OFFICE FONCIER

Contactgegevens OFFICE FONCIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OFFICE FONCIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

OFFICE FONCIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Toison d'Or 70; 6900; Marche-en-Famenne, België

Telefoon (phone): 084 31 55 83 (+32-084 31 55 83) 084 31 55 83 (+32-084 31 55 83)

Fax (fax): 084 31 55 83; 084 31 42 26 (+32-084 31 55 83; 084 31 42 26) 084 31 55 83; 084 31 42 26 (+32-084 31 55 83; 084 31 42 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OFFICE FONCIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OFFICE FONCIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OFFICE FONCIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OFFICE FONCIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OFFICE FONCIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OFFICE FONCIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OFFICE FONCIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OFFICE FONCIER
Products information OFFICE FONCIER

BTW identificatienummer (tax): BE01123321533
Ondernemingsnummer: 1186767578
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in OFFICE FONCIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OFFICE FONCIER
(Get full report from official database of BE for OFFICE FONCIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor OFFICE FONCIER
Addition kinds of activities for OFFICE FONCIER

0116. Soja bonen | Soybeans
281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
10410102. Plaats goudmijn | Placer gold mining
16119903. Highway reflector installatie | Highway reflector installation
35230109. Oogstmachines, fruit, groente, tabak, enz. | Harvesters, fruit, vegetable, tobacco, etc.
36329903. Koelkast kasten, huishouden: metaal en hout | Refrigerator cabinets, household: metal and wood
38270102. Boroscopes | Boroscopes
39990108. Permanente golf apparatuur en machines | Permanent wave equipment and machines
51310207. Netto goederen | Net goods
75339901. Katalytische conversie | Catalytic conversion

Werken bij OFFICE FONCIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OFFICE FONCIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OFFICE FONCIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OFFICE FONCIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Koerman/Chauffeur CE - intern transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de metaalsector regio Tielt zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor het intern transport. Je zal enkel rijden op het terrein zelf en niet op de openbare weg. Jou taken: Het invullen en bijhouden van de opvolgdocumenten Het verplaatsen van de aanhangwagens zodat de bestellingen of leveringen altijd correct staan. Het is meer manoeuvreerwerk en minder echt rijden Bij nood helpen laden van de trailers

  • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

  • Huishoudhulp regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Asse, Opwijk, Merchtem, Dilbeek en Wemmel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

  • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

  • RESERVE Industrieel reinigers Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Deinze & Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van OFFICE FONCIER in sociale netwerken
Look for responds of OFFICE FONCIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor OFFICE FONCIER. Laat een reactie achter voor OFFICE FONCIER. OFFICE FONCIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OFFICE FONCIER. Leave a respond for OFFICE FONCIER. OFFICE FONCIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OFFICE FONCIER op de google maps. Adres en contacten OFFICE FONCIER
Location of OFFICE FONCIER on the google maps. Address and contacts of OFFICE FONCIER

Andere gerelateerde bedrijven als come OFFICE FONCIER OFFICE FONCIER: Duyckaerts X | MENUISERIE G?N?RALE BOUTIAU | Chris Decor vof | DIRK VERCAMMEN | JUDOCLUB ZWALM

Other related companies as OFFICE FONCIER: Duyckaerts X | MENUISERIE G?N?RALE BOUTIAU | Chris Decor vof | DIRK VERCAMMEN | JUDOCLUB ZWALM

OFFICE FONCIER is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OFFICE FONCIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01123321533. Het bedrijf OFFICE FONCIER bevindt zich op het adres: Avenue de la Toison d'Or 70; 6900; Marche-en-Famenne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 857,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in OFFICE FONCIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OFFICE FONCIER is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OFFICE FONCIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OFFICE FONCIER, openstaande posities, locatie van OFFICE FONCIER op de kaart.

OFFICE FONCIER is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is OFFICE FONCIER, company assigned to the tax number BE01123321533. The company OFFICE FONCIER is located at the address: Avenue de la Toison d'Or 70; 6900; Marche-en-Famenne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 857,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in OFFICE FONCIER were not found.
The main activity of OFFICE FONCIER is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OFFICE FONCIER is not available. You also can look at reviews of OFFICE FONCIER, open positions, location of OFFICE FONCIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OFFICE FONCIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OFFICE FONCIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OFFICE FONCIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OFFICE FONCIER, employees, financial statistics.