Immo Bilermo NV

Contactgegevens Immo Bilermo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Immo Bilermo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Immo Bilermo NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blokenstraat 1; 3590; Diepenbeek, België

Telefoon (phone): 011 35 18 29; 0475 79 00 77 (+32-011 35 18 29; 0475 79 00 77) 011 35 18 29; 0475 79 00 77 (+32-011 35 18 29; 0475 79 00 77)

Fax (fax): 011 35 18 29 (+32-011 35 18 29) 011 35 18 29 (+32-011 35 18 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Immo Bilermo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Immo Bilermo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Immo Bilermo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Immo Bilermo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Immo Bilermo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Immo Bilermo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Immo Bilermo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Immo Bilermo NV
Products information Immo Bilermo NV

BTW identificatienummer (tax): BE07352020263
Ondernemingsnummer: 3800964355
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Real estate - Abroad

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Immo Bilermo NV
(Get full report from official database of BE for Immo Bilermo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Immo Bilermo NV
Addition kinds of activities for Immo Bilermo NV

09199905. Sealjacht | Seal hunting
17990209. Waterdicht | Waterproofing
22419905. Handschoenen voering stoffen | Glove lining fabrics
34639909. Pole line hardware smeedstukken, nonferrous | Pole line hardware forgings, nonferrous
35450321. mandrellen | Mandrels
36399902. Warmwaterverwarmers, huishoudelijk | Hot water heaters, household
64119908. Professionele normen diensten, verzekering | Professional standards services, insurance
76990800. Reparatie van wetenschappelijke apparatuur | Scientific equipment repair service

Werken bij Immo Bilermo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Immo Bilermo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Immo Bilermo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Immo Bilermo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • MAGAZIJNIER FARMASECTOR 3 PLOEGEN (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een farmaceutisch bedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar magazijniers. Je takenpakket zal vooral bestaan uit: orderpicken uitsorteren van de goederen goederen klaarzetten voor verzending

  • verkoper/verkoopster (m/v) slagerij (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij op zoek naar een gedreven verkoper/verkoopster (m/v) Je staat de klanten te woord en helpt hen verder met hun bestellingen. Je zorgt voor het op orde zetten van de producten. Je vult de producten aan. Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de winkel.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Magazijnier kennis bouwmaterialen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Meeuwen-Gruitrode zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Onze klant is een gevestigde waarde in de industriebouw dankzij de eigen productie van hun staalconstructies.  Als magazijnier zal je instaan voor de volgende taken: Je beheert de stock in het magazijn Je behandelt de inkomende ladingen en zorgt voor structuur, orde en netheid. Het beheren van de stock en de bestellingen, Het ontvangen van goederen en het klaarzetten van bestellingen voor de ploegen Daarnaast af en toe dringende bestellingen aanleveren op de werven (met bestelwagen en aanhangwagen),

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Fotograaf/photoshop (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Vanaf eind december 2018 tot eind maart 2019 zoekt een trendy schoenenwinkel een student om foto's te nemen van alle schoenen die nieuw binnenkomen voor een online webshop. Dit voor een 3 tal dagen per week. (liefst ma-woe-vrij) De foto's worden genomen in een eigen foto-opstelling (packshotfotografie) De foto's moeten nadien bewerkt in Photoshop om ze daarna dan online te plaatsen.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Immo Bilermo NV in sociale netwerken
Look for responds of Immo Bilermo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Immo Bilermo NV. Laat een reactie achter voor Immo Bilermo NV. Immo Bilermo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Immo Bilermo NV. Leave a respond for Immo Bilermo NV. Immo Bilermo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Immo Bilermo NV op de google maps. Adres en contacten Immo Bilermo NV
Location of Immo Bilermo NV on the google maps. Address and contacts of Immo Bilermo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Immo Bilermo NV Immo Bilermo NV: Apers A | VALERE CORNELIS | JACKY ROOS | Union Jack | E5 MODE

Other related companies as Immo Bilermo NV: Apers A | VALERE CORNELIS | JACKY ROOS | Union Jack | E5 MODE

Immo Bilermo NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Immo Bilermo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07352020263. Het bedrijf Immo Bilermo NV bevindt zich op het adres: Blokenstraat 1; 3590; Diepenbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Real estate - Abroad.
De hoofdactiviteit van Immo Bilermo NV is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Immo Bilermo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Immo Bilermo NV, openstaande posities, locatie van Immo Bilermo NV op de kaart.

Immo Bilermo NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Immo Bilermo NV, company assigned to the tax number BE07352020263. The company Immo Bilermo NV is located at the address: Blokenstraat 1; 3590; Diepenbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Real estate - Abroad.
The main activity of Immo Bilermo NV is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Immo Bilermo NV is not available. You also can look at reviews of Immo Bilermo NV, open positions, location of Immo Bilermo NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Immo Bilermo NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Immo Bilermo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Immo Bilermo NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Immo Bilermo NV, employees, financial statistics.