AFFICHAGE BELGIUM IMPACT

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • AFFICHAGE BELGIUM IMPACT
Private companiesNondepository Credit Institutions • AFFICHAGE BELGIUM IMPACT

Contactgegevens AFFICHAGE BELGIUM IMPACT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFFICHAGE BELGIUM IMPACT: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFFICHAGE BELGIUM IMPACT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEERSTANDSSTRAAT 3BA; 1502; HALLE, België

Telefoon (phone): 23775728 (+32-23775728) 23775728 (+32-23775728)

Fax (fax): +32 (58) 181-86-86 +32 (58) 181-86-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFFICHAGE BELGIUM IMPACT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFFICHAGE BELGIUM IMPACT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFFICHAGE BELGIUM IMPACT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFFICHAGE BELGIUM IMPACT
Products information AFFICHAGE BELGIUM IMPACT

BTW identificatienummer (tax): BE09809936523
Ondernemingsnummer: 7292694091
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AFFICHAGE BELGIUM IMPACT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFFICHAGE BELGIUM IMPACT
(Get full report from official database of BE for AFFICHAGE BELGIUM IMPACT)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFFICHAGE BELGIUM IMPACT
Addition kinds of activities for AFFICHAGE BELGIUM IMPACT

17990605. Drapery track installatie | Drapery track installation
20910309. Vis eieren: verpakt voor gebruik als aas | Fish eggs: packaged for use as bait
35450102. Comparatoren (precisie gereedschappen van machinisten) | Comparators (machinists' precision tools)
61590102. Farm hypotheekbedrijven | Farm mortgage companies
67990100. Commodity investeerders | Commodity investors

Werken bij AFFICHAGE BELGIUM IMPACT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFFICHAGE BELGIUM IMPACT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste namiddag of vaste nacht (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Ronse zijn we op zoek naar operatoren. Je zal tewerkgesteld worden aan een machine die kartonnen kokers produceert. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de kokers, het besturen van een heftruck, de conrole van de stock en het onderhoud van de productie omgeving.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • ELEKTRICIEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Mechelen zijn wij op zoek naar een elektricien. (m/v) Ben jij iemand die elektrische plannen kan lezen en kennis hebt van domotica, beveiliging?  Heb jij reeds 2 jaar ervaring als elektricien en ben je op de hoogte van alle basis kennis? Kan jij kabels plaatsen en aansluiten? Dan ben jij de ideale kandidaat ! Wij zoeken zowel profielen voor de binnendienst als voor de buitendienst.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • Winkelbediende doe-het-zelf (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote winkel gelegen te Gullegem. We zoeken een medewerker voor de afdeling doe-het-zelf. Taken: - De klanten op een vriendelijke, behulpzame manier te woord staan - Klanten begeleiden in hun keuze - Kassabon opmaken - Instaan voor de orde en netheid van de afdeling - Aanvullen van producten

  • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van AFFICHAGE BELGIUM IMPACT in sociale netwerken
Look for responds of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. Laat een reactie achter voor AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. AFFICHAGE BELGIUM IMPACT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. Leave a respond for AFFICHAGE BELGIUM IMPACT. AFFICHAGE BELGIUM IMPACT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFFICHAGE BELGIUM IMPACT op de google maps. Adres en contacten AFFICHAGE BELGIUM IMPACT
Location of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT on the google maps. Address and contacts of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT

Andere gerelateerde bedrijven als come AFFICHAGE BELGIUM IMPACT AFFICHAGE BELGIUM IMPACT: RENMANS | Vollebergh NV | SERGE BRACKE | Marlex BVBA | BRANDWEERKAZERNE

Other related companies as AFFICHAGE BELGIUM IMPACT: RENMANS | Vollebergh NV | SERGE BRACKE | Marlex BVBA | BRANDWEERKAZERNE

AFFICHAGE BELGIUM IMPACT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09809936523. Het bedrijf AFFICHAGE BELGIUM IMPACT bevindt zich op het adres: WEERSTANDSSTRAAT 3BA; 1502; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 314,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in AFFICHAGE BELGIUM IMPACT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AFFICHAGE BELGIUM IMPACT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFFICHAGE BELGIUM IMPACT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, openstaande posities, locatie van AFFICHAGE BELGIUM IMPACT op de kaart.

AFFICHAGE BELGIUM IMPACT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, company assigned to the tax number BE09809936523. The company AFFICHAGE BELGIUM IMPACT is located at the address: WEERSTANDSSTRAAT 3BA; 1502; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 314,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reclamebureaus. Products created in AFFICHAGE BELGIUM IMPACT were not found.
The main activity of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT is not available. You also can look at reviews of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, open positions, location of AFFICHAGE BELGIUM IMPACT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFFICHAGE BELGIUM IMPACT, employees, financial statistics.