Speeltuin Kinderweelde

Contactgegevens Speeltuin Kinderweelde: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Speeltuin Kinderweelde: address, phone, fax, email, website, opening hours

Speeltuin Kinderweelde

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Speeltuinstraat; 2450; Meerhout, België

Telefoon (phone): 014 30 37 03 (+32-014 30 37 03) 014 30 37 03 (+32-014 30 37 03)

Fax (fax): +32 (69) 631-52-46 +32 (69) 631-52-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Speeltuin Kinderweelde: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Speeltuin Kinderweelde"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Speeltuin Kinderweelde"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Speeltuin Kinderweelde, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Speeltuin Kinderweelde. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Speeltuin Kinderweelde, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Speeltuin Kinderweelde. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Speeltuin Kinderweelde
Products information Speeltuin Kinderweelde

BTW identificatienummer (tax): BE01326843261
Ondernemingsnummer: 7609649658
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 533,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Speeltuin Kinderweelde zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recreation parks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Speeltuin Kinderweelde
(Get full report from official database of BE for Speeltuin Kinderweelde)

Aanvulling soorten activiteiten voor Speeltuin Kinderweelde
Addition kinds of activities for Speeltuin Kinderweelde

07230103. Vlasafscheidende diensten | Flax decorticating services
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
39140109. Zilverwerk, sterling zilver | Silverware, sterling silver
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
55990000. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec

Werken bij Speeltuin Kinderweelde: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Speeltuin Kinderweelde: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Speeltuin Kinderweelde. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Speeltuin Kinderweelde. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Metselaar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • Jobstudent (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • chauffeur (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: JOFA VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons kleinschalig familiebedrijf zijn wij op zoek naar een chauffeur. Wij leveren voedingsverpakkingen aan slagers, frituren en kleinhandelaars. U levert grotendeels goederen uit rechtstreeks bij de klant. Klantvriendelijkheid, correctheid, vlotheid en stiptheid zijn dus zeer belangrijk. (leveren gebeurt met een bestelwagen) U wordt ook ingezet in het magazijn voor volgende taken: klaarzetten bestellingen, binnenkomende goederen correct stockeren. Op geregelde tijdstippen helpt u ook bij het uitladen van containers. (leveren gebeurt met een bestelwagen)

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van Speeltuin Kinderweelde in sociale netwerken
Look for responds of Speeltuin Kinderweelde in social networks

Lees alle opmerkingen voor Speeltuin Kinderweelde. Laat een reactie achter voor Speeltuin Kinderweelde. Speeltuin Kinderweelde bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Speeltuin Kinderweelde. Leave a respond for Speeltuin Kinderweelde. Speeltuin Kinderweelde on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Speeltuin Kinderweelde op de google maps. Adres en contacten Speeltuin Kinderweelde
Location of Speeltuin Kinderweelde on the google maps. Address and contacts of Speeltuin Kinderweelde

Andere gerelateerde bedrijven als come Speeltuin Kinderweelde Speeltuin Kinderweelde: Claeys G | L'ILE AUX TRESORS | PATRICK MATHIEU | Andrieux | HUIS DE GEEST-DE VLIEGHER

Other related companies as Speeltuin Kinderweelde: Claeys G | L'ILE AUX TRESORS | PATRICK MATHIEU | Andrieux | HUIS DE GEEST-DE VLIEGHER

Speeltuin Kinderweelde is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Speeltuin Kinderweelde, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01326843261. Het bedrijf Speeltuin Kinderweelde bevindt zich op het adres: Speeltuinstraat; 2450; Meerhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 533,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Recreation parks. Producten gemaakt in Speeltuin Kinderweelde zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Speeltuin Kinderweelde is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Speeltuin Kinderweelde is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Speeltuin Kinderweelde, openstaande posities, locatie van Speeltuin Kinderweelde op de kaart.

Speeltuin Kinderweelde is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Speeltuin Kinderweelde, company assigned to the tax number BE01326843261. The company Speeltuin Kinderweelde is located at the address: Speeltuinstraat; 2450; Meerhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 533,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Recreation parks. Products created in Speeltuin Kinderweelde were not found.
The main activity of Speeltuin Kinderweelde is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Speeltuin Kinderweelde is not available. You also can look at reviews of Speeltuin Kinderweelde, open positions, location of Speeltuin Kinderweelde on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Speeltuin Kinderweelde, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Speeltuin Kinderweelde, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Speeltuin Kinderweelde, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Speeltuin Kinderweelde, employees, financial statistics.