VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Contactgegevens VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parklaan 126; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 43 66 43; 014 44 21 70 (+32-014 43 66 43; 014 44 21 70) 014 43 66 43; 014 44 21 70 (+32-014 43 66 43; 014 44 21 70)

Fax (fax): 014 41 08 02 (+32-014 41 08 02) 014 41 08 02 (+32-014 41 08 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Products information VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE09134826660
Ondernemingsnummer: 4497222900
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Insurance brokers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
(Get full report from official database of BE for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Addition kinds of activities for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

07520300. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
23350101. Jurken, formeel | Gowns, formal
23930101. Duffle zakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Duffle bags, canvas: made from purchased materials
24110203. Piketten en eilanden: rond of gesplitst | Pickets and paling: round or split
26759901. Chipboard, geplakt, doodgesneden: uit gekochte materialen | Chip board, pasted, die-cut: from purchased materials
50230201. spreien | Bedspreads
50850101. Vaten, nieuw of gereviseerd | Barrels, new or reconditioned
72990603. Genealogische onderzoeksdienst | Genealogical investigation service

Werken bij VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student administratie (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de input van gegevens in excel.

  • Student callcenter zaterdag (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Outbound callagent studenten gezocht op zaterdag Telken te werken van 9u tot 17u

  • Spelhost dinerspellen (UTRECHT)

    Regio: UTRECHT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • ACCOUNT MANAGER VERZEKERINGEN (ONDERNEMINGEN) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Accountmanager Verzekeringen (Ondernemingen) Commerciële ervaring in verzekeringen naar ondernemingen is vereist Regio Laarne Voor een succesvolle bankagent en onafhankelijke verzekeringsmakelaar met meerdere vestigingen is Hays Bank en Verzekeringen Gent momenteel ter uitbreiding van het team op zoek naar een Commercieel Medewerker Verzekeringen (Buitendienst). Als Commerciële Buitendienstmedewerker is het jouw hoofdtaak om de bestaande klantenportefeuille te bewerken en verder uit te bouwen door prospectie naar nieuwe kmo-klanten. Je gaat hierbij actief op zoek naar klanten waarbij je hen adviseert op vlak van verzekeringen (BOAR en leven). Jouw werkgebied situeert zich in de ruime regio van Gent tot Dendermonde.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Laat een reactie achter voor VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. Leave a respond for VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN. VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN op de google maps. Adres en contacten VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN
Location of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN on the google maps. Address and contacts of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: R?SIDENCE EDELWEISS | LUCAS ET FILS IMPRIMERIE | NUM?RIS PRINTING | ARNOLIS-WUIDAR CONFECTION | DOKTER RAGER JACQUES

Other related companies as VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN: R?SIDENCE EDELWEISS | LUCAS ET FILS IMPRIMERIE | NUM?RIS PRINTING | ARNOLIS-WUIDAR CONFECTION | DOKTER RAGER JACQUES

VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134826660. Het bedrijf VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN bevindt zich op het adres: Parklaan 126; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, openstaande posities, locatie van VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, company assigned to the tax number BE09134826660. The company VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is located at the address: Parklaan 126; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Insurance brokers.
The main activity of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN is not available. You also can look at reviews of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, open positions, location of VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN GOMPEL MAKEL VERZEKERINGEN, employees, financial statistics.