JOSEPH JODOGNE

Contactgegevens JOSEPH JODOGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSEPH JODOGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSEPH JODOGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAIE DE WONCK 2; 4690; BASSENGE, België

Telefoon (phone): 42861129 (+32-42861129) 42861129 (+32-42861129)

Fax (fax): +32 (9) 317-86-31 +32 (9) 317-86-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSEPH JODOGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSEPH JODOGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSEPH JODOGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSEPH JODOGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSEPH JODOGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSEPH JODOGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSEPH JODOGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSEPH JODOGNE
Products information JOSEPH JODOGNE

BTW identificatienummer (tax): BE05195678710
Ondernemingsnummer: 2502655029
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSEPH JODOGNE
(Get full report from official database of BE for JOSEPH JODOGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSEPH JODOGNE
Addition kinds of activities for JOSEPH JODOGNE

594500. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
08310107. Moss verzamelen | Moss gathering
10210103. Ondergrondse koperertsmijnbouw | Underground copper ore mining
20150802. Turkije, verwerkt: ingeblikt | Turkey, processed: canned
30691009. Buizen, hard rubber | Tubes, hard rubber
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
35410101. Boormolens | Boring mills
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete

Werken bij JOSEPH JODOGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSEPH JODOGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSEPH JODOGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSEPH JODOGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Jobstudent supermarkt Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een gloednieuwe supermarkt in Borgloon zoeken we gemotiveerde studenten om bij te springen tijdens de drukke momenten in het weekend en/of door de week. Je zal op regelmatige tijdstippen ingezet worden aan de kassa, in de bediening op de traiteurafdeling en bij het aanvullen op de verschillende afdelingen.

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • Verpleegkundige ziekenhuis (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie. 

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van JOSEPH JODOGNE in sociale netwerken
Look for responds of JOSEPH JODOGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSEPH JODOGNE. Laat een reactie achter voor JOSEPH JODOGNE. JOSEPH JODOGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSEPH JODOGNE. Leave a respond for JOSEPH JODOGNE. JOSEPH JODOGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSEPH JODOGNE op de google maps. Adres en contacten JOSEPH JODOGNE
Location of JOSEPH JODOGNE on the google maps. Address and contacts of JOSEPH JODOGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSEPH JODOGNE JOSEPH JODOGNE: Euro B station | DEGREEF FREDERIC | HOME B?THANIE | BRESSELEERS | RAYMOND VAN WOENSEL

Other related companies as JOSEPH JODOGNE: Euro B station | DEGREEF FREDERIC | HOME B?THANIE | BRESSELEERS | RAYMOND VAN WOENSEL

JOSEPH JODOGNE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSEPH JODOGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05195678710. Het bedrijf JOSEPH JODOGNE bevindt zich op het adres: HAIE DE WONCK 2; 4690; BASSENGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JOSEPH JODOGNE is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSEPH JODOGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSEPH JODOGNE, openstaande posities, locatie van JOSEPH JODOGNE op de kaart.

JOSEPH JODOGNE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSEPH JODOGNE, company assigned to the tax number BE05195678710. The company JOSEPH JODOGNE is located at the address: HAIE DE WONCK 2; 4690; BASSENGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of JOSEPH JODOGNE is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSEPH JODOGNE is not available. You also can look at reviews of JOSEPH JODOGNE, open positions, location of JOSEPH JODOGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSEPH JODOGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSEPH JODOGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSEPH JODOGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSEPH JODOGNE, employees, financial statistics.