Immo De Smedt

Contactgegevens Immo De Smedt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo De Smedt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo De Smedt

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Ninove 754; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 520 33 80 (+32-02 520 33 80) 02 520 33 80 (+32-02 520 33 80)

Fax (fax): 02 521 59 33 (+32-02 521 59 33) 02 521 59 33 (+32-02 521 59 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo De Smedt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo De Smedt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo De Smedt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo De Smedt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo De Smedt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo De Smedt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo De Smedt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo De Smedt
Products information Immo De Smedt

BTW identificatienummer (tax): BE05944396972
Ondernemingsnummer: 4013824462
Hoofdstad (capital): 834,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Immo De Smedt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo De Smedt
(Get full report from official database of BE for Immo De Smedt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo De Smedt
Addition kinds of activities for Immo De Smedt

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
02110000. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
16290403. Rock verwijderen | Rock removal
22110305. Handdoeken en handdoeken, katoen | Towels and toweling, cotton
27890302. Boekbinding en reparatie: handel, editie, bibliotheek, enz. | Bookbinding and repairing: trade, edition, library, etc.
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
76949900. Armatuurwikkelswinkels, nec | Armature rewinding shops, nec
86990200. Leeskamers en andere culturele organisaties | Reading rooms and other cultural organizations

Werken bij Immo De Smedt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo De Smedt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo De Smedt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo De Smedt. Looking for open vacancies in other companies

  • .net developer (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Antwerpen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Winkelmedewerker - kassa (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: T-INTERIM BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Voor een groot warenhuis regio Brugge zijn we op zoek naar gedreven 18+ studenten. Je zal aan de slag gaan in de groenten en fruitafdeling. 

  • Vertegenwoordiger - studentenjob tijdens academiejaar - uren zelf te bepalen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Randstad is opzoek naar een student om commerciële functie uit te voeren. We zoeken een mondig & joviaal iemand die een bedrijf gespecialiseerd in papierrollen voor kassa/ bancontactsystemen gaat voorstellen aan bedrijven en detailhandels. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

  • adjunct hoofdverpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RVT AVONDVREDE

    Type: Vaste Job

    De Adjunct-Hoofdverpleegkundige is gedeeltelijk vrijgesteld om de Hoofdverpleegkundige te ondersteunen in de vormgeving, coördinatie en optimalisatie van het totale zorgpakket op de afdeling

  • Bouwkundig Ingenieur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Vaste Job

    Werk jij graag stabiliteitsberekeningen uit van structuren en gebouwen? Op zoek naar die ideale eerste of tweede job? Op zoek naar een onderneming waar werknemers graag vertoeven en lang blijven werken? Lees dan snel verder en solliciteer via [email protected]. Onze klant is een bouwkundig tekenbureau met een uitgebreide expertise in industriebouw, utiliteitsbouw en appartementenbouw met in hoofdzaak projecten in België, maar heeft ook diverse internationale projecten. Jouw verantwoordelijkheden? 1) Stabiliteitsberekeningen opmaken: - 70% staalstructuur. 30% betonstructuur. - Haven, kantoor, appartementen. 2) Productietekeningen opmaken.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Credit Collector (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Essent Belgium

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving Als Credit Collector ben je verantwoordelijk voor de stipte en efficiënte opvolging van de betalingstegoeden en - achterstanden. Samen met het credit collection team zorg je voor een efficiënte en constructieve bijdrage aan de tijdige incasso van de openstaande vorderingen teneinde een positieve bijdrage te leveren aan de cash flow van essent.be. We bieden je een afwisselend takenpakket met tal van verantwoordelijkheden: Je neemt telefonisch contact op met klanten. Je analyseert de financiële situatie van een klant tot in detail en werkt in samenspraak met de klant een realistisch betalingsplan uit. Je zoekt ,samen met de klant, actief naar optimalisaties om de klantbeleving over de betaalachterstanden bij essent.be te verbeteren. Je implementeert de verbeteringen voor de klant en volgt deze ook verder op. Je behandelt klantvragen van A tot Z en zorgt ook voor de terugkoppeling naar de klant. Je denkt, samen met je teamgenoten, na over procesverbeteringen. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de operationele teamtargets en doelstellingen behaald worden. Hierover rapporteer je aan je leidinggevende, de teamleader Credit Collection.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Immo De Smedt in sociale netwerken
Look for responds of Immo De Smedt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo De Smedt. Laat een reactie achter voor Immo De Smedt. Immo De Smedt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo De Smedt. Leave a respond for Immo De Smedt. Immo De Smedt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo De Smedt op de google maps. Adres en contacten Immo De Smedt
Location of Immo De Smedt on the google maps. Address and contacts of Immo De Smedt

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo De Smedt Immo De Smedt: Steel A | Edith of Oxford BVBA | MODE DEGRIF | Prosecco Electronic Security NV | FERONT CLAUDE

Other related companies as Immo De Smedt: Steel A | Edith of Oxford BVBA | MODE DEGRIF | Prosecco Electronic Security NV | FERONT CLAUDE

Immo De Smedt is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo De Smedt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05944396972. Het bedrijf Immo De Smedt bevindt zich op het adres: Chaussée de Ninove 754; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 834,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Immo De Smedt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Immo De Smedt is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo De Smedt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo De Smedt, openstaande posities, locatie van Immo De Smedt op de kaart.

Immo De Smedt is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immo De Smedt, company assigned to the tax number BE05944396972. The company Immo De Smedt is located at the address: Chaussée de Ninove 754; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 834,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in Immo De Smedt were not found.
The main activity of Immo De Smedt is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo De Smedt is not available. You also can look at reviews of Immo De Smedt, open positions, location of Immo De Smedt on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo De Smedt, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo De Smedt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo De Smedt, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo De Smedt, employees, financial statistics.