Turnhoutse Wooncentrale (De)

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Turnhoutse Wooncentrale (De)
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Turnhoutse Wooncentrale (De)

Contactgegevens Turnhoutse Wooncentrale (De): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Turnhoutse Wooncentrale (De): address, phone, fax, email, website, opening hours

Turnhoutse Wooncentrale (De)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 20 Box 1; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 64 45; 014 47 07 30 (+32-014 41 64 45; 014 47 07 30) 014 41 64 45; 014 47 07 30 (+32-014 41 64 45; 014 47 07 30)

Fax (fax): 014 43 72 48 (+32-014 43 72 48) 014 43 72 48 (+32-014 43 72 48)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Turnhoutse Wooncentrale (De): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Turnhoutse Wooncentrale (De)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Turnhoutse Wooncentrale (De)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Turnhoutse Wooncentrale (De), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Turnhoutse Wooncentrale (De). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Turnhoutse Wooncentrale (De), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Turnhoutse Wooncentrale (De). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Turnhoutse Wooncentrale (De)
Products information Turnhoutse Wooncentrale (De)

BTW identificatienummer (tax): BE03552947998
Ondernemingsnummer: 9907165527
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Insurance brokers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Turnhoutse Wooncentrale (De)
(Get full report from official database of BE for Turnhoutse Wooncentrale (De))

Aanvulling soorten activiteiten voor Turnhoutse Wooncentrale (De)
Addition kinds of activities for Turnhoutse Wooncentrale (De)

305301. Pakken en afdichtingsinrichtingen | Gaskets and sealing devices
391103. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
28210204. Ethyleenglycol tereftalezuur, mylar | Ethylene glycol terephthalic acid, mylar
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
39490207. Kunstenen, vissen: kunstmatig | Lures, fishing: artificial
87319900. Commercieel fysisch onderzoek, nec | Commercial physical research, nec
94410201. Gelijk werkgelegenheidskantoor, overheid | Equal employment opportunity office, government

Werken bij Turnhoutse Wooncentrale (De): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Turnhoutse Wooncentrale (De): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Turnhoutse Wooncentrale (De). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Turnhoutse Wooncentrale (De). Looking for open vacancies in other companies

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

  • JOBSTUDENT: schoonmaak M/V (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een schoonma(a)k(st)er om op het politiekantoor van Herentals te poetsen: Maandag van 9u00 - 14u30 Dinsdag van 9u00 - 12u00 Woensdag van 9u00 - 12u00 Donderdag van 9u00 - 12u00 Vrijdag van 9u00 - 14u30

  • Student maand september voor textielafdeling supermarkt (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote supermarkt regio Brugge gaan we op zoek naar student voor de maand SEPTEMBER. Je zal helpen in de afdeling textiel / kledij. In deze afdeling hebben ze zowel voor kinderen als volwassen textiel. Denk hierbij aan schoenen, jassen, broeken en ondergoed. Taken: Je zal de kassa bedienen Nieuwe collectie in de winkel hangen De goederen die gepast zijn geweest in de paskamer terug in de winkel hangen Schoenen per maat sorteren Nieuwe leveringen in de winkel leggen Etalage maken met de kleding

  • Werkvoorbereider met IT-achtergrond - Regio Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Affiniteit voor de Bouwsector? En meer specifiek de niche 'Afwerking'? Dan kan je maar beter meteen solliciteren om deel uit te maken van één van de beste teams in Vlaanderen. Lees hier meer over ons aanbod: Je werkt graag ondersteunend in de bouw, waar je instaat voor de voorbereiding van meerdere projecten. Je hebt een voeling voor IT en vormt een team met het tekenbureau. Op deze manier bereid je de productie voor op administratief vlak en sta je in voor de opvolging van de productieactiviteiten van verschillende projecten. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van orders voor inkoop, productie en logistiek en maak je materiaalstaten op. Je geeft technisch advies aan de klant. De firma werkt met een extern tekenbureau en de werkvoorbereider moet alle plannen analyseren en voorbereiden, ... Kortom, je regelt alles i.v.m. de werven van binnenuit. Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren krijg je de nodige interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  • Lasser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bij Randstad zijn we steeds op zoek naar enthousiaste lassers met ervaring in de industrie. Ben je op zoek naar een eerste job of heb je al ervaring als lasser en heb je nood aan een nieuwe uitdaging, dan kan je steeds bij ons terecht.

  • Assistent Productieleider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de langetermijnplanning nageleefd wordt, je maakt hiervoor een dagdagelijkse planning op. Je regelt het werk en je zorgt dat de werkposten bemand zijn. Je houdt de algemene kwaliteit van de productie in de gaten en je behandelt klachten en problemen met de kwaliteitsverantwoordelijke en plantmanager. Kortom, je bent eindverantwoordelijk voor het optimaal realiseren van individuele- en bedrijfsdoelstellingen, met accent op productie, kwaliteit, veiligheid en orde en netheid. Dit doe je door het respectvol aansturen, begeleiden en opvolgen van alle medewerkers. Je brengt verantwoordelijkheidszin over op onze medewerkers en onderaannemers.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van Turnhoutse Wooncentrale (De) in sociale netwerken
Look for responds of Turnhoutse Wooncentrale (De) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Turnhoutse Wooncentrale (De). Laat een reactie achter voor Turnhoutse Wooncentrale (De). Turnhoutse Wooncentrale (De) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Turnhoutse Wooncentrale (De). Leave a respond for Turnhoutse Wooncentrale (De). Turnhoutse Wooncentrale (De) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Turnhoutse Wooncentrale (De) op de google maps. Adres en contacten Turnhoutse Wooncentrale (De)
Location of Turnhoutse Wooncentrale (De) on the google maps. Address and contacts of Turnhoutse Wooncentrale (De)

Andere gerelateerde bedrijven als come Turnhoutse Wooncentrale (De) Turnhoutse Wooncentrale (De): Pirson M | Lanneau Likeurstokerij NV | D. SZAFRAN | LUC GEYS | GESTEM

Other related companies as Turnhoutse Wooncentrale (De): Pirson M | Lanneau Likeurstokerij NV | D. SZAFRAN | LUC GEYS | GESTEM

Turnhoutse Wooncentrale (De) is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Turnhoutse Wooncentrale (De), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03552947998. Het bedrijf Turnhoutse Wooncentrale (De) bevindt zich op het adres: Grote Markt 20 Box 1; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 440,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Insurance brokers.
De hoofdactiviteit van Turnhoutse Wooncentrale (De) is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Turnhoutse Wooncentrale (De) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Turnhoutse Wooncentrale (De), openstaande posities, locatie van Turnhoutse Wooncentrale (De) op de kaart.

Turnhoutse Wooncentrale (De) is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Turnhoutse Wooncentrale (De), company assigned to the tax number BE03552947998. The company Turnhoutse Wooncentrale (De) is located at the address: Grote Markt 20 Box 1; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 440,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. List of products are Insurance brokers.
The main activity of Turnhoutse Wooncentrale (De) is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Turnhoutse Wooncentrale (De) is not available. You also can look at reviews of Turnhoutse Wooncentrale (De), open positions, location of Turnhoutse Wooncentrale (De) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Turnhoutse Wooncentrale (De), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Turnhoutse Wooncentrale (De), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Turnhoutse Wooncentrale (De), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Turnhoutse Wooncentrale (De), employees, financial statistics.