VERBEEMEN-CUSTERS NV

Contactgegevens VERBEEMEN-CUSTERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERBEEMEN-CUSTERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERBEEMEN-CUSTERS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostereindestraat 36; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 013 52 12 93 (+32-013 52 12 93) 013 52 12 93 (+32-013 52 12 93)

Fax (fax): 013 52 19 25 (+32-013 52 19 25) 013 52 19 25 (+32-013 52 19 25)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERBEEMEN-CUSTERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERBEEMEN-CUSTERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERBEEMEN-CUSTERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERBEEMEN-CUSTERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERBEEMEN-CUSTERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERBEEMEN-CUSTERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERBEEMEN-CUSTERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERBEEMEN-CUSTERS NV
Products information VERBEEMEN-CUSTERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE06611267089
Ondernemingsnummer: 5273956298
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Project developers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERBEEMEN-CUSTERS NV
(Get full report from official database of BE for VERBEEMEN-CUSTERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERBEEMEN-CUSTERS NV
Addition kinds of activities for VERBEEMEN-CUSTERS NV

651900. Eigendommen verhuurders, onbeperkt | Real property lessors, nec
36249901. Borstelblokken, koolstof of gegoten grafiet | Brush blocks, carbon or molded graphite
50630502. Inbraakalarm systemen | Burglar alarm systems
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic
54210101. Vismarkten | Fish markets
78190500. Ontwikkeling en laboratoriumdiensten, film | Developing and laboratory services, motion picture

Werken bij VERBEEMEN-CUSTERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERBEEMEN-CUSTERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERBEEMEN-CUSTERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERBEEMEN-CUSTERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Magazijnmedewerker te Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat als magazijnmedewerker aan de slag bij een bedrijf actief in machines gelegen te Waregem / Beveren-Leie. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Je zorgt er voor dat de orders worden klaargemaakt Je neemt de goederen in ontvangst Je bedient de klanten aan de afhaalbalie Je bent mede verantwoordelijk voor het op orde houden van het magazijn Je springt bij waar nodig

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zingem en/of Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • huishoudhulpen te Maldegem (deeltijds / voltijds) (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Maldegem en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • CHAUFFEUR CE nationaal vervoer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRANSWEST

    Type: Vaste Job

    Chauffeur ce voor nationaal vervoer BENELUX

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Studiecoach (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dag collega! Learn2Learn is een studiecoachingsdienst die bijzonder werk levert. We zijn dan ook op zoek naar bijzondere extra krachten met de bijzondere eigenschap om jongeren fantastisch op weg te helpen. Ligt je passie in hulp bieden aan kinderen en jongeren? Hou je er van om ze te helpen zodat ze zich beter in hun vel voelen? Zie je er wel iets in om iemands personal coach te zijn? Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Wil je graag een job doen voor de inhoud, om mensen te helpen en er ook wat mee verdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als studiecoach begeleid je studenten (voornamelijk secundair onderwijs) bij hun studietraject en bied je persoonlijke en individuele studiebegeleidingen. Naast studiemethode komen ook zaken aan bod zoals faalangst, motivatie, executieve functies, emotioneel welzijn, leerstoornissen, concentratiestoornissen,... Flexibiliteit en ondernemingszin is een must! Opstart overeen te komen. Misschien fijn om weten: We werken voornamelijk buiten de schooluren, dus ook avond- en weekendwerk kan tot te mogelijkheden behoren.. Voor meer informatie neem een kijkje op www.Learn2Learn.be.

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

Zoek naar antwoorden van VERBEEMEN-CUSTERS NV in sociale netwerken
Look for responds of VERBEEMEN-CUSTERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERBEEMEN-CUSTERS NV. Laat een reactie achter voor VERBEEMEN-CUSTERS NV. VERBEEMEN-CUSTERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERBEEMEN-CUSTERS NV. Leave a respond for VERBEEMEN-CUSTERS NV. VERBEEMEN-CUSTERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERBEEMEN-CUSTERS NV op de google maps. Adres en contacten VERBEEMEN-CUSTERS NV
Location of VERBEEMEN-CUSTERS NV on the google maps. Address and contacts of VERBEEMEN-CUSTERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VERBEEMEN-CUSTERS NV VERBEEMEN-CUSTERS NV: SHELL | NOEL G | Degriffes (Les) | GROUP 4 SECURITAS | Lenoir Elisabeth

Other related companies as VERBEEMEN-CUSTERS NV: SHELL | NOEL G | Degriffes (Les) | GROUP 4 SECURITAS | Lenoir Elisabeth

VERBEEMEN-CUSTERS NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERBEEMEN-CUSTERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06611267089. Het bedrijf VERBEEMEN-CUSTERS NV bevindt zich op het adres: Oostereindestraat 36; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Project developers.
De hoofdactiviteit van VERBEEMEN-CUSTERS NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERBEEMEN-CUSTERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERBEEMEN-CUSTERS NV, openstaande posities, locatie van VERBEEMEN-CUSTERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERBEEMEN-CUSTERS NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERBEEMEN-CUSTERS NV, company assigned to the tax number BE06611267089. The company VERBEEMEN-CUSTERS NV is located at the address: Oostereindestraat 36; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Real estate. List of products are Project developers.
The main activity of VERBEEMEN-CUSTERS NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VERBEEMEN-CUSTERS NV is not available. You also can look at reviews of VERBEEMEN-CUSTERS NV, open positions, location of VERBEEMEN-CUSTERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERBEEMEN-CUSTERS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERBEEMEN-CUSTERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERBEEMEN-CUSTERS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERBEEMEN-CUSTERS NV, employees, financial statistics.