repairing.
De hoofdactiviteit van A Chêne is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Chêne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Chêne, openstaande posities, locatie van A Chêne op de kaart.

A Chêne is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Chêne, company assigned to the tax number BE03571075439. The company A Chêne is located at the address: Parc Industriel de Prayon; 4870; Trooz (Forêt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 251,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 855,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Recycling companies. List of products are Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Contractors - Civil engineering works; Contractors - Industrial & utility building; Sports-grounds - Laying & Access.; Parking-places (Laying-out); Containers for waste & dumping (Rental & transport); Concrete repairing.
The main activity of A Chêne is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A Chêne is not available. You also can look at reviews of A Chêne, open positions, location of A Chêne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Chêne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Chêne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Chêne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Chêne, employees, financial statistics.