Group Sobelim Invest

Contactgegevens Group Sobelim Invest: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Group Sobelim Invest: address, phone, fax, email, website, opening hours

Group Sobelim Invest

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Papenaard 18; 9830; Sint-Martens-Latem, België

Telefoon (phone): 09 282 86 23 (+32-09 282 86 23) 09 282 86 23 (+32-09 282 86 23)

Fax (fax): 09 282 54 90 (+32-09 282 54 90) 09 282 54 90 (+32-09 282 54 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Group Sobelim Invest: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Group Sobelim Invest"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Group Sobelim Invest"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Group Sobelim Invest, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Group Sobelim Invest. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Group Sobelim Invest, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Group Sobelim Invest. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Group Sobelim Invest
Products information Group Sobelim Invest

BTW identificatienummer (tax): BE02937438964
Ondernemingsnummer: 7717315673
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 717,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Group Sobelim Invest zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Group Sobelim Invest
(Get full report from official database of BE for Group Sobelim Invest)

Aanvulling soorten activiteiten voor Group Sobelim Invest
Addition kinds of activities for Group Sobelim Invest

20460402. Glutenmeel | Gluten meal
20870204. Cordials, nonalcoholic | Cordials, nonalcoholic
38429906. Gordijnen, chirurgisch (katoen) | Drapes, surgical (cotton)
42229901. Kaasopslag | Cheese warehouse
59619912. Meubilair en meubilair, postorder | Furniture and furnishings, mail order
72990600. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services

Werken bij Group Sobelim Invest: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Group Sobelim Invest: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Group Sobelim Invest. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Group Sobelim Invest. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator/figurenspeler (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Figurenspeler voor de verwelkoming van de bezoekers en verschillende meet and greets van de figuren in het park. *Buiten de zomerperiode maak je af en toe deel uit van het team attractiebedieners. Je staat dan in voor de bediening van de attracties in het themapark, je zorgt ervoor dat de bezoekers vlot en op een veilige manier de attracties kunnen in-en uitstappen. Hierbij besteed je tevens de nodige aandacht aan onze kleinste bezoekers.

  • Commercieel bediende m/v (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een publiciteitsfirma gelegen in Lommel. Om hun team te versterken, zoeken wij een commercieel bediende. Je bent verantwoordelijk voor: • Opmaken van een prospectielijst; • Voeren van telefoongesprekken met mogelijke klanten; • Maken van passende voorstellen; • Uitbouwen van een professionele relatie met je klanten; • Opvolgen van de klantentevredenheid;

  • Loodgieter Met Elektrische Kennis (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote firma zijn wij voor de vestiging in Beerse op zoek naar een loodgieter met elektrische kennis. Denk jij de persoon te zijn die wij zoeken? Solliciteer dan nu! Je takenpakket zal bestaan uit: Het onderhouden van sanitaire installaties PE-lassen ...

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT KEUKENMEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de keuken. Je helpt bij voorbereidende taken, dresseren borden en afwas. Interesse? Solliciteer snel. Je bent vrij één of meerdere dagen in het weekend en/of in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • flexijob (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VOLLEBERGH

    Type: Flexijob

    Verkopen van schoenen en accessoires. Onderhoud van de winkel. Uitpak van nieuwe collectie.

Zoek naar antwoorden van Group Sobelim Invest in sociale netwerken
Look for responds of Group Sobelim Invest in social networks

Lees alle opmerkingen voor Group Sobelim Invest. Laat een reactie achter voor Group Sobelim Invest. Group Sobelim Invest bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Group Sobelim Invest. Leave a respond for Group Sobelim Invest. Group Sobelim Invest on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Group Sobelim Invest op de google maps. Adres en contacten Group Sobelim Invest
Location of Group Sobelim Invest on the google maps. Address and contacts of Group Sobelim Invest

Andere gerelateerde bedrijven als come Group Sobelim Invest Group Sobelim Invest: Lizen Boulangerie-Pâtisserie SPRL | Six T | Fouquaert Software | GEERT BAUTE | ERIC DEMON

Other related companies as Group Sobelim Invest: Lizen Boulangerie-Pâtisserie SPRL | Six T | Fouquaert Software | GEERT BAUTE | ERIC DEMON

Group Sobelim Invest is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Group Sobelim Invest, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02937438964. Het bedrijf Group Sobelim Invest bevindt zich op het adres: Papenaard 18; 9830; Sint-Martens-Latem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 717,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Group Sobelim Invest zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Group Sobelim Invest is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Group Sobelim Invest is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Group Sobelim Invest, openstaande posities, locatie van Group Sobelim Invest op de kaart.

Group Sobelim Invest is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Group Sobelim Invest, company assigned to the tax number BE02937438964. The company Group Sobelim Invest is located at the address: Papenaard 18; 9830; Sint-Martens-Latem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 717,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in Group Sobelim Invest were not found.
The main activity of Group Sobelim Invest is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Group Sobelim Invest is not available. You also can look at reviews of Group Sobelim Invest, open positions, location of Group Sobelim Invest on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Group Sobelim Invest, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Group Sobelim Invest, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Group Sobelim Invest, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Group Sobelim Invest, employees, financial statistics.