Cluydts D

Contactgegevens Cluydts D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cluydts D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cluydts D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jef Mennekenslaan 27  Box 41 8300 Knokke (Knokke-Heist), België

Telefoon (phone): +32 (87) 526-57-20 +32 (87) 526-57-20

Fax (fax): +32 (83) 158-95-56 +32 (83) 158-95-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cluydts D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cluydts D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cluydts D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cluydts D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cluydts D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cluydts D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cluydts D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cluydts D
Products information Cluydts D

BTW identificatienummer (tax): BE01692138671
Ondernemingsnummer: 6676361083
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 772,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Cluydts D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Painting contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cluydts D
(Get full report from official database of BE for Cluydts D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cluydts D
Addition kinds of activities for Cluydts D

142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
243199. Millwork, nec | Millwork, nec
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
25910203. Mini jaloezieën | Mini blinds
35560205. Molenmolenmachines | Flour mill machinery
38450000. Electromedische apparatuur | Electromedical equipment

Werken bij Cluydts D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cluydts D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cluydts D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cluydts D. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeselt (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten pralinekiosk (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: THE CHOC FACTORY

    Type: Studentenjob

    Je zal tewerkgesteld worden in een tijdelijke kiosk in een shoppingcenter te Kuurne. Je zal voorverpakte doosjes pralines verkopen. Je geeft de doosjes mee en ontvangt het geld van de klanten.

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • VRIJWILLIGERS ZEECENTRUM DUNEROZE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken vrijwilligers voor het woonzorgcentrum van Duneroze in Wenduine. * Vrijwilliger om te gaan wandelen met bewoners van het woonzorgcentrum Wij zoeken vrijwilligers die zich vrij kunnen maken om mee te gaan op wandeling of naar de markt. Van april tot oktober gaan wij steeds, met enkele bewoners, op dinsdagnamiddag gaan wandelen én op donderdagvoormiddag naar de markt. Daarbij is de hulp van vrijwilligers noodzakelijk, omdat de meeste bewoners rolstoelafhankelijk zijn. De taak van de vrijwilliger bestaat er dan in om één van onze bewoners te begeleiden tijdens de wandeling of naar de markt. * Vrijwilligers voor hulp bij animatie-activiteiten Wij zoeken steeds vrijwilligers die ons animatieteam kunnen versterken door hulp te bieden bij verschillende activiteiten. Hulp bij spelactiviteiten en optredens, hulp bij maaltijden, kamerbezoeken, ... * Vrijwilligers voor hulp bij maaltijden * Vrijwilligers voor onderhoud van onze dwaaltuin en tuin Wij zoeken een man of vrouw die op regelmatige basis het onderhoud kan doen van onze tuin. Iemand waar we op kunnen rekenen, die bij voorkeur kan omgaan met personen met dementie. Het gaat om een afgesloten tuintje waar onze bewoners een wandelingetje kunnen maken of gewoon wat buiten kunnen zitten. Taken: onkruid wieden, water geven aan plantjes, eventueel het gras afrijden. * Cafetariamedewerkers Wij zoeken iemand die één of meerdere dagen per week onze cafetaria wil openhouden of erin wil meewerken op drukke momenten. Betrouwbaar, vriendelijk, verzorgd en goede mobiliteit. Taken : met een glimlache en goed humeur bestellingen opnemen, drankjes en lekkers klaarmaken en bestellen,bedienen minder mobiele klanten aan tafe, tafels afruimen, afwassen, koelkasten aanvullen. De cafetaria van Duneroze is elke dag open tot 17u30.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • BEGELEIDER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE OPVANG

    Type: Werfreserve

    Je staat als kinderbegeleider in voor de buitenschoolse opvang van kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Je speelt met de kinderen, organiseert spelletjes en activiteiten. Daarnaast heb je ook de nodige aandacht voor verzorging, rust en hygiëne. Je werkt samen in een team. Je informeert de ouders over het verloop van de opvangdag.

Zoek naar antwoorden van Cluydts D in sociale netwerken
Look for responds of Cluydts D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cluydts D. Laat een reactie achter voor Cluydts D. Cluydts D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cluydts D. Leave a respond for Cluydts D. Cluydts D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cluydts D op de google maps. Adres en contacten Cluydts D
Location of Cluydts D on the google maps. Address and contacts of Cluydts D

Andere gerelateerde bedrijven als come Cluydts D Cluydts D: BOERKE BUELENS | DE WUITEN | A. RASNEUR | CREA KITCHEN | ABDIJ DER BENEDICTIJNEN

Other related companies as Cluydts D: BOERKE BUELENS | DE WUITEN | A. RASNEUR | CREA KITCHEN | ABDIJ DER BENEDICTIJNEN

Cluydts D is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cluydts D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01692138671. Het bedrijf Cluydts D bevindt zich op het adres: Jef Mennekenslaan 27  Box 41 8300 Knokke (Knokke-Heist). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 772,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Painting contractors. Producten gemaakt in Cluydts D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cluydts D is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cluydts D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cluydts D, openstaande posities, locatie van Cluydts D op de kaart.

Cluydts D is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cluydts D, company assigned to the tax number BE01692138671. The company Cluydts D is located at the address: Jef Mennekenslaan 27  Box 41 8300 Knokke (Knokke-Heist). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 772,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Painting contractors. Products created in Cluydts D were not found.
The main activity of Cluydts D is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cluydts D is not available. You also can look at reviews of Cluydts D, open positions, location of Cluydts D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cluydts D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cluydts D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cluydts D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cluydts D, employees, financial statistics.