Immo Hiro

Contactgegevens Immo Hiro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Hiro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Hiro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridstraat 27; 8210; Zedelgem (Veldegem), België

Telefoon (phone): 050 28 02 65 (+32-050 28 02 65) 050 28 02 65 (+32-050 28 02 65)

Fax (fax): 050 27 92 58 (+32-050 27 92 58) 050 27 92 58 (+32-050 27 92 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Hiro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Hiro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Hiro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Hiro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Hiro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Hiro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Hiro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Hiro
Products information Immo Hiro

BTW identificatienummer (tax): BE07552520751
Ondernemingsnummer: 8160888671
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 271,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Immo Hiro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Hiro
(Get full report from official database of BE for Immo Hiro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Hiro
Addition kinds of activities for Immo Hiro

20990404. Kruiden, inclusief slijpen | Spices, including grinding
22840306. Spinning thread | Spinning thread
26740102. Verzending van zakken of zakken, inclusief multiwall en heavy duty | Shipping bags or sacks, including multiwall and heavy duty
34630101. Motor of turbine smeedstukken, nonferrous | Engine or turbine forgings, nonferrous
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers
72190202. Hosiery Repair Service | Hosiery repair service

Werken bij Immo Hiro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Hiro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Hiro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Hiro. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Hulshout zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Commercieel binnendienst medewerker M/V (MOUSCRON)

    Regio: MOUSCRON

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Adecco Moeskroen is op zoek naar een assistent manager MV Fr/Nl/Eng Als spilfiguur zal je onder andere instaan voor de volledige ondersteuning en rapportering aan het managment, klantencommunicatie, follow up van de klanten, interne helpdesk, opvolging beheer maatsoftware, externe communicatie. De taken van een assistent manager: de vraag van de klant technisch en commercieel onderzoeken beslissingen, dienstnota's, contracten behandelen en doorgeven, zowel intern als extern professionele informatie en reglementering bijwerken documenten archiveren en klasseren tools voor de opvolging van de activiteiten en situatieoverzichten vergaderingen voorbereiden en organiseren communicatieacties en evenementen plannen en organiseren klanten en leveranciers opvolgen

  • Studenten gezocht - Fashion OUTLET 9, 10 & 11 november 2018 - Merchtem (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    De taken voor « de verkopers » houden in: • Het organiseren van de kledingwaren in de stock, herschikken van de winkel, het opruimen van de winkel en de rekken. De taken voor « het kassapersoneel » houden in: • Het correct uitvoeren van de registraties (scanning van de kleding) en de correct inning.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • MEDEWERKER BOUW MET VERBALE TALENTEN voor de regio DE KEMPEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zijn we opzoek naar een vlotte commerciële persoonlijkheid die op technisch vlak zijn mannetje kan staan! Je komt terecht in een tof team, dit kan ik je persoonlijk garanderen! Onze klant gaat SAMEN met jou investeren in je carrière. Een grondige opleiding & begeleiding, indien nodig, is dan ook vanzelfsprekend! Je bezoekt bestaande & gaat actief opzoek naar nieuwe klanten in de BOUW. Je verkoopt "speciale" kwalitatieve gereedschappen & bevestigingsmaterialen aan firma's in de bouw. Ben je bijvoorbeeld: - een metser/werfleider/... in de bouw die verbaal zijn mannetje kan staan - of een commercieel talent die handig is & bijvooorbeeld zijn eigen huis heeft rechtgezet - of ben je iemand die ervaring heeft in de binnendienst van de bouw & heel graag de baan wil op gaan aarzel dan niet om te solliciteren want dan ben je voor ons de perfecte kandidaat!

  • Technieker mechanisch onderhoud - onderhoudsmecanicien (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een onderhoudsmecancien. Als onderhoudsmecanicien heb je volgende taken: je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van het machinepark bij pannes herstel je de machines je stelt de machines op punt en doet het periodiek onderhoud samen met jouw collega mecaniciens ben je verantwoordelijk voor alle mechanische aspecten binnen de firma je werkt in twee ploegen vroege ploeg: 4u45 - 13u (op vrijdag tot 12u) late ploeg: 13u - 21u15 (op vrijdag van 12u tot 19u15)

  • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

  • Sanitair installateur (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    Plaatsen van sanitaire installatie's en warmtepompen hoofdzakelijk bij particulieren.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Immo Hiro in sociale netwerken
Look for responds of Immo Hiro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Hiro. Laat een reactie achter voor Immo Hiro. Immo Hiro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Hiro. Leave a respond for Immo Hiro. Immo Hiro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Hiro op de google maps. Adres en contacten Immo Hiro
Location of Immo Hiro on the google maps. Address and contacts of Immo Hiro

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Hiro Immo Hiro: DE MEYER CHRIS | Gorden Shop BVBA | VRIJE LAGERE SCHOOL | HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Heselmans D

Other related companies as Immo Hiro: DE MEYER CHRIS | Gorden Shop BVBA | VRIJE LAGERE SCHOOL | HARO SOLS DE SPORT/ BREMS PRODUCTS | Heselmans D

Immo Hiro is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Hiro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07552520751. Het bedrijf Immo Hiro bevindt zich op het adres: Koningin Astridstraat 27; 8210; Zedelgem (Veldegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 271,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Immo Hiro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo Hiro is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Hiro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Hiro, openstaande posities, locatie van Immo Hiro op de kaart.

Immo Hiro is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immo Hiro, company assigned to the tax number BE07552520751. The company Immo Hiro is located at the address: Koningin Astridstraat 27; 8210; Zedelgem (Veldegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 271,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Real estate. Products created in Immo Hiro were not found.
The main activity of Immo Hiro is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Hiro is not available. You also can look at reviews of Immo Hiro, open positions, location of Immo Hiro on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Hiro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Hiro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Hiro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Hiro, employees, financial statistics.