ZAGARELLA

Contactgegevens ZAGARELLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZAGARELLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZAGARELLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES BUIS 3; 4000; LUIK (GROOT), België

Telefoon (phone): 42535491 (+32-42535491) 42535491 (+32-42535491)

Fax (fax): +32 (57) 400-94-66 +32 (57) 400-94-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZAGARELLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZAGARELLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZAGARELLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZAGARELLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZAGARELLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZAGARELLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZAGARELLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZAGARELLA
Products information ZAGARELLA

BTW identificatienummer (tax): BE07520111083
Ondernemingsnummer: 8121887207
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 160,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in ZAGARELLA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Recreatie- and lunaparken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZAGARELLA
(Get full report from official database of BE for ZAGARELLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZAGARELLA
Addition kinds of activities for ZAGARELLA

325102. Structurele klei tegel | Structural clay tile
335102. Koper en buislegering buis en buis | Copper and copper alloy pipe and tube
358902. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
20489912. Minerale voedingssupplementen | Mineral feed supplements
50880201. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components

Werken bij ZAGARELLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZAGARELLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZAGARELLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZAGARELLA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Verkoop / kassa / onthaal (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantanwoordelijke voor de afdeling ruitersport en zwemmen. Je vult de rekken aan en zorgt dat de afdeling er altijd tip top uit ziet. Je leert alle producten kennen, zodat je klanten met jouw advies kan verderhelpen.

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van ZAGARELLA in sociale netwerken
Look for responds of ZAGARELLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZAGARELLA. Laat een reactie achter voor ZAGARELLA. ZAGARELLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZAGARELLA. Leave a respond for ZAGARELLA. ZAGARELLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZAGARELLA op de google maps. Adres en contacten ZAGARELLA
Location of ZAGARELLA on the google maps. Address and contacts of ZAGARELLA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZAGARELLA ZAGARELLA: FLBMI NV | A.S.Q. | Rombouts | VAN DER ELST ERIK | HUIS MALFROIDT

Other related companies as ZAGARELLA: FLBMI NV | A.S.Q. | Rombouts | VAN DER ELST ERIK | HUIS MALFROIDT

ZAGARELLA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZAGARELLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07520111083. Het bedrijf ZAGARELLA bevindt zich op het adres: RUE DES BUIS 3; 4000; LUIK (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 160,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Recreatie- and lunaparken. Producten gemaakt in ZAGARELLA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZAGARELLA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZAGARELLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZAGARELLA, openstaande posities, locatie van ZAGARELLA op de kaart.

ZAGARELLA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZAGARELLA, company assigned to the tax number BE07520111083. The company ZAGARELLA is located at the address: RUE DES BUIS 3; 4000; LUIK (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 160,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Recreatie- and lunaparken. Products created in ZAGARELLA were not found.
The main activity of ZAGARELLA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZAGARELLA is not available. You also can look at reviews of ZAGARELLA, open positions, location of ZAGARELLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZAGARELLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZAGARELLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZAGARELLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZAGARELLA, employees, financial statistics.