Gallery Real Estate

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Gallery Real Estate

Contactgegevens Gallery Real Estate: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gallery Real Estate: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gallery Real Estate

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Galerie Louise 44; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 513 84 86 (+32-02 513 84 86) 02 513 84 86 (+32-02 513 84 86)

Fax (fax): 02 648 18 33 (+32-02 648 18 33) 02 648 18 33 (+32-02 648 18 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gallery Real Estate: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gallery Real Estate"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gallery Real Estate"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gallery Real Estate, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gallery Real Estate. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gallery Real Estate, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gallery Real Estate. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gallery Real Estate
Products information Gallery Real Estate

BTW identificatienummer (tax): BE05164367675
Ondernemingsnummer: 5668365478
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Gallery Real Estate zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gallery Real Estate
(Get full report from official database of BE for Gallery Real Estate)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gallery Real Estate
Addition kinds of activities for Gallery Real Estate

13890107. Goed aansluiten en verlaten, olie en gas | Well plugging and abandoning, oil and gas
20239906. Eggnog, verpakt: niet-alcoholisch | Eggnog, packaged: non-alcoholic
32720304. Vloerplaten en tegels, prefab beton | Floor slabs and tiles, precast concrete
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
50939901. Automotive wrecking voor schroot | Automotive wrecking for scrap

Werken bij Gallery Real Estate: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gallery Real Estate: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gallery Real Estate. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gallery Real Estate. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs op de werf (m/v) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij goed planlezen en werk je graag op de werf? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Als monteur ga je van maandag tot en met vrijdag naar de werven in het buitenland om daar constructies te monteren.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Sous-chef Voor een gerenommeerd Viersterren-hotel Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekend vier-sterren hotel in Brugge zijn wij op naar een sous-chef of chef de partie met ambitie om door te groeien. Onze partner beschikt over talloze hotels wereldwijd en zit in volle expansie. In deze keuken is versbeleving de kernboodschap.. Prefab-food is absoluut uit den boze en hier kunnen keukenmedewerkers nog steeds uitpakken met hun kookskills ! Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche. Termen als budgetbeheer, foodcost, stockcount haccp, dlc, return on investment, etc.. doen je niet duizelen maar weten je te motiveren. Je weet een team te trainen, coachen, motiveren en leading by example is your middle name. Je hebt reeds jaren ervaring in à la carte restaurant; catering en/of banqueting is je niet vreemd. Je genoot een opleiding in een hotelschool of gelijkwaardig door ervaring

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waltwilder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WALTWILDER)

    Regio: WALTWILDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van Gallery Real Estate in sociale netwerken
Look for responds of Gallery Real Estate in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gallery Real Estate. Laat een reactie achter voor Gallery Real Estate. Gallery Real Estate bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gallery Real Estate. Leave a respond for Gallery Real Estate. Gallery Real Estate on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gallery Real Estate op de google maps. Adres en contacten Gallery Real Estate
Location of Gallery Real Estate on the google maps. Address and contacts of Gallery Real Estate

Andere gerelateerde bedrijven als come Gallery Real Estate Gallery Real Estate: FORTIS | FLASH + | NEW STYLE - WILS STYLE | JOSEPH JODOGNE | Het Verschil

Other related companies as Gallery Real Estate: FORTIS | FLASH + | NEW STYLE - WILS STYLE | JOSEPH JODOGNE | Het Verschil

Gallery Real Estate is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gallery Real Estate, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164367675. Het bedrijf Gallery Real Estate bevindt zich op het adres: Galerie Louise 44; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Gallery Real Estate zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gallery Real Estate is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gallery Real Estate is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gallery Real Estate, openstaande posities, locatie van Gallery Real Estate op de kaart.

Gallery Real Estate is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gallery Real Estate, company assigned to the tax number BE05164367675. The company Gallery Real Estate is located at the address: Galerie Louise 44; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Real estate. Products created in Gallery Real Estate were not found.
The main activity of Gallery Real Estate is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Gallery Real Estate is not available. You also can look at reviews of Gallery Real Estate, open positions, location of Gallery Real Estate on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gallery Real Estate, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gallery Real Estate, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gallery Real Estate, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gallery Real Estate, employees, financial statistics.