FERME DES BISONS (LA)

Contactgegevens FERME DES BISONS (LA): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FERME DES BISONS (LA): address, phone, fax, email, website, opening hours

FERME DES BISONS (LA)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Recogne 28; 6600; Bastogne (Noville), België

Telefoon (phone): 061 21 06 40 (+32-061 21 06 40) 061 21 06 40 (+32-061 21 06 40)

Fax (fax): 061 21 06 49 (+32-061 21 06 49) 061 21 06 49 (+32-061 21 06 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FERME DES BISONS (LA): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FERME DES BISONS (LA)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FERME DES BISONS (LA)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FERME DES BISONS (LA), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FERME DES BISONS (LA). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FERME DES BISONS (LA), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FERME DES BISONS (LA). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FERME DES BISONS (LA)
Products information FERME DES BISONS (LA)

BTW identificatienummer (tax): BE01621002197
Ondernemingsnummer: 3921264648
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Tourism - Sights of interest; Livestock breeding

Product categorie (product category): Recreation parks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FERME DES BISONS (LA)
(Get full report from official database of BE for FERME DES BISONS (LA))

Aanvulling soorten activiteiten voor FERME DES BISONS (LA)
Addition kinds of activities for FERME DES BISONS (LA)

208299. Malt dranken, nec | Malt beverages, nec
15319904. Speculatieve bouwer, eengezinswoningen | Speculative builder, single-family houses
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
28359912. Veterinaire diagnostische stoffen | Veterinary diagnostic substances
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous

Werken bij FERME DES BISONS (LA): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FERME DES BISONS (LA): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FERME DES BISONS (LA). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FERME DES BISONS (LA). Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Commercieel bediende export (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een commercieel bediende voor de exportmarkten voor een bedrijf regio Avelgem. De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant Het opvolgen van de leveringstermijnen Het checken van de openstaande vorderingen Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Operator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi bedrijf gelegen in Oudenaarde, zijn we dringen op zoek naar een machinebediener voor 2 ploegen. Je staat in voor het besturen, instellen en bevoorraden van jouw toegewezen machine. Je staat er niet alleen voor, jij en jouw collega bedienen de machine samen.

  • Productieoperator weger (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Operator sta je in voor : Het volledig zelfstandig draaien van de lijn, uitvoeren van lotwissels, productwissels,... Het oplossen van technische problemen bij stilstand en uitvoeren van klein onderhoud. Het vontinu bewaken van de goede werking van de instalaties.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • JOBSTUDENTEN POLYVALENT MEDEWERKER IJSSALON (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AUSTRALIAN ICE CREAM

    Type: Studentenjob

    Voor ons ijssalon in het Shoppingcenter zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker die verschillende taken op zich zal nemen. Het takenpakket zal onder andere bestaan uit: bereiden van verschillende soorten ijs bedienen van de klanten ontvangen van betalingen aanvullen van de toonbank en winkel netjes houden van de winkel ...

  • Etudiant élève infirmier(e) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons d'urgence des étudiants en soins infirmiers pour toute l'année (en semaine et week-end)! Vous devez avoir réussi votre 1ère année au minimum et posséder le visa aide soignant (obligatoire). Nous pouvons vous offrir des expériences enrichissantes dans différents services et/ou institutions en fonction de vos disponibilités.

Zoek naar antwoorden van FERME DES BISONS (LA) in sociale netwerken
Look for responds of FERME DES BISONS (LA) in social networks

Lees alle opmerkingen voor FERME DES BISONS (LA). Laat een reactie achter voor FERME DES BISONS (LA). FERME DES BISONS (LA) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FERME DES BISONS (LA). Leave a respond for FERME DES BISONS (LA). FERME DES BISONS (LA) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FERME DES BISONS (LA) op de google maps. Adres en contacten FERME DES BISONS (LA)
Location of FERME DES BISONS (LA) on the google maps. Address and contacts of FERME DES BISONS (LA)

Andere gerelateerde bedrijven als come FERME DES BISONS (LA) FERME DES BISONS (LA): GROEP ARGENTA | MARC PONSARD | JOANNES BROEKX | BOUTIQUE FEMME | Calande

Other related companies as FERME DES BISONS (LA): GROEP ARGENTA | MARC PONSARD | JOANNES BROEKX | BOUTIQUE FEMME | Calande

FERME DES BISONS (LA) is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FERME DES BISONS (LA), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01621002197. Het bedrijf FERME DES BISONS (LA) bevindt zich op het adres: Recogne 28; 6600; Bastogne (Noville). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 683,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Recreation parks. Lijst met producten zijn Tourism - Sights of interest; Livestock breeding.
De hoofdactiviteit van FERME DES BISONS (LA) is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FERME DES BISONS (LA) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FERME DES BISONS (LA), openstaande posities, locatie van FERME DES BISONS (LA) op de kaart.

FERME DES BISONS (LA) is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is FERME DES BISONS (LA), company assigned to the tax number BE01621002197. The company FERME DES BISONS (LA) is located at the address: Recogne 28; 6600; Bastogne (Noville). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 683,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Recreation parks. List of products are Tourism - Sights of interest; Livestock breeding.
The main activity of FERME DES BISONS (LA) is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FERME DES BISONS (LA) is not available. You also can look at reviews of FERME DES BISONS (LA), open positions, location of FERME DES BISONS (LA) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FERME DES BISONS (LA), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FERME DES BISONS (LA), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FERME DES BISONS (LA), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FERME DES BISONS (LA), employees, financial statistics.