VOLKSSTERRENWACHT MIRA

Contactgegevens VOLKSSTERRENWACHT MIRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLKSSTERRENWACHT MIRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLKSSTERRENWACHT MIRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 20; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22691280 (+32-22691280) 22691280 (+32-22691280)

Fax (fax): +32 (67) 862-21-33 +32 (67) 862-21-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLKSSTERRENWACHT MIRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLKSSTERRENWACHT MIRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLKSSTERRENWACHT MIRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLKSSTERRENWACHT MIRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLKSSTERRENWACHT MIRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLKSSTERRENWACHT MIRA
Products information VOLKSSTERRENWACHT MIRA

BTW identificatienummer (tax): BE09150482177
Ondernemingsnummer: 2914367675
Hoofdstad (capital): 648,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d?Institut: Observatoires.

Product categorie (product category): Recherche en sciences physiques and naturelles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA
(Get full report from official database of BE for VOLKSSTERRENWACHT MIRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA
Addition kinds of activities for VOLKSSTERRENWACHT MIRA

20410200. Deeg en beslag | Doughs and batters
28440101. Bleken, haar | Bleaches, hair
33121002. Gegalvaniseerde pijpen, platen, lakens, enz.: Ijzer en staal | Galvanized pipes, plates, sheets, etc.: iron and steel
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
50310303. Deuren, garage | Doors, garage
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security

Werken bij VOLKSSTERRENWACHT MIRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLKSSTERRENWACHT MIRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    plaatsen van staalconstructies

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • TECHNIEKER ROLLEND MATERIAAL - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd te Kallo zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en herstellingen van rollend materiaal. Opgelet! Geen ervaring met rollend materiaal, maar wel als technieker? Ook jij komt in aanmerking! Als technieker zal jouw takenpakket o.a bestaan uit: 20 % Depannages 60 % onderhoud/herstellingen rollend materiaal 10 % klussen gebouw 10 % administratie

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • huishoudhulp Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van VOLKSSTERRENWACHT MIRA in sociale netwerken
Look for responds of VOLKSSTERRENWACHT MIRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Laat een reactie achter voor VOLKSSTERRENWACHT MIRA. VOLKSSTERRENWACHT MIRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLKSSTERRENWACHT MIRA. Leave a respond for VOLKSSTERRENWACHT MIRA. VOLKSSTERRENWACHT MIRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLKSSTERRENWACHT MIRA op de google maps. Adres en contacten VOLKSSTERRENWACHT MIRA
Location of VOLKSSTERRENWACHT MIRA on the google maps. Address and contacts of VOLKSSTERRENWACHT MIRA

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLKSSTERRENWACHT MIRA VOLKSSTERRENWACHT MIRA: Baivier Renée | URAKEN | Van Damme G BVBA | MARTINE DONCKIER DE DONCEEL | Vanglabeke M

Other related companies as VOLKSSTERRENWACHT MIRA: Baivier Renée | URAKEN | Van Damme G BVBA | MARTINE DONCKIER DE DONCEEL | Vanglabeke M

VOLKSSTERRENWACHT MIRA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLKSSTERRENWACHT MIRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09150482177. Het bedrijf VOLKSSTERRENWACHT MIRA bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 20; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 648,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 724,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Recherche en sciences physiques and naturelles. Lijst met producten zijn Type d?Institut: Observatoires..
De hoofdactiviteit van VOLKSSTERRENWACHT MIRA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLKSSTERRENWACHT MIRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLKSSTERRENWACHT MIRA, openstaande posities, locatie van VOLKSSTERRENWACHT MIRA op de kaart.

VOLKSSTERRENWACHT MIRA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLKSSTERRENWACHT MIRA, company assigned to the tax number BE09150482177. The company VOLKSSTERRENWACHT MIRA is located at the address: ABDIJSTRAAT 20; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 648,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 724,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Recherche en sciences physiques and naturelles. List of products are Type d?Institut: Observatoires..
The main activity of VOLKSSTERRENWACHT MIRA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLKSSTERRENWACHT MIRA is not available. You also can look at reviews of VOLKSSTERRENWACHT MIRA, open positions, location of VOLKSSTERRENWACHT MIRA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLKSSTERRENWACHT MIRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLKSSTERRENWACHT MIRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLKSSTERRENWACHT MIRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLKSSTERRENWACHT MIRA, employees, financial statistics.