Immo Thenaers

Contactgegevens Immo Thenaers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Thenaers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Thenaers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Cahottes 115; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège), België

Telefoon (phone): 04 250 67 47 (+32-04 250 67 47) 04 250 67 47 (+32-04 250 67 47)

Fax (fax): +32 (56) 495-46-44 +32 (56) 495-46-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Thenaers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Thenaers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Thenaers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Thenaers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Thenaers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Thenaers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Thenaers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Thenaers
Products information Immo Thenaers

BTW identificatienummer (tax): BE08185058593
Ondernemingsnummer: 1523773193
Hoofdstad (capital): 890,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Immo Thenaers zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Thenaers
(Get full report from official database of BE for Immo Thenaers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Thenaers
Addition kinds of activities for Immo Thenaers

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
515400. Vee | Livestock
738907. Afwerking diensten | Finishing services
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
28799903. Fungiciden, herbiciden | Fungicides, herbicides
82990100. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools

Werken bij Immo Thenaers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Thenaers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Thenaers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Thenaers. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt samen met een hele ploeg ingezet voor het uitvoeren van diverse grondwerken en algemene werkzaamheden in het aanleggen van verkavelingen, opritten en parkeerterreinen. Tot je takenpakket behoren schuppen, kabels leggen, nutsleidingen plaatsen, herbestrating, ...

  • Autocarchauffeur inspringer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als autocarchauffeur zal je: ingepland kunnen worden voor de 'dagreizen' zodat de bussen die terug komen van de meerdaagse ritten niet stil staan. U geeft uw beschikbare momenten door en zo wordt je al dan niet ingepland. voornamelijk voor het weekend of avondritten worden ingepland uitzonderlijk (indien je beschikbaar bent) ook voor meerdaagse ritten kunnen inspringen bv. skireizen is met dubbele bemanning na elke rit je bus in orde maken (car wash aanwezig + binnen vuilbakjes ledigen...) zowel met handgeschakelde rijden als automatic veel voorkomende ritten: 1 bepaalde supportersploeg fanfare zwembadrit school schooluitstapjes...

  • Assistent bouwmarktmanager doe-het-zelf zaak regio Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een doe-het-zelf zaak, in de regio Waasland zijn we op zoek naar een assistent bouwmarktmanager. - Je bent medeverantwoordelijk voor één van onze winkel. - Je werkt en houdt rekening met de doelstellingen, het commerciële en sociale beleid van de winkelverantwoordelijke, de operations manager en de algemene directie. - Je coördineert de activiteiten en staat mee in voor het dagelijkse beheer van de winkel. - Je promoot het imago van de winkel. - Je stuurt het personeel en motiveert het winkelteam in samenwerking met en onder de leiding en verantwoordelijkheid van de winkelverantwoordelijke. Ten allen tijde kan je andere dagdagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. - Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. - Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Je kunt goed plannen en organiseren.

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Jobstudent - Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • zelfstandig vertegenwoordiger b2b JUWELIERS EN OPTIEKERS - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers, alarmklokken, pluviometers, vergrootgalzen en verrekijkers... wij zijn actief bij : juweliers optiekers electrozaken momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Thuisverpleging Van Loy (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige thuiszorg zal je een ochtend- en of avondronde uitvoeren waarbij je de patiënten zal voorzien in de zorg die ze nodig hebben, zoals vb: bloednames, medicatiebeheer, wondzorg,... 

Zoek naar antwoorden van Immo Thenaers in sociale netwerken
Look for responds of Immo Thenaers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Thenaers. Laat een reactie achter voor Immo Thenaers. Immo Thenaers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Thenaers. Leave a respond for Immo Thenaers. Immo Thenaers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Thenaers op de google maps. Adres en contacten Immo Thenaers
Location of Immo Thenaers on the google maps. Address and contacts of Immo Thenaers

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Thenaers Immo Thenaers: VORSSELMANS MONTAGEBEDRIJF NV | FLBOONEN SA | D. GYSELINCK | ISS Food Services | Centre M茅dical du Nord

Other related companies as Immo Thenaers: VORSSELMANS MONTAGEBEDRIJF NV | FLBOONEN SA | D. GYSELINCK | ISS Food Services | Centre M茅dical du Nord

Immo Thenaers is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Thenaers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08185058593. Het bedrijf Immo Thenaers bevindt zich op het adres: Rue des Cahottes 115; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 890,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Immo Thenaers zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Thenaers is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Thenaers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Thenaers, openstaande posities, locatie van Immo Thenaers op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Immo Thenaers is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immo Thenaers, company assigned to the tax number BE08185058593. The company Immo Thenaers is located at the address: Rue des Cahottes 115; 4400; Flémalle (Mons-lez-Liège). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 890,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in Immo Thenaers were not found.
The main activity of Immo Thenaers is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Thenaers is not available. You also can look at reviews of Immo Thenaers, open positions, location of Immo Thenaers on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Thenaers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Thenaers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Thenaers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Thenaers, employees, financial statistics.