LE FOYER JETTOIS SCRL

Contactgegevens LE FOYER JETTOIS SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FOYER JETTOIS SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FOYER JETTOIS SCRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Jules Lahaye 282 1090 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-24-78-38-35 32-24-78-38-35

Fax (fax): 32-24-78-95-51 32-24-78-95-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FOYER JETTOIS SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FOYER JETTOIS SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FOYER JETTOIS SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FOYER JETTOIS SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FOYER JETTOIS SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FOYER JETTOIS SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FOYER JETTOIS SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FOYER JETTOIS SCRL
Products information LE FOYER JETTOIS SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE01931915283
Ondernemingsnummer: 1854736328
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LE FOYER JETTOIS SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Estate agents, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FOYER JETTOIS SCRL
(Get full report from official database of BE for LE FOYER JETTOIS SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FOYER JETTOIS SCRL
Addition kinds of activities for LE FOYER JETTOIS SCRL

326300. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
01399900. Veldgewassen, behalve contantkorrels, nec, nec | Field crops, except cash grains, nec, nec
28191008. hypofosfieten | Hypophosphites
38410412. Metabolisme apparaat | Metabolism apparatus
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
63310200. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers

Werken bij LE FOYER JETTOIS SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FOYER JETTOIS SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FOYER JETTOIS SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FOYER JETTOIS SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider met rijbewijs CE (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een allround functie waar je zowel met je handen kunt werken en met de vrachtwagen kunt rijden? Je zal af en toe korte afstanden afleggen met de vrachtwagen om te laden/lossen.   Veel manueel werk: Containers inblazen, silo’s bedienen, heftruck… Goede kennis NL is een must

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Operations supervisor (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: imec

    Type: Vaste Job

    Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

  • Chauffeur C (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: QUALITYTRANS

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vrachtwagen leveren bij derden

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

Zoek naar antwoorden van LE FOYER JETTOIS SCRL in sociale netwerken
Look for responds of LE FOYER JETTOIS SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FOYER JETTOIS SCRL. Laat een reactie achter voor LE FOYER JETTOIS SCRL. LE FOYER JETTOIS SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FOYER JETTOIS SCRL. Leave a respond for LE FOYER JETTOIS SCRL. LE FOYER JETTOIS SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FOYER JETTOIS SCRL op de google maps. Adres en contacten LE FOYER JETTOIS SCRL
Location of LE FOYER JETTOIS SCRL on the google maps. Address and contacts of LE FOYER JETTOIS SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FOYER JETTOIS SCRL LE FOYER JETTOIS SCRL: DE JONGE LIEFHEBBERS | Callebaut J | PMU | Evens Christ | Arijs W

Other related companies as LE FOYER JETTOIS SCRL: DE JONGE LIEFHEBBERS | Callebaut J | PMU | Evens Christ | Arijs W

LE FOYER JETTOIS SCRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FOYER JETTOIS SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931915283. Het bedrijf LE FOYER JETTOIS SCRL bevindt zich op het adres: Rue Jules Lahaye 282 1090 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Estate agents, commercial and industrial. Producten gemaakt in LE FOYER JETTOIS SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE FOYER JETTOIS SCRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FOYER JETTOIS SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FOYER JETTOIS SCRL, openstaande posities, locatie van LE FOYER JETTOIS SCRL op de kaart.

LE FOYER JETTOIS SCRL is a company, that was registered 1991 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is LE FOYER JETTOIS SCRL, company assigned to the tax number BE01931915283. The company LE FOYER JETTOIS SCRL is located at the address: Rue Jules Lahaye 282 1090 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Estate agents, commercial and industrial. Products created in LE FOYER JETTOIS SCRL were not found.
The main activity of LE FOYER JETTOIS SCRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FOYER JETTOIS SCRL is not available. You also can look at reviews of LE FOYER JETTOIS SCRL, open positions, location of LE FOYER JETTOIS SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FOYER JETTOIS SCRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FOYER JETTOIS SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FOYER JETTOIS SCRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FOYER JETTOIS SCRL, employees, financial statistics.