EFFEKT REKLAMEADVISEURS

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • EFFEKT REKLAMEADVISEURS
Private companiesFood Stores • EFFEKT REKLAMEADVISEURS

Contactgegevens EFFEKT REKLAMEADVISEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EFFEKT REKLAMEADVISEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EFFEKT REKLAMEADVISEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERHOFLAAN 103; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33836116 (+32-33836116) 33836116 (+32-33836116)

Fax (fax): +32 (15) 270-91-10 +32 (15) 270-91-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EFFEKT REKLAMEADVISEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EFFEKT REKLAMEADVISEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EFFEKT REKLAMEADVISEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EFFEKT REKLAMEADVISEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EFFEKT REKLAMEADVISEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EFFEKT REKLAMEADVISEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EFFEKT REKLAMEADVISEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EFFEKT REKLAMEADVISEURS
Products information EFFEKT REKLAMEADVISEURS

BTW identificatienummer (tax): BE04901245117
Ondernemingsnummer: 7639862060
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in EFFEKT REKLAMEADVISEURS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EFFEKT REKLAMEADVISEURS
(Get full report from official database of BE for EFFEKT REKLAMEADVISEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EFFEKT REKLAMEADVISEURS
Addition kinds of activities for EFFEKT REKLAMEADVISEURS

8331. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
289905. maten | Sizes
25429905. Telefooncabines: behalve hout | Telephone booths: except wood
30890312. Netwerk, kunststof | Netting, plastics
32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
37140407. Thermostaten, motorvoertuig | Thermostats, motor vehicle
51450201. Maïschips | Corn chips
73810102. Inbraakbeveiligingsdienst | Burglary protection service

Werken bij EFFEKT REKLAMEADVISEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EFFEKT REKLAMEADVISEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EFFEKT REKLAMEADVISEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EFFEKT REKLAMEADVISEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Boortmeerbeek en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

  • Regiocoördinator Recyclageparken (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: IGEAN

    Type: Vaste Job

    Het team recyclageparken bestaat uit een 70-tal recyclageparkwachters, 4 regiocoördinatoren en een centraal team. Elke werkdag helpen ze samen de bezoekers van de 24 recyclageparken op een vlotte en klantvriendelijke manier met het lossen en sorteren van hun afval. Elke regiocoördinator neemt een aantal parken en parkwachters onder zijn of haar hoede. Regiocoördinatoren en teamleider overleggen wekelijks. Wat doe je? · Samen met je collega’s zorg je voor een vlotte uitbating van de recyclageparken. Je helpt op het park waar nodig en zorgt voor de noodzakelijke bevoorrading van klein materiaal. · Je ondersteunt en coacht de parkwachters en stuurt bij waar nodig. · In geval van aanrijdingen, pannes van het diftarsysteem en ongevallen verleen je bijstand en zorg je voor een vlotte opvolging. · Je leidt nieuwe parkwachters op en begeleidt hen zodat ze zo snel mogelijk als volwaardige collega’s kunnen meewerken. · Je regelt je eigen werk en geeft input voor het opmaken van de wekelijkse werkplanning. · Je werkt ook op zaterdag. Meer over IGEAN: IGEAN is een boeiende intergemeentelijke vereniging die een verrassend veelzijdig pakket aan diensten verzorgt voor 30 aangesloten gemeenten rond Antwerpen op vlak van afval, milieu- en woonbeleid, arbeidsveiligheid en streekontwikkeling. Ons motto: wat we samen doen, doen we beter! Samen zijn we met een 225-tal IGEAN-collega’s. IGEAN werkt vanuit maar liefst 29 locaties in de regio die zich uitstrekt van Essen tot Boom en van Malle tot Zwijndrecht: een hoofdkantoor in Wommelgem vlakbij de E313, twee overslag- en verwerkingseenheden voor gft+ en groenafval in Brecht en Edegem, een zwembad in Pulderbos, een ophaaldienst in Brasschaat en 24 recyclageparken. Nog meer ontdekken over IGEAN? Kijk snel op www.igean.be. Solliciteer voor 23 september via de link.

