Groeninghe NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • Groeninghe NV
Private companiesCommunications • Groeninghe NV

Contactgegevens Groeninghe NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Groeninghe NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Groeninghe NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Steenstraat 2; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 70 00; 056 22 22 62 (+32-056 21 70 00; 056 22 22 62) 056 21 70 00; 056 22 22 62 (+32-056 21 70 00; 056 22 22 62)

Fax (fax): 056 22 91 00 (+32-056 22 91 00) 056 22 91 00 (+32-056 22 91 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Groeninghe NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Groeninghe NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Groeninghe NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Groeninghe NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Groeninghe NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Groeninghe NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Groeninghe NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Groeninghe NV
Products information Groeninghe NV

BTW identificatienummer (tax): BE03201110839
Ondernemingsnummer: 2848175048
Hoofdstad (capital): 975,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Business & industrial establishments - Hand-over & take-over; Building managers

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Groeninghe NV
(Get full report from official database of BE for Groeninghe NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Groeninghe NV
Addition kinds of activities for Groeninghe NV

01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
30530107. Olieafdichtingen, rubber | Oil seals, rubber
32690000. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
62820000. Beleggingsadvies | Investment advice

Werken bij Groeninghe NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Groeninghe NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Groeninghe NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Groeninghe NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • CNC operator houtbewerking in de bouwsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze bouwklant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een CNC Houtbewerker (M/V) - Je komt terecht in een team van een 12-tal meubel makers en zal de 2 CNC machines aansturen in samenwerking met de werkvoorbereiders. - Dit betreft een job in het atelier, dagregime. (7u tem 16u15 en vrijdag tot 15u)

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Projectleider (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de projectleider die onze klant in zijn team wilt? Voor een gekend bouwbedrijf gespecialiseerd in het bouwen van sleutelklare woningen en appartementen zijn we op zoek naar een projectleider met ervaring ter versterking van hun team. Functieomschrijving: De basis is een goede dossierkennis (plannen, bestek, meetstaat, … ). Na de voorbereiding van het project volg je de uitvoering op en stelt hiervoor, in samenspraak met de projectvoorbereider onderaannemers aan en je bestelt de nodige materialen. Je bewaakt de planning, de kwaliteit, het budget en de veiligheid op de werven. Op ieder project ben jij het aanspreekpunt voor de bouwheer, de architect, de onderaannemer, … . Je leidt de wekelijkse werfvergadering met de bouwheer, de architect, … . Je rapporteert wekelijks aan de hoofdprojectleider die ook ondersteuning biedt.

  • Werkvoorbereider (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in het schrijnwerk/interieur in Poperinge, regio Ieper, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider Voorbereiding van ontwerpdossiers en projecten Indien voor de uitvoeringsdossiers Instaan voor de projectgebonden aankopen

  • Polyvalent arbeider lakkerij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een poederlakker regio Waasland. Je zal helpen met de voorbereiding van de stukken: trappen, auto's, hekken,... Je zal de stukken opschuren, ontvetten, afplakken, enz... Vervolgens zal je de stukken ophangen. De poederlakinstallatie instellen en de gespoten stukken controleren op de kwaliteit van het lakwerk. Je zal tot slot de stukken afpakken en met de heftruck klaar zetten per bestelling.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • keukenmedewerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Familie- en vrijetijdscenter Den Bruul

    Type: Vaste Job

    Als medewerker maak je deel uit van het team van de brochetterie. Je krijgt een interne opleiding, zodat je na een periode zelfstandig de brochetterie kan opstarten. Verder kan je ook klanten bedienen aan het loket ( frituurgerechten). Ook hiervoor krijg je de nodige opleidingen. Je staat ook mee in om de keuken op orde te houden samen met je collega's.

  • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

    Type: Vaste Job

    Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

  • STUDIECOACHES (regio TIENEN/VLAAMS-BRABANT) (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: TIE2018

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van Groeninghe NV in sociale netwerken
Look for responds of Groeninghe NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Groeninghe NV. Laat een reactie achter voor Groeninghe NV. Groeninghe NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Groeninghe NV. Leave a respond for Groeninghe NV. Groeninghe NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Groeninghe NV op de google maps. Adres en contacten Groeninghe NV
Location of Groeninghe NV on the google maps. Address and contacts of Groeninghe NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Groeninghe NV Groeninghe NV: HUIS AMADEE | Malfeyt G | BOUQUINERIE ENTRTE LIBRE | Spirit (The) | MYRIAM CAJGFINGER

Other related companies as Groeninghe NV: HUIS AMADEE | Malfeyt G | BOUQUINERIE ENTRTE LIBRE | Spirit (The) | MYRIAM CAJGFINGER

Groeninghe NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Groeninghe NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201110839. Het bedrijf Groeninghe NV bevindt zich op het adres: Lange Steenstraat 2; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 975,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Business & industrial establishments - Hand-over & take-over; Building managers.
De hoofdactiviteit van Groeninghe NV is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Groeninghe NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Groeninghe NV, openstaande posities, locatie van Groeninghe NV op de kaart.

Groeninghe NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Groeninghe NV, company assigned to the tax number BE03201110839. The company Groeninghe NV is located at the address: Lange Steenstraat 2; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 975,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Business & industrial establishments - Hand-over & take-over; Building managers.
The main activity of Groeninghe NV is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Groeninghe NV is not available. You also can look at reviews of Groeninghe NV, open positions, location of Groeninghe NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Groeninghe NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Groeninghe NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Groeninghe NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Groeninghe NV, employees, financial statistics.