Midimmo Vanwildemeersch

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Midimmo Vanwildemeersch
Private companiesPaper and Allied Products • Midimmo Vanwildemeersch

Contactgegevens Midimmo Vanwildemeersch: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Midimmo Vanwildemeersch: address, phone, fax, email, website, opening hours

Midimmo Vanwildemeersch

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul de Smet de Naeyerstraat 25-35; 8430; Middelkerke, België

Telefoon (phone): 059 31 01 67 (+32-059 31 01 67) 059 31 01 67 (+32-059 31 01 67)

Fax (fax): 059 31 01 67 (+32-059 31 01 67) 059 31 01 67 (+32-059 31 01 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Midimmo Vanwildemeersch: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Midimmo Vanwildemeersch"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Midimmo Vanwildemeersch"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Midimmo Vanwildemeersch, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Midimmo Vanwildemeersch. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Midimmo Vanwildemeersch, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Midimmo Vanwildemeersch. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Midimmo Vanwildemeersch
Products information Midimmo Vanwildemeersch

BTW identificatienummer (tax): BE01885223388
Ondernemingsnummer: 5154479980
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 670,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Midimmo Vanwildemeersch zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Midimmo Vanwildemeersch
(Get full report from official database of BE for Midimmo Vanwildemeersch)

Aanvulling soorten activiteiten voor Midimmo Vanwildemeersch
Addition kinds of activities for Midimmo Vanwildemeersch

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
33130207. Ferrowolfra | Ferrotungsten
50399906. Eavestroughing, onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing, parts and supplies
50469906. Prijs markeringsapparatuur en benodigdheden | Price marking equipment and supplies
50880105. Schepen | Ships
72319902. Unisex haarsalons | Unisex hair salons

Werken bij Midimmo Vanwildemeersch: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Midimmo Vanwildemeersch: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Midimmo Vanwildemeersch. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Midimmo Vanwildemeersch. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Winkelmedewerker bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor een bakkerij in Gentbrugge. Jouw taken: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

  • orderpicker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Leercontract

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Midimmo Vanwildemeersch in sociale netwerken
Look for responds of Midimmo Vanwildemeersch in social networks

Lees alle opmerkingen voor Midimmo Vanwildemeersch. Laat een reactie achter voor Midimmo Vanwildemeersch. Midimmo Vanwildemeersch bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Midimmo Vanwildemeersch. Leave a respond for Midimmo Vanwildemeersch. Midimmo Vanwildemeersch on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Midimmo Vanwildemeersch op de google maps. Adres en contacten Midimmo Vanwildemeersch
Location of Midimmo Vanwildemeersch on the google maps. Address and contacts of Midimmo Vanwildemeersch

Andere gerelateerde bedrijven als come Midimmo Vanwildemeersch Midimmo Vanwildemeersch: EXTRAZONE WETTEREN | GENERALE VINICOLE DISTR. | KOPPEN GEBROEDERS | OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets | Roosens M

Other related companies as Midimmo Vanwildemeersch: EXTRAZONE WETTEREN | GENERALE VINICOLE DISTR. | KOPPEN GEBROEDERS | OCCASIONS DU LION-DECLERCQ Ets | Roosens M

Midimmo Vanwildemeersch is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Midimmo Vanwildemeersch, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01885223388. Het bedrijf Midimmo Vanwildemeersch bevindt zich op het adres: Paul de Smet de Naeyerstraat 25-35; 8430; Middelkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 670,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Midimmo Vanwildemeersch zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Midimmo Vanwildemeersch is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Midimmo Vanwildemeersch is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Midimmo Vanwildemeersch, openstaande posities, locatie van Midimmo Vanwildemeersch op de kaart.

Midimmo Vanwildemeersch is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Midimmo Vanwildemeersch, company assigned to the tax number BE01885223388. The company Midimmo Vanwildemeersch is located at the address: Paul de Smet de Naeyerstraat 25-35; 8430; Middelkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 670,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. Products created in Midimmo Vanwildemeersch were not found.
The main activity of Midimmo Vanwildemeersch is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Midimmo Vanwildemeersch is not available. You also can look at reviews of Midimmo Vanwildemeersch, open positions, location of Midimmo Vanwildemeersch on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Midimmo Vanwildemeersch, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Midimmo Vanwildemeersch, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Midimmo Vanwildemeersch, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Midimmo Vanwildemeersch, employees, financial statistics.