OPTIMUM MEDIATEAM

Contactgegevens OPTIMUM MEDIATEAM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPTIMUM MEDIATEAM: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPTIMUM MEDIATEAM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSE STEENWEG 1789B8; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM, België

Telefoon (phone): 26782552 (+32-26782552) 26782552 (+32-26782552)

Fax (fax): +32 (67) 621-85-19 +32 (67) 621-85-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPTIMUM MEDIATEAM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPTIMUM MEDIATEAM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPTIMUM MEDIATEAM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPTIMUM MEDIATEAM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPTIMUM MEDIATEAM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPTIMUM MEDIATEAM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPTIMUM MEDIATEAM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPTIMUM MEDIATEAM
Products information OPTIMUM MEDIATEAM

BTW identificatienummer (tax): BE02709747314
Ondernemingsnummer: 2790771484
Hoofdstad (capital): 397,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in OPTIMUM MEDIATEAM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPTIMUM MEDIATEAM
(Get full report from official database of BE for OPTIMUM MEDIATEAM)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPTIMUM MEDIATEAM
Addition kinds of activities for OPTIMUM MEDIATEAM

225899. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
762901. Elektrische reparatie van persoonlijke apparaten | Electrical personal use appliance repair
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
28920202. Zwarte poeder (explosieve) | Black powder (explosive)
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
34440510. Post (postkantoor) verzameling of opbergdozen, plaat | Mail (post office) collection or storage boxes, sheet metal
35410300. Freesmachines | Milling machines
44829903. Intraport vervoer | Intraport transportation
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets

Werken bij OPTIMUM MEDIATEAM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPTIMUM MEDIATEAM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPTIMUM MEDIATEAM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPTIMUM MEDIATEAM. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • Lasser (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevarieerde job die bestaat uit lassen, plooien, knippen en ponsen. Je werkt zelfstandig de constructies af van plan tot eindproduct.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • Huishoudhelden regio Jabbeke gewenst! Snelle opstart mogelijk! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DE HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Je ondersteunt verschillende gezinnen uit de omgeving Marke, Kortrijk, Bellegem, Aalbeke,.. in het huishouden. Mogelijke taken zijn: poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken.

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Elektricien (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: ESV-BLOMME

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een installateur met enige ervaring. Als installateur sta je in voor het plaatsen en vernieuwen van de elektriciteit bij voornamelijk particuliere klanten. Dit zowel bij renovatie als nieuwbouw. Je plaatst de elektrische leidingen en sluit zelfstandig de zekeringkasten aan. Samen met de zaakvoerder maak je de elektrische schema's op. Je staat in voor foutopsporing. Ons bedrijf plaatst niet enkel elektriciteit, maar ook sanitair, verwarming, airco, ventilatie, zonnepanelen en zonneboilers. Je krijgt de mogelijkheid om deze technieken aan te leren en met tijd zelf te plaatsen. Voor deze aanwerving wensen wij GEEN beroep te doen op de tussenkomst van interimkantoren.

  • Magazijnier (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in sanitair,verwarming en ventilatie zijn wij op zoek naar een magazijnier. Ben je technisch aangelegd, heb je reeds enige kennis van sanitair, verwarming en ventilatie of wil er graag meer over leren. Sta je graag in contact met klanten en ben je sociaal aangelegd. Dan is deze job misschien iets voor jou!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Ontbijtmedewerker m/v (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: DRUKMAN

    Type: Flexijob

    B&B Hullebrug te Itegem is op zoek naar iemand die graag mensen in de watten legt met een heerlijk ontbijtje in de ochtend en vervolgens de kamers omtovert in een zalig gezellig nestje om in weg te dromen. Volgende taken vallen onder jouw bevoegdheid Je bent verantwoordelijk voor het hartelijke ontvangst van onze gasten tijdens de ochtendstond; Je bent iemand die graag mensen een lekker ontbijtje maakt, met een heerlijk vers geperst fruitsapje waarbij een lekker vers eitje van onze kippetjes niet mag ontbreken; Tijdens het ontbijt sta jij in voor het perfect runnen van het ontbijt en zorg je ervoor dat onze gasten niets tekort komen. Onze gasten verdienen nu éénmaal dé perfecte service; Na de ontbijturen, zorg je ervoor dat alles netjes achter blijft in de gastenkamer, en tover je de kamers om tot een magische reis naar dromenland;

Zoek naar antwoorden van OPTIMUM MEDIATEAM in sociale netwerken
Look for responds of OPTIMUM MEDIATEAM in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPTIMUM MEDIATEAM. Laat een reactie achter voor OPTIMUM MEDIATEAM. OPTIMUM MEDIATEAM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPTIMUM MEDIATEAM. Leave a respond for OPTIMUM MEDIATEAM. OPTIMUM MEDIATEAM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPTIMUM MEDIATEAM op de google maps. Adres en contacten OPTIMUM MEDIATEAM
Location of OPTIMUM MEDIATEAM on the google maps. Address and contacts of OPTIMUM MEDIATEAM

Andere gerelateerde bedrijven als come OPTIMUM MEDIATEAM OPTIMUM MEDIATEAM: RPC PACKAGING GENT NV | Sibret-Lesuisse SPRL | JOKE DOUTERLUNGE | Capelle C | Vanderbiesen

Other related companies as OPTIMUM MEDIATEAM: RPC PACKAGING GENT NV | Sibret-Lesuisse SPRL | JOKE DOUTERLUNGE | Capelle C | Vanderbiesen

OPTIMUM MEDIATEAM is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPTIMUM MEDIATEAM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02709747314. Het bedrijf OPTIMUM MEDIATEAM bevindt zich op het adres: WAVERSE STEENWEG 1789B8; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 397,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in OPTIMUM MEDIATEAM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OPTIMUM MEDIATEAM is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPTIMUM MEDIATEAM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPTIMUM MEDIATEAM, openstaande posities, locatie van OPTIMUM MEDIATEAM op de kaart.

OPTIMUM MEDIATEAM is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPTIMUM MEDIATEAM, company assigned to the tax number BE02709747314. The company OPTIMUM MEDIATEAM is located at the address: WAVERSE STEENWEG 1789B8; 1160; OUDERGEM/AUDERGHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 397,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Reclamebureaus. Products created in OPTIMUM MEDIATEAM were not found.
The main activity of OPTIMUM MEDIATEAM is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPTIMUM MEDIATEAM is not available. You also can look at reviews of OPTIMUM MEDIATEAM, open positions, location of OPTIMUM MEDIATEAM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPTIMUM MEDIATEAM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPTIMUM MEDIATEAM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPTIMUM MEDIATEAM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPTIMUM MEDIATEAM, employees, financial statistics.