Immo-Wera BVBA

Contactgegevens Immo-Wera BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo-Wera BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo-Wera BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 769; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 759 61 87 (+32-02 759 61 87) 02 759 61 87 (+32-02 759 61 87)

Fax (fax): +32 (2) 197-63-73 +32 (2) 197-63-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo-Wera BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo-Wera BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo-Wera BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo-Wera BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo-Wera BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo-Wera BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo-Wera BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo-Wera BVBA
Products information Immo-Wera BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09841247558
Ondernemingsnummer: 4126983642
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Immo-Wera BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo-Wera BVBA
(Get full report from official database of BE for Immo-Wera BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo-Wera BVBA
Addition kinds of activities for Immo-Wera BVBA

364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
508503. Kleppen, zuigers en toebehoren | Valves, pistons, and fittings
25140601. Tuinmeubilair, metaal | Garden furniture, metal
32910303. Grit, staal | Grit, steel
34659903. Hub caps, auto: gestempeld metaal | Hub caps, automobile: stamped metal
38610315. Stands, camera en projector | Stands, camera and projector
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal
51220206. Tandenborstels, behalve elektrisch | Toothbrushes, except electric

Werken bij Immo-Wera BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo-Wera BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo-Wera BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo-Wera BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Service Desk Medewerker (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdelijke opdracht - Zwangerschapsvervanging tot maart 2019 Onze klant te Evere is op zoek naar een service gerichte medewerker die het repair center ondersteund met heel uiteenlopende zaken. Je maakt deel uit van het Service Desk team. Samen staan jullie ten dienste van de klanten om vragen en problemen te registreren (Ticket-aanmaak), op te lossen of door te geven aan de betreffende dienst. Je volgt deze op tot ze volledig afgehandeld is. Jullie behandelen alle vragen met betrekking tot order-to-delivery, van registratie van de bestelling / Herstelling tot facturatie. Je kijkt na of er een bestaand onderhoudscontract is. Indien geen contract, maak je prijsbestekken op voor herstellingen en volgt deze op. Je leert de systemen en de producten ten gronde kennen maar bent ook sterk geïnteresseerd in nieuwe technologieën binnen de logistieke sector. Bedrijfsprofiel: .

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

  • FRITUURHULP (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FRIETROOM POTTELBERG

    Type: Flexijob

    In onze frituur zal je instaan voor volgende taken: opnemen van de bestellingen en bedienen van de klanten bakken van frietjes en snacks aanvullen van de toonbank bij met etenswaren en de frigo's met gekoelde dranken helpen bij het schoonmaken van de werkplaats en het onderhoud van de zaak.

Zoek naar antwoorden van Immo-Wera BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Immo-Wera BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo-Wera BVBA. Laat een reactie achter voor Immo-Wera BVBA. Immo-Wera BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo-Wera BVBA. Leave a respond for Immo-Wera BVBA. Immo-Wera BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo-Wera BVBA op de google maps. Adres en contacten Immo-Wera BVBA
Location of Immo-Wera BVBA on the google maps. Address and contacts of Immo-Wera BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo-Wera BVBA Immo-Wera BVBA: COIFFURE JOLY | Headlines | NOEL REYNS | MUSIC-BOX | TYSTOMAT

Other related companies as Immo-Wera BVBA: COIFFURE JOLY | Headlines | NOEL REYNS | MUSIC-BOX | TYSTOMAT

Immo-Wera BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo-Wera BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09841247558. Het bedrijf Immo-Wera BVBA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 769; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Immo-Wera BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo-Wera BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo-Wera BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo-Wera BVBA, openstaande posities, locatie van Immo-Wera BVBA op de kaart.

Immo-Wera BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immo-Wera BVBA, company assigned to the tax number BE09841247558. The company Immo-Wera BVBA is located at the address: Leuvensesteenweg 769; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. Products created in Immo-Wera BVBA were not found.
The main activity of Immo-Wera BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo-Wera BVBA is not available. You also can look at reviews of Immo-Wera BVBA, open positions, location of Immo-Wera BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo-Wera BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo-Wera BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo-Wera BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo-Wera BVBA, employees, financial statistics.