'T BEENHOUWERIETJE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • 'T BEENHOUWERIETJE
Private companiesFood Stores • 'T BEENHOUWERIETJE

Contactgegevens 'T BEENHOUWERIETJE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T BEENHOUWERIETJE: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T BEENHOUWERIETJE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEERNEMSTEENWEG 77; 8750; WINGENE, België

Telefoon (phone): 51655412 (+32-51655412) 51655412 (+32-51655412)

Fax (fax): +32 (13) 493-77-95 +32 (13) 493-77-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T BEENHOUWERIETJE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T BEENHOUWERIETJE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T BEENHOUWERIETJE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T BEENHOUWERIETJE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T BEENHOUWERIETJE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T BEENHOUWERIETJE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T BEENHOUWERIETJE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T BEENHOUWERIETJE
Products information 'T BEENHOUWERIETJE

BTW identificatienummer (tax): BE06217681884
Ondernemingsnummer: 2435913085
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 629,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in 'T BEENHOUWERIETJE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T BEENHOUWERIETJE
(Get full report from official database of BE for 'T BEENHOUWERIETJE)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T BEENHOUWERIETJE
Addition kinds of activities for 'T BEENHOUWERIETJE

0721. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
729907. Station operatie diensten | Station operation services
962103. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies
20840100. wijnen | Wines
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
33390102. Loodsmelten en raffineren (primair) | Lead smelting and refining (primary)
79990701. Boogschieten rijstroken | Archery lanes
87119905. Elektrische of elektronische engineering | Electrical or electronic engineering
87119906. Energiebesparende techniek | Energy conservation engineering

Werken bij 'T BEENHOUWERIETJE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T BEENHOUWERIETJE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T BEENHOUWERIETJE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T BEENHOUWERIETJE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student winkelbediende supermarkt voor de maand september (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Beernem gaan we op zoek naar studenten die vrij zijn tijdens de maand september Taken: Je zal de kassa bedienen Aanvullen van brood, zuivel, non food Bestellingen in de rekken zetten Werken volgens FIFO- systeem Stock aanvullen

  • Jobstudent (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Shop Manager CKS Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Vaste Job

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. Voor ons hoofdkantoor en in de verschillende conceptstores zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Voor onze CKS concept store in Brugge, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Shop manager CKS Brugge Voltijds Job omschrijving: Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de shop. Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Je bent in staat de verkoopsters te motiveren en je creëert een uitstekende sfeer op de werkvloer. Je zorgt voor een nauwkeurige kassa-afhandeling. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • Connect-ICT - On Site Support Engieer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Onsite Support Engineer ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...    Profiel  Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Microsoft (SharePoint, SQL, Win7/10, Office 2013/16) Desktop support Printing problemen LAN/WAN (basis) Mobiele apparaten, IP phone en videoconferencing ITIL kennis Goede communicatieskills (Ned/Frans/Engels) zijn een must

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van 'T BEENHOUWERIETJE in sociale netwerken
Look for responds of 'T BEENHOUWERIETJE in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T BEENHOUWERIETJE. Laat een reactie achter voor 'T BEENHOUWERIETJE. 'T BEENHOUWERIETJE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T BEENHOUWERIETJE. Leave a respond for 'T BEENHOUWERIETJE. 'T BEENHOUWERIETJE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T BEENHOUWERIETJE op de google maps. Adres en contacten 'T BEENHOUWERIETJE
Location of 'T BEENHOUWERIETJE on the google maps. Address and contacts of 'T BEENHOUWERIETJE

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T BEENHOUWERIETJE 'T BEENHOUWERIETJE: LANDBOUWKREDIET | GARAGE DELHEZ | BOUTIAU BERNARD | WILLY LYDOU | JEAN-PIERRE VAN HERREWEGHEN

Other related companies as 'T BEENHOUWERIETJE: LANDBOUWKREDIET | GARAGE DELHEZ | BOUTIAU BERNARD | WILLY LYDOU | JEAN-PIERRE VAN HERREWEGHEN

'T BEENHOUWERIETJE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T BEENHOUWERIETJE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06217681884. Het bedrijf 'T BEENHOUWERIETJE bevindt zich op het adres: BEERNEMSTEENWEG 77; 8750; WINGENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 629,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in 'T BEENHOUWERIETJE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 'T BEENHOUWERIETJE is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T BEENHOUWERIETJE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T BEENHOUWERIETJE, openstaande posities, locatie van 'T BEENHOUWERIETJE op de kaart.

'T BEENHOUWERIETJE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T BEENHOUWERIETJE, company assigned to the tax number BE06217681884. The company 'T BEENHOUWERIETJE is located at the address: BEERNEMSTEENWEG 77; 8750; WINGENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 629,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in 'T BEENHOUWERIETJE were not found.
The main activity of 'T BEENHOUWERIETJE is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T BEENHOUWERIETJE is not available. You also can look at reviews of 'T BEENHOUWERIETJE, open positions, location of 'T BEENHOUWERIETJE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T BEENHOUWERIETJE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T BEENHOUWERIETJE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T BEENHOUWERIETJE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T BEENHOUWERIETJE, employees, financial statistics.