VAST GOED-THUIS BEST

Contactgegevens VAST GOED-THUIS BEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAST GOED-THUIS BEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAST GOED-THUIS BEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marcel Habetslaan; 3600; Genk (Waterschei), België

Telefoon (phone): 089 38 17 23; 089 84 48 07 (+32-089 38 17 23; 089 84 48 07) 089 38 17 23; 089 84 48 07 (+32-089 38 17 23; 089 84 48 07)

Fax (fax): 089 84 19 64; 089 84 48 43 (+32-089 84 19 64; 089 84 48 43) 089 84 19 64; 089 84 48 43 (+32-089 84 19 64; 089 84 48 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAST GOED-THUIS BEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAST GOED-THUIS BEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAST GOED-THUIS BEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAST GOED-THUIS BEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAST GOED-THUIS BEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAST GOED-THUIS BEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAST GOED-THUIS BEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAST GOED-THUIS BEST
Products information VAST GOED-THUIS BEST

BTW identificatienummer (tax): BE09458648681
Ondernemingsnummer: 6336059570
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Contractors - House building; Contractors (Materials & equipment for)

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAST GOED-THUIS BEST
(Get full report from official database of BE for VAST GOED-THUIS BEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAST GOED-THUIS BEST
Addition kinds of activities for VAST GOED-THUIS BEST

01820101. Spruitjes, gekweekt onder dekking | Bean sprouts, grown under cover
20350108. Sojasaus | Soy sauce
22829902. Terugdraaien van garen | Rewinding of yarn
29119901. Fractioneringsproducten van ruwe aardolie, koolwaterstoffen, nec | Fractionation products of crude petroleum, hydrocarbons, nec
34430105. Cyclonen, industrieel: metalen plaat | Cyclones, industrial: metal plate
35310300. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
48130202. Internet host services | Internet host services
50830307. Haying machines | Haying machinery

Werken bij VAST GOED-THUIS BEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAST GOED-THUIS BEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAST GOED-THUIS BEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAST GOED-THUIS BEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Calculator (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp dienstencheques Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • Thuisverpleegkundige Bassevelde - Kaprijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor deze opdracht kom je terecht in een bloeiende thuiszorgorganisatie en zal je de patiënten op jouw ronde van A tot Z verzorgen. Een correcte overdracht naar collega's is zeer belangrijk in deze setting. Je zal zeer snel een vertrouwensband opbouwen met jouw patiënten, omdat je je binnen hun privé-omgeving begeeft.

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van VAST GOED-THUIS BEST in sociale netwerken
Look for responds of VAST GOED-THUIS BEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAST GOED-THUIS BEST. Laat een reactie achter voor VAST GOED-THUIS BEST. VAST GOED-THUIS BEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAST GOED-THUIS BEST. Leave a respond for VAST GOED-THUIS BEST. VAST GOED-THUIS BEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAST GOED-THUIS BEST op de google maps. Adres en contacten VAST GOED-THUIS BEST
Location of VAST GOED-THUIS BEST on the google maps. Address and contacts of VAST GOED-THUIS BEST

Andere gerelateerde bedrijven als come VAST GOED-THUIS BEST VAST GOED-THUIS BEST: OSWALD VANDERDONCK | Apprêts d'Avant | Van Goethem B BVBA | Lemoine A | PROMOD

Other related companies as VAST GOED-THUIS BEST: OSWALD VANDERDONCK | Apprêts d'Avant | Van Goethem B BVBA | Lemoine A | PROMOD

VAST GOED-THUIS BEST is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAST GOED-THUIS BEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09458648681. Het bedrijf VAST GOED-THUIS BEST bevindt zich op het adres: Marcel Habetslaan; 3600; Genk (Waterschei). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Contractors - House building; Contractors (Materials & equipment for).
De hoofdactiviteit van VAST GOED-THUIS BEST is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAST GOED-THUIS BEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAST GOED-THUIS BEST, openstaande posities, locatie van VAST GOED-THUIS BEST op de kaart.

VAST GOED-THUIS BEST is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAST GOED-THUIS BEST, company assigned to the tax number BE09458648681. The company VAST GOED-THUIS BEST is located at the address: Marcel Habetslaan; 3600; Genk (Waterschei). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. List of products are Contractors - House building; Contractors (Materials & equipment for).
The main activity of VAST GOED-THUIS BEST is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAST GOED-THUIS BEST is not available. You also can look at reviews of VAST GOED-THUIS BEST, open positions, location of VAST GOED-THUIS BEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAST GOED-THUIS BEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAST GOED-THUIS BEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAST GOED-THUIS BEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAST GOED-THUIS BEST, employees, financial statistics.