Vlasimmo NV

Contactgegevens Vlasimmo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlasimmo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlasimmo NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 81A Box 8; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 47 66 (+32-056 22 47 66) 056 22 47 66 (+32-056 22 47 66)

Fax (fax): 056 22 82 61 (+32-056 22 82 61) 056 22 82 61 (+32-056 22 82 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlasimmo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlasimmo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlasimmo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlasimmo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlasimmo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlasimmo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlasimmo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlasimmo NV
Products information Vlasimmo NV

BTW identificatienummer (tax): BE02002777099
Ondernemingsnummer: 6058654785
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Vlasimmo NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlasimmo NV
(Get full report from official database of BE for Vlasimmo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlasimmo NV
Addition kinds of activities for Vlasimmo NV

5399. Diverse algemene koopwaar | Miscellaneous general merchandise
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
23299900. Kleding voor mannen en jongen, nec, nec | Men's and boy's clothing, nec, nec
32639904. Keukenartikelen, halfaardige aardewerk | Kitchen articles, semivitreous earthenware
35599923. Plastics machines | Plastics working machinery
38299907. Hydrometers, behalve industriële procestype | Hydrometers, except industrial process type
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij Vlasimmo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlasimmo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlasimmo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlasimmo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    . Voor onze hallen van H. Essers zijn we op zoek naar enthousiaste heftruckchauffeurs . Je zal voornamelijk dozen omtasten, labelen en ook logistieke taken uitoefenen Ervaring in het werken met een scan is een pluspunt

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • BEDIENAAR PALENMACHINE (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt ingezet om diepfunderingen uit te voeren voor onze industriële projecten. Je bedient onze schroefpalenmachine om de gevraagde palen te boren. Je werkt hiervoor steeds aan de hand van een technisch plan. Je schroeft de boor tot de gewenste diepte, daarna wordt het beton door de holle as onder hoge druk naar de punt gepompt. Ondertussen trek je de schroef langzaam en met een draaibeweging terug omhoog.

  • Bijrijder te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Aalst is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Aalst. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Aalst rijden.

  • Huishoudhulp regio BORNEM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen jouw passie? Dan ben jij de witte raaf die we zoeken! U kan zich makkelijk verplaatsen en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U wil parttime of fulltime werken (tussen 10u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Automecanicien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: AUTOMECANO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker om het onderhoud van de wagens te doen. Je werkt onder toezicht van een mecanicien. Kennis van diagnosetechnieken is aangewezen.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van Vlasimmo NV in sociale netwerken
Look for responds of Vlasimmo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlasimmo NV. Laat een reactie achter voor Vlasimmo NV. Vlasimmo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlasimmo NV. Leave a respond for Vlasimmo NV. Vlasimmo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlasimmo NV op de google maps. Adres en contacten Vlasimmo NV
Location of Vlasimmo NV on the google maps. Address and contacts of Vlasimmo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlasimmo NV Vlasimmo NV: Amalya | De Block S | Phil Hippo | Maldoy | Spriet Jeroen bvba

Other related companies as Vlasimmo NV: Amalya | De Block S | Phil Hippo | Maldoy | Spriet Jeroen bvba

Vlasimmo NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlasimmo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02002777099. Het bedrijf Vlasimmo NV bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 81A Box 8; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 573,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Vlasimmo NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlasimmo NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlasimmo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlasimmo NV, openstaande posities, locatie van Vlasimmo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlasimmo NV is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlasimmo NV, company assigned to the tax number BE02002777099. The company Vlasimmo NV is located at the address: Doorniksesteenweg 81A Box 8; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 573,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. Products created in Vlasimmo NV were not found.
The main activity of Vlasimmo NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlasimmo NV is not available. You also can look at reviews of Vlasimmo NV, open positions, location of Vlasimmo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlasimmo NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlasimmo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlasimmo NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlasimmo NV, employees, financial statistics.