FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA
Private companiesInsurance Carriers • FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA

Contactgegevens FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Minderbroedersstraat 8 3000 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-23-84-94 32-16-23-84-94

Fax (fax): 32-16-24-21-91 32-16-24-21-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA
Products information FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08795898437
Ondernemingsnummer: 1343597412
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA
(Get full report from official database of BE for FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA
Addition kinds of activities for FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA

228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
07820206. Zaaien diensten, gazon | Seeding services, lawn
13899905. Gasvelddiensten, nec | Gas field services, nec
22110206. Madras, katoen | Madras, cotton
32910705. Wielen, slijpen: kunstmatig | Wheels, grinding: artificial
34490000. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
39310118. Piano's, alle soorten: verticaal, groot, spinet, speler, etc. | Pianos, all types: vertical, grand, spinet, player, etc.
51220306. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals

Werken bij FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

 • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

 • Kelner (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

 • Administratief medewerker facturatie (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief medewerker facturatie zorg jij ervoor dat alle facturen op een correcte manier uitgestuurd worden. Dit betekent : - Dat je obv verschillende documenten (gepresteerde uren, offerte, werkbonnen, brandtekeningen, …) een dossier per werf opmaakt en structureert - Dat je facturen administratief opmaakt, structureert en opvolgt - Dat je obv betaallijsten de betalingen van opgemaakte facturen opvolgt en controleert - Dat je klanten contacteert nav openstaande facturen

 • PRE-PRODUCTION OFFICER- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tekenaar-werkvoorbereider bereid je opdrachten voor ten behoeve van de productie. Je staat in voor een correcte en tijdige werkvoorbereiding. Je maakt tekeningen in One Space Designer, dit ter voorbereiding van de uitvoering in de productie. Je programmeert naar CNC-machines in Cam of Tops. Je staat in voor de werkvoorbereiding en opvolging ervan in prototype fase. Je stelt productiefiches op voor het atelier, alsook technische fiches. Via de aankoopdienst sta je in voor bestelaanvragen van grondstoffen en toebehoren. Daarnaast behoren ook volgende taken tot het pakket: 2 D-stukken tekenen. 3 D-stukken omzetten naar 2 D. Nestings maken + controle op in omloop te steken werken, opvolgen projecten op de werkvloer. Je bent het aanspreekpunt voor productie, klanten en collega's.

 • Huishoudhulp (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: TRIXXO HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van licht huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

 • Betonarbeider (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

 • Klantenadviseur (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

 • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: DB SHOPPING

  Type: Vaste Job

  De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

 • Strahlenschutz allround (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ECS

  Type: Werfreserve

  Als allround stralingsbeschermingsagent ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van radiologische controles op de nucleaire sites van België. Je bent flexibel inzetbaar bij alle klanten door je gedrevenheid, kennis en open communicatie. Je komt hierbij terecht in een jong en stabiel team. Je hebt hierbij een voorbeeldfunctie op het gebied van veiligheid en nucleaire veiligheid en tot je takenpakket behoren onder andere: Uitvoeren van stralingsmetingen en activiteitsmetingen; Dagelijkse rapportering van uitgevoerde taken, afwijkingen, verbeteringsvoorstellen, e.a.; Opvolgen van de werkzaamheden met radioactieve risico’s; Bepalen van persoonlijke beschermingsmiddelen van de operatoren; e.a.

Zoek naar antwoorden van FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. Laat een reactie achter voor FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. Leave a respond for FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA. FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA op de google maps. Adres en contacten FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA
Location of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA on the google maps. Address and contacts of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA: BUREAU PRICE & QUALITY | Vanhemelryck C | LBL Mailing | BANCONTACT-MISTER CASH | Viviane

Other related companies as FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA: BUREAU PRICE & QUALITY | Vanhemelryck C | LBL Mailing | BANCONTACT-MISTER CASH | Viviane

FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08795898437. Het bedrijf FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA bevindt zich op het adres: Minderbroedersstraat 8 3000 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, openstaande posities, locatie van FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA op de kaart.

FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA is a company, that was registered 2003 in Leuven region, Belgium. Full name of company is FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, company assigned to the tax number BE08795898437. The company FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA is located at the address: Minderbroedersstraat 8 3000 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA were not found.
The main activity of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA is not available. You also can look at reviews of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, open positions, location of FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOÖPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS CVBA, employees, financial statistics.