Chris Decor vof

Contactgegevens Chris Decor vof: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris Decor vof: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris Decor vof

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Balegemstraat 1; 9860; Oosterzele (Balegem), België

Telefoon (phone): 09 362 57 18 (+32-09 362 57 18) 09 362 57 18 (+32-09 362 57 18)

Fax (fax): 09 362 57 28 (+32-09 362 57 28) 09 362 57 28 (+32-09 362 57 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris Decor vof: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris Decor vof"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris Decor vof"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris Decor vof, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris Decor vof. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris Decor vof, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris Decor vof. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris Decor vof
Products information Chris Decor vof

BTW identificatienummer (tax): BE06164398193
Ondernemingsnummer: 4507385253
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Painting contractors

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris Decor vof
(Get full report from official database of BE for Chris Decor vof)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris Decor vof
Addition kinds of activities for Chris Decor vof

249303. Hardboard en fiberboard producten | Hardboard and fiberboard products
635100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
22111113. Zeil doek | Sail cloth
35529900. Textielmachines, nec | Textile machinery, nec
51370200. Lingerie en onderkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's lingerie and undergarments
52310202. Verfborstels, rollen, spuiten en andere benodigdheden | Paint brushes, rollers, sprayers and other supplies
72310102. Elektrolyse en epilatorische diensten | Electrolysis and epilatory services

Werken bij Chris Decor vof: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris Decor vof: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris Decor vof. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris Decor vof. Looking for open vacancies in other companies

 • Samensteller staalbouw (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten in de regio van Kampenhout zijn we op zoek naar een samensteller. Je takenpakket als samensteller: je komt terecht in een team van een 16-tal personen. je verzamelt de onderdelen en stelt aan de hand van de productietekeningen het constructmerk samen. je houdt je werkplaats netjes en orderlijk. je draagt zorg voor je laspost en materialen.

 • Technisch Operator M/V (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

 • Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

 • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

 • Huishoudelijke Hulp Deerlijk (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Voor een gezin in Deerlijk zoeken wij een gemotiveerde huishoudhulp met oog voor detail.

 • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

 • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DE SMULHAL

  Type: Studentenjob

  Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

 • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

 • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

  Type: Flexijob

  Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Chris Decor vof in sociale netwerken
Look for responds of Chris Decor vof in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris Decor vof. Laat een reactie achter voor Chris Decor vof. Chris Decor vof bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris Decor vof. Leave a respond for Chris Decor vof. Chris Decor vof on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris Decor vof op de google maps. Adres en contacten Chris Decor vof
Location of Chris Decor vof on the google maps. Address and contacts of Chris Decor vof

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris Decor vof Chris Decor vof: DAGCENTRUM ´T BRUGSKE | Race Productions | MOVIE MAX | GUIDO DE VLIEGHE | CUB CARRERA

Other related companies as Chris Decor vof: DAGCENTRUM ´T BRUGSKE | Race Productions | MOVIE MAX | GUIDO DE VLIEGHE | CUB CARRERA

Chris Decor vof is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chris Decor vof, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06164398193. Het bedrijf Chris Decor vof bevindt zich op het adres: Balegemstraat 1; 9860; Oosterzele (Balegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 161,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Interior decoration. Lijst met producten zijn Painting contractors.
De hoofdactiviteit van Chris Decor vof is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris Decor vof is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris Decor vof, openstaande posities, locatie van Chris Decor vof op de kaart.

Chris Decor vof is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chris Decor vof, company assigned to the tax number BE06164398193. The company Chris Decor vof is located at the address: Balegemstraat 1; 9860; Oosterzele (Balegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 161,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Interior decoration. List of products are Painting contractors.
The main activity of Chris Decor vof is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris Decor vof is not available. You also can look at reviews of Chris Decor vof, open positions, location of Chris Decor vof on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris Decor vof, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris Decor vof, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris Decor vof, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris Decor vof, employees, financial statistics.