TRIBUNAL DE POLICE

Contactgegevens TRIBUNAL DE POLICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRIBUNAL DE POLICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRIBUNAL DE POLICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHERAVOIE 1; 6840; NEUFCHATEAU, België

Telefoon (phone): 61277420 (+32-61277420) 61277420 (+32-61277420)

Fax (fax): +32 (86) 989-91-86 +32 (86) 989-91-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRIBUNAL DE POLICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRIBUNAL DE POLICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRIBUNAL DE POLICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRIBUNAL DE POLICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRIBUNAL DE POLICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRIBUNAL DE POLICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRIBUNAL DE POLICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRIBUNAL DE POLICE
Products information TRIBUNAL DE POLICE

BTW identificatienummer (tax): BE06347869873
Ondernemingsnummer: 8694274902
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 263,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in TRIBUNAL DE POLICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rechtbanken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRIBUNAL DE POLICE
(Get full report from official database of BE for TRIBUNAL DE POLICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRIBUNAL DE POLICE
Addition kinds of activities for TRIBUNAL DE POLICE

17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
20350000. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
31110601. Boekbinders leren | Bookbinders' leather
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile
41190101. Autoverhuur, met chauffeur | Automobile rental, with driver
44929900. Sleep- en sleepbootdienst, niet inbegrepen | Towing and tugboat service, nec
54110201. Gemakwinkels, ketting | Convenience stores, chain
86119900. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec

Werken bij TRIBUNAL DE POLICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRIBUNAL DE POLICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRIBUNAL DE POLICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRIBUNAL DE POLICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Huishoudhulp (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: WIT TREMELO

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielt-Winge – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

    Type: Vaste Job

    De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • E & I Ingenieur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een E&I Ingenieur voor de regio Gent. verantwoordelijkheden: - lastenboeken opmaken (voor om aarding tankenparks, algemene aarding, middenspanning, datakabels, automatisatie, instrumentatie,...) - obv lastenboek: tender uitschrijven - binnenkomende offertes bekijken en onderaannemers kiezen - coördineren en controleren van werken onderaannemers - opvolgen betalingen - schrijven vergunningnen - ad hoc field problemen oplossen

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

    Regio: STENE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke commissievergoeding.

  • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GAVER 15

    Type: Flexijob

    Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van TRIBUNAL DE POLICE in sociale netwerken
Look for responds of TRIBUNAL DE POLICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRIBUNAL DE POLICE. Laat een reactie achter voor TRIBUNAL DE POLICE. TRIBUNAL DE POLICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRIBUNAL DE POLICE. Leave a respond for TRIBUNAL DE POLICE. TRIBUNAL DE POLICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRIBUNAL DE POLICE op de google maps. Adres en contacten TRIBUNAL DE POLICE
Location of TRIBUNAL DE POLICE on the google maps. Address and contacts of TRIBUNAL DE POLICE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRIBUNAL DE POLICE TRIBUNAL DE POLICE: B-LIGHT LIGHT & MUSIC | OUTILACHAR | H EN V | Roomade | BLUE STAR

Other related companies as TRIBUNAL DE POLICE: B-LIGHT LIGHT & MUSIC | OUTILACHAR | H EN V | Roomade | BLUE STAR

TRIBUNAL DE POLICE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRIBUNAL DE POLICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06347869873. Het bedrijf TRIBUNAL DE POLICE bevindt zich op het adres: RUE CHERAVOIE 1; 6840; NEUFCHATEAU. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 263,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Rechtbanken. Producten gemaakt in TRIBUNAL DE POLICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRIBUNAL DE POLICE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRIBUNAL DE POLICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRIBUNAL DE POLICE, openstaande posities, locatie van TRIBUNAL DE POLICE op de kaart.

TRIBUNAL DE POLICE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRIBUNAL DE POLICE, company assigned to the tax number BE06347869873. The company TRIBUNAL DE POLICE is located at the address: RUE CHERAVOIE 1; 6840; NEUFCHATEAU. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 263,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Rechtbanken. Products created in TRIBUNAL DE POLICE were not found.
The main activity of TRIBUNAL DE POLICE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRIBUNAL DE POLICE is not available. You also can look at reviews of TRIBUNAL DE POLICE, open positions, location of TRIBUNAL DE POLICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRIBUNAL DE POLICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRIBUNAL DE POLICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRIBUNAL DE POLICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRIBUNAL DE POLICE, employees, financial statistics.