OMNI PUBLI

Contactgegevens OMNI PUBLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMNI PUBLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMNI PUBLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NEPTUNUSLAAN 6B1; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23450497 (+32-23450497) 23450497 (+32-23450497)

Fax (fax): +32 (19) 135-81-14 +32 (19) 135-81-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMNI PUBLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMNI PUBLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMNI PUBLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMNI PUBLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMNI PUBLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMNI PUBLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMNI PUBLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMNI PUBLI
Products information OMNI PUBLI

BTW identificatienummer (tax): BE08633850097
Ondernemingsnummer: 1148590087
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 499,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in OMNI PUBLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMNI PUBLI
(Get full report from official database of BE for OMNI PUBLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMNI PUBLI
Addition kinds of activities for OMNI PUBLI

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
28340404. Zadels, farmaceutisch | Lozenges, pharmaceutical
34420303. Stormdeuren of ramen, metaal | Storm doors or windows, metal
34430301. Boiler behuizing, metalen plaat | Boiler casing, metal plate
50840403. Boorapparatuur, exclusief bits | Drilling equipment, excluding bits
73190101. Buskaart reclame | Bus card advertising

Werken bij OMNI PUBLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMNI PUBLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMNI PUBLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMNI PUBLI. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 Techniekers Voedingsbedrijf Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van productiemachines, alle nutsvoorzieningen en de gebouwen Technisch onderhoud van de installaties Verhelpen van storingen Herstellen van defecten

  • Productiemedewerker Solderen/Monteren (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp gespecialiseerd in communicatieapparatuur binnen de luchtvaart zijn we op zoek naar een Productiemedewerker Solderen/Monteren. Samen met je collega's sta je in voor het solderen en/of monteren van elektronische apparatuur, bestemd voor radar- en communicatiesystemen. Na een interne opleiding en begeleidingsfase bouw je zelfstandig of in een klein team, onderdelen en eindproducten.

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • JOBSTUDENTEN MAGAZIJN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Kontich, groothandel in accessoires en kerstartikelen zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te werken tijdens de week voor algemeen magazijnwerk. Taken: Inpakken, orderpicking, laden/lossen, labellen,..

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Front-End Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Verder uitbouwen van ons B2B online platform Implementeren van nieuwe CRM modules Vormgeven van verschillende toekomstige B2C applicaties 

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Ingenieur Bouwkunde (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Ingenieur voor bouwkundige ( infrastructuur) studies. U zal werken op bouwkundige projecten ( landschap, milieu, wegenis en rioleringen), waar u vooral zal instaan voor de technsiche kant van het project. Indien u een bepaalde specialisatie heeft, houden we daar rekening mee. U werkt dus voor de project manager en u stuurt de tekenaars/ontwerpers aan. U maakt de voorstudies, maakt de berekeningen, laat de plannen opstellen, controleert de plannen, overlegt met de partners (intern en extern), werkt mee aan het lastenboek, volgt mee de planning op, enz... Receptie van het materieel, het controleren van de uitvoering, werfbezoeken, .... behoren tot uw taak.

Zoek naar antwoorden van OMNI PUBLI in sociale netwerken
Look for responds of OMNI PUBLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMNI PUBLI. Laat een reactie achter voor OMNI PUBLI. OMNI PUBLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMNI PUBLI. Leave a respond for OMNI PUBLI. OMNI PUBLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMNI PUBLI op de google maps. Adres en contacten OMNI PUBLI
Location of OMNI PUBLI on the google maps. Address and contacts of OMNI PUBLI

Andere gerelateerde bedrijven als come OMNI PUBLI OMNI PUBLI: NILANIA | GEERTS WILFRIED ET DAVID | VIVIANE HUYGEBAERT | POSTOMAT BRUXELLES | GARRIT VAN REGENMORTEL

Other related companies as OMNI PUBLI: NILANIA | GEERTS WILFRIED ET DAVID | VIVIANE HUYGEBAERT | POSTOMAT BRUXELLES | GARRIT VAN REGENMORTEL

OMNI PUBLI is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMNI PUBLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08633850097. Het bedrijf OMNI PUBLI bevindt zich op het adres: NEPTUNUSLAAN 6B1; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 499,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in OMNI PUBLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMNI PUBLI is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMNI PUBLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMNI PUBLI, openstaande posities, locatie van OMNI PUBLI op de kaart.

OMNI PUBLI is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMNI PUBLI, company assigned to the tax number BE08633850097. The company OMNI PUBLI is located at the address: NEPTUNUSLAAN 6B1; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 499,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reclamebureaus. Products created in OMNI PUBLI were not found.
The main activity of OMNI PUBLI is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OMNI PUBLI is not available. You also can look at reviews of OMNI PUBLI, open positions, location of OMNI PUBLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMNI PUBLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMNI PUBLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMNI PUBLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMNI PUBLI, employees, financial statistics.