Wim Lieben Vastgoedmakelaar

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Wim Lieben Vastgoedmakelaar
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Wim Lieben Vastgoedmakelaar

Contactgegevens Wim Lieben Vastgoedmakelaar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wim Lieben Vastgoedmakelaar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wim Lieben Vastgoedmakelaar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 45; 3621; Lanaken (Rekem), België

Telefoon (phone): 089 71 47 92 (+32-089 71 47 92) 089 71 47 92 (+32-089 71 47 92)

Fax (fax): 089 71 30 14 (+32-089 71 30 14) 089 71 30 14 (+32-089 71 30 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wim Lieben Vastgoedmakelaar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wim Lieben Vastgoedmakelaar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wim Lieben Vastgoedmakelaar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wim Lieben Vastgoedmakelaar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wim Lieben Vastgoedmakelaar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wim Lieben Vastgoedmakelaar
Products information Wim Lieben Vastgoedmakelaar

BTW identificatienummer (tax): BE03016265869
Ondernemingsnummer: 5905395507
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 642,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Building managers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wim Lieben Vastgoedmakelaar
(Get full report from official database of BE for Wim Lieben Vastgoedmakelaar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wim Lieben Vastgoedmakelaar
Addition kinds of activities for Wim Lieben Vastgoedmakelaar

22319907. Weefmolen, breedgeweven stoffen: wol of soortgelijke stof | Weaving mill, broadwoven fabrics: wool or similar fabric
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
55719904. Motor scooters | Motor scooters
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies

Werken bij Wim Lieben Vastgoedmakelaar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wim Lieben Vastgoedmakelaar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Verkoper Non Food (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Medewerker Koksafdeling (FT - ook op zondag) Doel van de functie Het zorgdragen voor een optimale presentatie en verkoop van de artikelen door middel van een continue klantgerichte houding en handelwijze zodanig dat er een grote klanttevredenheid is. Zorgen dat shoppen een inspirerende, gemakkelijke en correcte ervaring is voor elke klant. Resultaatgebieden Verzorgen van verkoopactiviteiten Begroet klanten die voorbij komen; Bedient klanten op een actieve, attente en behulpzame wijze; Streeft naar een goed verkoopcijfer; Doet controle van de binnengekomen verse producten en formuleert eventuele klachten. Helpt met kostenbewust bestellen bij afwezigheid van de verantwoordelijke; Zorgt voor een verzorgde en stimulerende opstelling van artikelen in de koelingen en diepvries. Heeft ervaring met FIFO (First in first out). Geeft tijdig een signaal wanneer producten moeten worden (bij)besteld, bestelt en koopt artikelen in in afwezigheid van

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Machinebediener dag (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

  • Ongediertebestrijder (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DESCROES

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze diensten zijn wij op zoek naar een ongediertebestrijder. Je voert interventies uit en gaat langs bij klanten met een servicecontract om periodieke inspecties uit te voeren. Verder denk je mee na om problemen te analyseren en oplossingen te bieden om ongedierte te weren. Bij voorkeur zoeken wij een technieker met ervaring en in het bezit van een fytolicentie P2.

  • Keukenhulp I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van Wim Lieben Vastgoedmakelaar in sociale netwerken
Look for responds of Wim Lieben Vastgoedmakelaar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Laat een reactie achter voor Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Wim Lieben Vastgoedmakelaar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Leave a respond for Wim Lieben Vastgoedmakelaar. Wim Lieben Vastgoedmakelaar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wim Lieben Vastgoedmakelaar op de google maps. Adres en contacten Wim Lieben Vastgoedmakelaar
Location of Wim Lieben Vastgoedmakelaar on the google maps. Address and contacts of Wim Lieben Vastgoedmakelaar

Andere gerelateerde bedrijven als come Wim Lieben Vastgoedmakelaar Wim Lieben Vastgoedmakelaar: NICOLE GODRIE | Q8 | Abeels Garden | PARENTS ENF. HOMOSEXUELS | MARC STREMUS

Other related companies as Wim Lieben Vastgoedmakelaar: NICOLE GODRIE | Q8 | Abeels Garden | PARENTS ENF. HOMOSEXUELS | MARC STREMUS

Wim Lieben Vastgoedmakelaar is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wim Lieben Vastgoedmakelaar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03016265869. Het bedrijf Wim Lieben Vastgoedmakelaar bevindt zich op het adres: Veldstraat 45; 3621; Lanaken (Rekem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 642,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Building managers.
De hoofdactiviteit van Wim Lieben Vastgoedmakelaar is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wim Lieben Vastgoedmakelaar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wim Lieben Vastgoedmakelaar, openstaande posities, locatie van Wim Lieben Vastgoedmakelaar op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wim Lieben Vastgoedmakelaar is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wim Lieben Vastgoedmakelaar, company assigned to the tax number BE03016265869. The company Wim Lieben Vastgoedmakelaar is located at the address: Veldstraat 45; 3621; Lanaken (Rekem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 642,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. List of products are Building managers.
The main activity of Wim Lieben Vastgoedmakelaar is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wim Lieben Vastgoedmakelaar is not available. You also can look at reviews of Wim Lieben Vastgoedmakelaar, open positions, location of Wim Lieben Vastgoedmakelaar on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wim Lieben Vastgoedmakelaar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wim Lieben Vastgoedmakelaar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wim Lieben Vastgoedmakelaar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wim Lieben Vastgoedmakelaar, employees, financial statistics.