Jordens' Vastgoed

Contactgegevens Jordens' Vastgoed: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jordens' Vastgoed: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jordens' Vastgoed

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reservorenstraat 11; 3581; Beringen (Beverlo), België

Telefoon (phone): 011 45 45 35 (+32-011 45 45 35) 011 45 45 35 (+32-011 45 45 35)

Fax (fax): 011 45 45 36 (+32-011 45 45 36) 011 45 45 36 (+32-011 45 45 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jordens' Vastgoed: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jordens' Vastgoed"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jordens' Vastgoed"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jordens' Vastgoed, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jordens' Vastgoed. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jordens' Vastgoed, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jordens' Vastgoed. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jordens' Vastgoed
Products information Jordens' Vastgoed

BTW identificatienummer (tax): BE07597564697
Ondernemingsnummer: 4554077148
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Jordens' Vastgoed zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jordens' Vastgoed
(Get full report from official database of BE for Jordens' Vastgoed)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jordens' Vastgoed
Addition kinds of activities for Jordens' Vastgoed

507801. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
02719902. Fox Farm | Fox farm
23699909. Suits: meisjes en kinderen | Suits: girls' and children's
24910204. Houthakkers, behandeld hout | Trestles, treated wood
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
59320302. Zeldzame boeken | Rare books

Werken bij Jordens' Vastgoed: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jordens' Vastgoed: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jordens' Vastgoed. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jordens' Vastgoed. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / Mecanicien (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma @ Oudenaarde die actief is in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C. Jouw taken bestaan er uit enerzijds het vervoeren van materiaal naar de werven alsook hoogtewerkers en dergelijke. Anderzijds zal je ook instaan (indien je niet naar werven moet) om de mechanische taken in het atelier te Oudenaarde.

  • Chauffeur CE international (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Nous cherchons un chauffeur ce international pour une entreprise à Ieper. Le dimanche ou lundi vous faites votre départ avec le camion pour toute la semaine (toute la semaine dormir dans le camion). Vous travaillez avec un vrac ou réservoir (sans adr - avec aliments). Vous roulez à Europe (UK, BE, FR, AL, NL, IT,..). Vous parlez français ou néerlandais.

  • Commercieële Medewerker Belgie m/v (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gepassioneerd door tuinaanleg én commercieel talent ? Dan ben jij de commercieel vertegenwoordiger die we zoeken . Je volgt de bestaande klanten op en gaat intensief op zoek naar nieuwe klanten. Je werkt deels op kantoor deels op baan .

  • Werken als huishoudhulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • kinesitherapeut specialisatie kinderen (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK DE BLOKKENDOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze zelfstandige multidisciplinaire groepspraktijk begeleiden wij kinderen tussen 0 en 18 jaar met psychomotorische problemen (fijne en grove motoriek, schrijfmotoriek, ruimtelijke vaardigheden, lateralisatie, rekenen,etc) , leer- en ontwikkelingsachterstand, neuromotorische stoornissen en kinderen met specifieke (leer)stoornissen zoals dyspraxie, dyslexie, dyscalculie, dysorthografie, AD(H)D, ASS,etc. Daarnaast wordt ook ademhalingskinesitherapie aan baby’s en kinderen gegeven. Ook baby's worden er behandeld in onze praktijk. Het team bestaat uit 3 kinderkinesisten en 1 logopedist. Wij zijn op zoek naar een pediatrisch - psychomotorisch therapeut / kinesist om de agenda van een collega die definitief naar het buitenland vertrekt, over te nemen. Het gaat voornamelijk over naschoolse uren, en soms al in de namiddag (baby's en kleuters). Bij voorkeur een specialisatie psychomotoriek/Bobath/Kritische Ontwikkelingsbegeleiding volgens Hendrickx/ ... gevolgd of de afstudeerrichting pediatrie.

  • Vacature erkend loopbaanbegeleider VDAB (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, loopbaanbegeleider (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen.

  • SEO Copywriter (Freelance) (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Conversal zoekt een SEO Copywriter (Freelance) Zin in om aan de slag te gaan als freelance SEO Copywriter voor een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven freelance SEO Copywriter die teksten schrijft die scoren bij de lezer, de klant en in zoekmachines. WIE ZIJN WIJ? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. WAT DOE JIJ? Als freelance SEO Copywriter schrijf jij teksten voor de websites die wij bouwen en beheren voor onze klanten. Je schrijft blogartikels en teksten voor webpagina’s. Dat doe je in foutloos en vlot Nederlands. Tegelijk zorg je ervoor dat jouw teksten voldoen aan de SEO-normen. Bij elke tekst zoek je een passend beeld. Nadat je jouw teksten liet nalezen door onze marketeers, leg je ze voor aan de klant. Je kan zowel bestaande teksten herschrijven als op zoek gaan naar de nodige info voor nieuwe teksten.

  • PLAATSER VAN KEUKENS TOT WINKELINRICHTING (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: 4K INTERIEUR

    Type: Werfreserve

    Voor onze firma gespcialiseerd in interieurinrichting zijn we op zoek naar een plaatser. Je staat in voor het plaatsen van maatwerk voor verschillende soorten klanten: van particulieren tot winkels, apotheken... Het gaat over zeer gevarieerd werk met de eis naar een hoge afwerkingsgraad.

Zoek naar antwoorden van Jordens' Vastgoed in sociale netwerken
Look for responds of Jordens' Vastgoed in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jordens' Vastgoed. Laat een reactie achter voor Jordens' Vastgoed. Jordens' Vastgoed bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jordens' Vastgoed. Leave a respond for Jordens' Vastgoed. Jordens' Vastgoed on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jordens' Vastgoed op de google maps. Adres en contacten Jordens' Vastgoed
Location of Jordens' Vastgoed on the google maps. Address and contacts of Jordens' Vastgoed

Andere gerelateerde bedrijven als come Jordens' Vastgoed Jordens' Vastgoed: I.F.C. | P. STASSE | Van Kempen M | DE HANTSETTERS | Immo Forum

Other related companies as Jordens' Vastgoed: I.F.C. | P. STASSE | Van Kempen M | DE HANTSETTERS | Immo Forum

Jordens' Vastgoed is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jordens' Vastgoed, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07597564697. Het bedrijf Jordens' Vastgoed bevindt zich op het adres: Reservorenstraat 11; 3581; Beringen (Beverlo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 114,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Jordens' Vastgoed zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jordens' Vastgoed is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jordens' Vastgoed is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jordens' Vastgoed, openstaande posities, locatie van Jordens' Vastgoed op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jordens' Vastgoed is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jordens' Vastgoed, company assigned to the tax number BE07597564697. The company Jordens' Vastgoed is located at the address: Reservorenstraat 11; 3581; Beringen (Beverlo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 114,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. Products created in Jordens' Vastgoed were not found.
The main activity of Jordens' Vastgoed is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Jordens' Vastgoed is not available. You also can look at reviews of Jordens' Vastgoed, open positions, location of Jordens' Vastgoed on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jordens' Vastgoed, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jordens' Vastgoed, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jordens' Vastgoed, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jordens' Vastgoed, employees, financial statistics.