FA. ABACUS DESIGN

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • FA. ABACUS DESIGN
Private companiesEducational Services • FA. ABACUS DESIGN

Contactgegevens FA. ABACUS DESIGN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. ABACUS DESIGN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. ABACUS DESIGN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLDERLAAN 88; 8370; BLANKENBERGE, België

Telefoon (phone): 50416135 (+32-50416135) 50416135 (+32-50416135)

Fax (fax): +32 (64) 993-48-10 +32 (64) 993-48-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. ABACUS DESIGN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. ABACUS DESIGN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. ABACUS DESIGN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. ABACUS DESIGN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. ABACUS DESIGN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. ABACUS DESIGN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. ABACUS DESIGN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. ABACUS DESIGN
Products information FA. ABACUS DESIGN

BTW identificatienummer (tax): BE03803161621
Ondernemingsnummer: 4030303955
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 725,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FA. ABACUS DESIGN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. ABACUS DESIGN
(Get full report from official database of BE for FA. ABACUS DESIGN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. ABACUS DESIGN
Addition kinds of activities for FA. ABACUS DESIGN

5142. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
799906. Skating rink operatie diensten | Skating rink operation services
22820401. Tapijtgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet yarn: twisting, winding, or spooling
34830101. Inrichtings- en smeltinrichtingen voor raketten | Arming and fusing devices for missiles
41739901. Bus terminal operatie | Bus terminal operation
72130202. Coat levering | Coat supply

Werken bij FA. ABACUS DESIGN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. ABACUS DESIGN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. ABACUS DESIGN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. ABACUS DESIGN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Huishoudhulp regio Sijsele (M/V) (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • verkoopster (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSGALERIJ ANDRE

    Type: Vaste Job

    verkoopster detailhandel verse voedingswaren

Zoek naar antwoorden van FA. ABACUS DESIGN in sociale netwerken
Look for responds of FA. ABACUS DESIGN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. ABACUS DESIGN. Laat een reactie achter voor FA. ABACUS DESIGN. FA. ABACUS DESIGN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. ABACUS DESIGN. Leave a respond for FA. ABACUS DESIGN. FA. ABACUS DESIGN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. ABACUS DESIGN op de google maps. Adres en contacten FA. ABACUS DESIGN
Location of FA. ABACUS DESIGN on the google maps. Address and contacts of FA. ABACUS DESIGN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. ABACUS DESIGN FA. ABACUS DESIGN: OBSERV.BELG.CHARG.IMMEUB. | COIFFURE O-BELLE | Chaussures de Germaine (Les) SPRL | AIME MASURE | DE TROYER GUIDO

Other related companies as FA. ABACUS DESIGN: OBSERV.BELG.CHARG.IMMEUB. | COIFFURE O-BELLE | Chaussures de Germaine (Les) SPRL | AIME MASURE | DE TROYER GUIDO

FA. ABACUS DESIGN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. ABACUS DESIGN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03803161621. Het bedrijf FA. ABACUS DESIGN bevindt zich op het adres: POLDERLAAN 88; 8370; BLANKENBERGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 725,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in FA. ABACUS DESIGN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. ABACUS DESIGN is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. ABACUS DESIGN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. ABACUS DESIGN, openstaande posities, locatie van FA. ABACUS DESIGN op de kaart.

FA. ABACUS DESIGN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. ABACUS DESIGN, company assigned to the tax number BE03803161621. The company FA. ABACUS DESIGN is located at the address: POLDERLAAN 88; 8370; BLANKENBERGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 725,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Reclamebureaus. Products created in FA. ABACUS DESIGN were not found.
The main activity of FA. ABACUS DESIGN is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. ABACUS DESIGN is not available. You also can look at reviews of FA. ABACUS DESIGN, open positions, location of FA. ABACUS DESIGN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. ABACUS DESIGN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. ABACUS DESIGN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. ABACUS DESIGN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. ABACUS DESIGN, employees, financial statistics.