ADVIESBUREAU BOS

Contactgegevens ADVIESBUREAU BOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIESBUREAU BOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIESBUREAU BOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLANCEFLOERLAAN 81; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32197388 32197388

Fax (fax): +32 (81) 192-61-36 +32 (81) 192-61-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIESBUREAU BOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIESBUREAU BOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIESBUREAU BOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIESBUREAU BOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIESBUREAU BOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIESBUREAU BOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIESBUREAU BOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIESBUREAU BOS
Products information ADVIESBUREAU BOS

BTW identificatienummer (tax): BE01318328857
Ondernemingsnummer: 7523132324
Hoofdstad (capital): 346,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 714,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ADVIESBUREAU BOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIESBUREAU BOS
(Get full report from official database of BE for ADVIESBUREAU BOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIESBUREAU BOS
Addition kinds of activities for ADVIESBUREAU BOS

1499. Diverse nonmetallische mijnbouw | Miscellaneous nonmetallic mining
356903. Smeermiddelen | Lubricating equipment
32950215. Puimsteen, gemalen of anderszins behandeld | Pumice, ground or otherwise treated
36210116. Oplaad batterijladers, motor en motor generator type | Storage battery chargers, motor and engine generator type
51819901. Ale | Ale

Werken bij ADVIESBUREAU BOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIESBUREAU BOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIESBUREAU BOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIESBUREAU BOS. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Customer service (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent Antwerpen 18+ auto 7/9-17/9 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt voor de maand september studenten zoals jij om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak bij een bedrijf aan de haven van Antwerpen Schoonmaak en onderhoud van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 9u tot 16u

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • MECANICIEN regio Waasland (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Taken: - 50% bediening in de slagerij - 50% kassa en aanvulwerk

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

Zoek naar antwoorden van ADVIESBUREAU BOS in sociale netwerken
Look for responds of ADVIESBUREAU BOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIESBUREAU BOS. Laat een reactie achter voor ADVIESBUREAU BOS. ADVIESBUREAU BOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIESBUREAU BOS. Leave a respond for ADVIESBUREAU BOS. ADVIESBUREAU BOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIESBUREAU BOS op de google maps. Adres en contacten ADVIESBUREAU BOS
Location of ADVIESBUREAU BOS on the google maps. Address and contacts of ADVIESBUREAU BOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIESBUREAU BOS ADVIESBUREAU BOS: CARINE | BOUCHERIE KHALIFA | GB Webdesign.be | THEOPHILE GYSEMBERGH | LILIAN DURWAEL

Other related companies as ADVIESBUREAU BOS: CARINE | BOUCHERIE KHALIFA | GB Webdesign.be | THEOPHILE GYSEMBERGH | LILIAN DURWAEL

ADVIESBUREAU BOS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIESBUREAU BOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01318328857. Het bedrijf ADVIESBUREAU BOS bevindt zich op het adres: BLANCEFLOERLAAN 81; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 346,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 714,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in ADVIESBUREAU BOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIESBUREAU BOS is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIESBUREAU BOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIESBUREAU BOS, openstaande posities, locatie van ADVIESBUREAU BOS op de kaart.

ADVIESBUREAU BOS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIESBUREAU BOS, company assigned to the tax number BE01318328857. The company ADVIESBUREAU BOS is located at the address: BLANCEFLOERLAAN 81; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 346,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 714,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Reclamebureaus. Products created in ADVIESBUREAU BOS were not found.
The main activity of ADVIESBUREAU BOS is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIESBUREAU BOS is not available. You also can look at reviews of ADVIESBUREAU BOS, open positions, location of ADVIESBUREAU BOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIESBUREAU BOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIESBUREAU BOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIESBUREAU BOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIESBUREAU BOS, employees, financial statistics.