  • Freelance docent Mindfulness Coach Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

  • Junior IT Business Analyst (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Project People provides complete talent acquisition and management solutions at a global level whilst maintaining a flexible and localised approach. Founded in 1995 as a specialist information technology and telecommunications recruitment company, we have evolved into a leading provider of global recruitment service programmes. We work in partnership with 200 of the world¿s most respected organisations including Fujitsu, Ericsson, Huawei, Three, GSMA, Nokia and many others.*******We are currently looking for a Junior IT Business Analyst for one of our client in the private sector based in Brussels Tasks: ¿ Analysis of Business requirements ¿ Business cases analysis and functional requirements ¿ Business processes modelling, especially with a focus on the integration of IT systems needed for the implementation of the ESC portal ¿ Process analysis and analysis of the integration of different information systems ¿ Risk and impact analysis ¿ Participation in technical working groups, progress meetings and meetings with the users ¿ Coordination and collaboration with the project teams and stakeholders at various levels ¿ Contribute to documentation of user requirements and functional requirements ¿ Identification of key processes used in successful movements ¿ Regular liaison between user services and development teams to ensure requirements are properly implemented; ¿ Follow-up of service quality.

  • Keukenhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    In de keuken helpen bij de voorbereidingen zoals sla wassen, groenten kuisen en versnijden, brochettes maken, scampi's pellen... Tijdens de service, borden voorbereiden, ijsjes scheppen, helpen doorgeven... Na de service, mee opruimen, opkuisen...

Zoek naar antwoorden van EFFEKT REKLAMEADVISEURS in sociale netwerken
Look for responds of EFFEKT REKLAMEADVISEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EFFEKT REKLAMEADVISEURS. Laat een reactie achter voor EFFEKT REKLAMEADVISEURS. EFFEKT REKLAMEADVISEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EFFEKT REKLAMEADVISEURS. Leave a respond for EFFEKT REKLAMEADVISEURS. EFFEKT REKLAMEADVISEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EFFEKT REKLAMEADVISEURS op de google maps. Adres en contacten EFFEKT REKLAMEADVISEURS
Location of EFFEKT REKLAMEADVISEURS on the google maps. Address and contacts of EFFEKT REKLAMEADVISEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come EFFEKT REKLAMEADVISEURS EFFEKT REKLAMEADVISEURS: 'T BEENHOUWERIETJE | SIRAULT | A.S. LINDEMAN | F. GOUVERNEUR | Leeuwke ('t)

Other related companies as EFFEKT REKLAMEADVISEURS: 'T BEENHOUWERIETJE | SIRAULT | A.S. LINDEMAN | F. GOUVERNEUR | Leeuwke ('t)

EFFEKT REKLAMEADVISEURS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EFFEKT REKLAMEADVISEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04901245117. Het bedrijf EFFEKT REKLAMEADVISEURS bevindt zich op het adres: MOERHOFLAAN 103; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 596,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in EFFEKT REKLAMEADVISEURS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EFFEKT REKLAMEADVISEURS is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EFFEKT REKLAMEADVISEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EFFEKT REKLAMEADVISEURS, openstaande posities, locatie van EFFEKT REKLAMEADVISEURS op de kaart.

EFFEKT REKLAMEADVISEURS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is EFFEKT REKLAMEADVISEURS, company assigned to the tax number BE04901245117. The company EFFEKT REKLAMEADVISEURS is located at the address: MOERHOFLAAN 103; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 596,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reclamebureaus. Products created in EFFEKT REKLAMEADVISEURS were not found.
The main activity of EFFEKT REKLAMEADVISEURS is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of EFFEKT REKLAMEADVISEURS is not available. You also can look at reviews of EFFEKT REKLAMEADVISEURS, open positions, location of EFFEKT REKLAMEADVISEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EFFEKT REKLAMEADVISEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EFFEKT REKLAMEADVISEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EFFEKT REKLAMEADVISEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EFFEKT REKLAMEADVISEURS, employees, financial statistics.