Dutoit - Group-Homeremodelig NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Dutoit - Group-Homeremodelig NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Dutoit - Group-Homeremodelig NV

Contactgegevens Dutoit - Group-Homeremodelig NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dutoit - Group-Homeremodelig NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dutoit - Group-Homeremodelig NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Stasegemsestraat 150A 8500 Kortrijk, België

Telefoon (phone): +32 (51) 425-11-31 +32 (51) 425-11-31

Fax (fax): +32 (53) 891-13-81 +32 (53) 891-13-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dutoit - Group-Homeremodelig NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dutoit - Group-Homeremodelig NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dutoit - Group-Homeremodelig NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dutoit - Group-Homeremodelig NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dutoit - Group-Homeremodelig NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dutoit - Group-Homeremodelig NV
Products information Dutoit - Group-Homeremodelig NV

BTW identificatienummer (tax): BE06873840332
Ondernemingsnummer: 6200103759
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 289,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Dutoit - Group-Homeremodelig NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dutoit - Group-Homeremodelig NV
(Get full report from official database of BE for Dutoit - Group-Homeremodelig NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dutoit - Group-Homeremodelig NV
Addition kinds of activities for Dutoit - Group-Homeremodelig NV

5511. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
22210406. Polyester breedgeweven stoffen | Polyester broadwoven fabrics
26310410. Pasta | Pasted board
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
73740104. Service bureau, computer | Service bureau, computer

Werken bij Dutoit - Group-Homeremodelig NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dutoit - Group-Homeremodelig NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • Chauffeur C - Schoten - Antwerpen (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voltijds als chauffeur rijbewijs C waarbij je werkdag aanvangt rond 03u30. Je werkt in een 6-dagenstelsel. Je verdeelt producten in de regio Antwerpen (dit doe je dagelijks bij een 10-tal klanten). Je staat zelf in voor het correct laden van je vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de correcte ingaven van gegevens op je boordcomputer. Chauffeurs gezocht te Antwerpen en Ninove.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Brakel - Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Freelance MS BI teamlead - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design.

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

Zoek naar antwoorden van Dutoit - Group-Homeremodelig NV in sociale netwerken
Look for responds of Dutoit - Group-Homeremodelig NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Laat een reactie achter voor Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Dutoit - Group-Homeremodelig NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Leave a respond for Dutoit - Group-Homeremodelig NV. Dutoit - Group-Homeremodelig NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dutoit - Group-Homeremodelig NV op de google maps. Adres en contacten Dutoit - Group-Homeremodelig NV
Location of Dutoit - Group-Homeremodelig NV on the google maps. Address and contacts of Dutoit - Group-Homeremodelig NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Dutoit - Group-Homeremodelig NV Dutoit - Group-Homeremodelig NV: G. T. Consulting | FA. DE CLERCQ NADJO | Vlaeminck W | LES FLEURS DE JOJO | ANASTASSIOS AMBATZIS

Other related companies as Dutoit - Group-Homeremodelig NV: G. T. Consulting | FA. DE CLERCQ NADJO | Vlaeminck W | LES FLEURS DE JOJO | ANASTASSIOS AMBATZIS

Dutoit - Group-Homeremodelig NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Dutoit - Group-Homeremodelig NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06873840332. Het bedrijf Dutoit - Group-Homeremodelig NV bevindt zich op het adres: Stasegemsestraat 150A 8500 Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 289,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Dutoit - Group-Homeremodelig NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dutoit - Group-Homeremodelig NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dutoit - Group-Homeremodelig NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dutoit - Group-Homeremodelig NV, openstaande posities, locatie van Dutoit - Group-Homeremodelig NV op de kaart.

Dutoit - Group-Homeremodelig NV is a company, that was registered 2009 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Dutoit - Group-Homeremodelig NV, company assigned to the tax number BE06873840332. The company Dutoit - Group-Homeremodelig NV is located at the address: Stasegemsestraat 150A 8500 Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 289,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Painting contractors. Products created in Dutoit - Group-Homeremodelig NV were not found.
The main activity of Dutoit - Group-Homeremodelig NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Dutoit - Group-Homeremodelig NV is not available. You also can look at reviews of Dutoit - Group-Homeremodelig NV, open positions, location of Dutoit - Group-Homeremodelig NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dutoit - Group-Homeremodelig NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dutoit - Group-Homeremodelig NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dutoit - Group-Homeremodelig NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dutoit - Group-Homeremodelig NV, employees, financial statistics.