WINSSINGER & VENNOTEN

Contactgegevens WINSSINGER & VENNOTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WINSSINGER & VENNOTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

WINSSINGER & VENNOTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Uitbreidingstraat 86; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 303 10 00 (+32-03 303 10 00) 03 303 10 00 (+32-03 303 10 00)

Fax (fax): 03 303 10 01 (+32-03 303 10 01) 03 303 10 01 (+32-03 303 10 01)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WINSSINGER & VENNOTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WINSSINGER & VENNOTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WINSSINGER & VENNOTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WINSSINGER & VENNOTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WINSSINGER & VENNOTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WINSSINGER & VENNOTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WINSSINGER & VENNOTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WINSSINGER & VENNOTEN
Products information WINSSINGER & VENNOTEN

BTW identificatienummer (tax): BE06092437744
Ondernemingsnummer: 6098754882
Hoofdstad (capital): 106,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Surveyors - Building

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WINSSINGER & VENNOTEN
(Get full report from official database of BE for WINSSINGER & VENNOTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor WINSSINGER & VENNOTEN
Addition kinds of activities for WINSSINGER & VENNOTEN

20539900. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
30889902. Hot tubs, kunststof of glasvezel | Hot tubs, plastics or fiberglass
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
35780105. Registraties, kredietrekening | Registers, credit account
50750102. Luchtfilters | Air filters
51720100. gassen | Gases
73891401. Keurders, behalve onroerend goed | Appraisers, except real estate
80110403. Psychoanalyticus | Psychoanalyst
84220200. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens
86610203. Religieuze instructies | Religious instruction

Werken bij WINSSINGER & VENNOTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WINSSINGER & VENNOTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WINSSINGER & VENNOTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WINSSINGER & VENNOTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • HR VERANTWOORDELIJKE (M/V) 4/5 (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: NORDEX

    Type: Vervanging brugpensioen

    Nordex Nv is op zoek naar een HR-verantwoordelijke. Samen met directie zal je instaan voor verschillende HR administratieve taken. In deze allround HR-functie bent u het aanspreekpunt voor onze medewerkeers. Je bewaakt nauwgezet het personeelsbeleid en werkt nauw samen met externe dienstverleners: sociaal secretariaat, uitzendkantoren,… Je verzorgt de personeelsadministratie van A tot Z: loonadministratie, uurregistratie, verloven, ziektes, personeelsdossiers, contracten, enz. Op strategisch vlak werk je de verschillende HR processen verder uit en implementeer je ze op de werkvloer. Zo coördineer je o.a. aanwervingen, opleidingen, evaluaties,… en ondersteun je de leidinggevenden in hun taak. Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar [email protected], t.a.v. Pieter Gaukema van Personeelsadviesbureau Goelen. Je kan rekenen op onze discretie.

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

  • Handlanger bouw M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf met jarenlang ervaring in het plaatsen van klinkers, natuursteen en houten terrassen zijn wij op zoek naar een handlanger. Dit voornamelijk voor de aanleg van terrassen en opritten. Als handlanger start je als rechterhand van de plaatser. Je zal zo snel mogelijk genieten van een opleiding zodat je volledig zelfstandig opritten en terrassen kan plaatsen. Ben je op zoek naar een job optie vast op lange termijn, contacteer dan zo snel mogelijk Actief Eeklo op het nummer 09 218 93 90 of via mail naar [email protected]

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Showroom verantwoordelijke M/V (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zaak die gespecialiseerd is sanitaire voorzieningen zijn we op zoek naar showroom verantwoordelijke. Je bent verantwoordelijk voor het volledige verkoop proces van offerte tot dienst na verkoop. Je geeft leiding aan een team van verkopers. Daarnaast is commercieel beheer van de showroom ook je taak. Streven naar mooie resultaten met het ganse team om zo het zakencijfer te ontwikkelen en te laten groeien. Je bent zelf ook betrokken in het dagdagelijks werking van de showroom namelijk bij de verkoop zelf.

  • Technieker - Automatisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, gelegen te Westerlo, zijn wij op zoek naar een technieker automatisatie. Je takenpakket ziet er als volgende uit: • Uitvoeren van het technisch onderhoud aan installaties en machines om een optimaal productieproces te garanderen • Door optimaal preventief onderhoud toe te passen, tracht je zoveel mogelijk productiestilstanden te vermijden. • Uitvoeren van curatief onderhoud en actief zoeken naar oplossingen • Ombouwen en afstellen van machines a.d.h.v. ombouwhandleidingen

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfstandige electromechanieker gezocht !! (HELDERGEM)

    Regio: HELDERGEM

    Bedrijf: B & A

    Type: Zelfstandige activiteit

    B&A is een outsourcingbedrijf die technische ondersteuning biedt aan bedrijven . Momenteel kijken we uit naar een Electromechanieker op zelfstandige basis . Heb je er altijd van gedroomd om zelfstandig op te starten maar toch werkzekerheid te hebben? Kom gerust eens luitsteren bij ons .

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Zorgkundigen regio Eecklo gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar zorgkundigen die zo snel mogelijk beschikbaar zijn om ondersteuning te bieden of die graag hun vaste job wensen te combineren met deze boeiende en leerrijke opdracht.

Zoek naar antwoorden van WINSSINGER & VENNOTEN in sociale netwerken
Look for responds of WINSSINGER & VENNOTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor WINSSINGER & VENNOTEN. Laat een reactie achter voor WINSSINGER & VENNOTEN. WINSSINGER & VENNOTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WINSSINGER & VENNOTEN. Leave a respond for WINSSINGER & VENNOTEN. WINSSINGER & VENNOTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WINSSINGER & VENNOTEN op de google maps. Adres en contacten WINSSINGER & VENNOTEN
Location of WINSSINGER & VENNOTEN on the google maps. Address and contacts of WINSSINGER & VENNOTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come WINSSINGER & VENNOTEN WINSSINGER & VENNOTEN: Artisanale Bakkerij Fore | Argenta Geert De Wilde NV | 'T PUNTEKE | CASINO DE CHAUDFONTAINE | Astero SPRL

Other related companies as WINSSINGER & VENNOTEN: Artisanale Bakkerij Fore | Argenta Geert De Wilde NV | 'T PUNTEKE | CASINO DE CHAUDFONTAINE | Astero SPRL

WINSSINGER & VENNOTEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WINSSINGER & VENNOTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06092437744. Het bedrijf WINSSINGER & VENNOTEN bevindt zich op het adres: Uitbreidingstraat 86; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 106,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Surveyors - Building.
De hoofdactiviteit van WINSSINGER & VENNOTEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WINSSINGER & VENNOTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WINSSINGER & VENNOTEN, openstaande posities, locatie van WINSSINGER & VENNOTEN op de kaart.

WINSSINGER & VENNOTEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WINSSINGER & VENNOTEN, company assigned to the tax number BE06092437744. The company WINSSINGER & VENNOTEN is located at the address: Uitbreidingstraat 86; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 106,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. List of products are Surveyors - Building.
The main activity of WINSSINGER & VENNOTEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WINSSINGER & VENNOTEN is not available. You also can look at reviews of WINSSINGER & VENNOTEN, open positions, location of WINSSINGER & VENNOTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WINSSINGER & VENNOTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WINSSINGER & VENNOTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WINSSINGER & VENNOTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WINSSINGER & VENNOTEN, employees, financial statistics.