Fritz-Bourgeois Jacqueline

Contactgegevens Fritz-Bourgeois Jacqueline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fritz-Bourgeois Jacqueline: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fritz-Bourgeois Jacqueline

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Dodonée 53; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 345 52 83 (+32-02 345 52 83) 02 345 52 83 (+32-02 345 52 83)

Fax (fax): 02 346 61 15 (+32-02 346 61 15) 02 346 61 15 (+32-02 346 61 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fritz-Bourgeois Jacqueline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fritz-Bourgeois Jacqueline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fritz-Bourgeois Jacqueline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fritz-Bourgeois Jacqueline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fritz-Bourgeois Jacqueline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fritz-Bourgeois Jacqueline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fritz-Bourgeois Jacqueline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fritz-Bourgeois Jacqueline
Products information Fritz-Bourgeois Jacqueline

BTW identificatienummer (tax): BE05491210937
Ondernemingsnummer: 9570159912
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 863,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Fritz-Bourgeois Jacqueline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fritz-Bourgeois Jacqueline
(Get full report from official database of BE for Fritz-Bourgeois Jacqueline)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fritz-Bourgeois Jacqueline
Addition kinds of activities for Fritz-Bourgeois Jacqueline

6411. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening | Insurance agents, brokers, and service
7911. Dansstudio's, scholen en zalen | Dance studios, schools, and halls
24290203. Wikkelaars, excelsior | Wrappers, excelsior
36480202. Strobe verlichting systemen | Strobe lighting systems
50820401. Bituminous coal processing equipment | Bituminous coal processing equipment
86410102. Gemeenschapsklub | Community membership club

Werken bij Fritz-Bourgeois Jacqueline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fritz-Bourgeois Jacqueline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fritz-Bourgeois Jacqueline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fritz-Bourgeois Jacqueline. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Verantwoordelijke bar regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Lummen zijn we op zoek naar een gemotiveerde barman/barvrouw. Jouw taken: De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De glazen afwassen De betaling voor de consumpties innen De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten Het betreft een fulltime functie, maar deeltijds is bespreekbaar.

  • Poetshulp met dienstencheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE VORSELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio Vorselaar, Grobbendonk, Pulle, Lille,...

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Borsbeek (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Laborant biotech bedrijf (vaste late) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Leuven is een biotechnologisch bedrijf. Ze hebben een halfautomatisch productieproces dat zo snel en efficiënt mogelijk moet draaien. Tussen de stappen van het (high troughput) productieproces door, denk je als laborant zelf mee over de volgende stap en voer je verscheidene stappen zelf uit: OD metingen, verdunningsreeksen, analytische controle mbv GC/HPLC en verschillende bedrijfseigen testen. We zoeken momenteel een laborant voor main production. Aanbod: Vaste functie (na interimperiode) in een dynamisch en groeiend bedrijf. Vaste late shift (13u-22u)

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • RESERVE Reinigers chocoladefabriek Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers in een chocoladefabriek uit de regio Dendermonde en Aalst zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. Je gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Maandag tem donderdag: van 7u30u tot 16u30 Vrijdag: van 7u tot 11u30 (37u/week)

Zoek naar antwoorden van Fritz-Bourgeois Jacqueline in sociale netwerken
Look for responds of Fritz-Bourgeois Jacqueline in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fritz-Bourgeois Jacqueline. Laat een reactie achter voor Fritz-Bourgeois Jacqueline. Fritz-Bourgeois Jacqueline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fritz-Bourgeois Jacqueline. Leave a respond for Fritz-Bourgeois Jacqueline. Fritz-Bourgeois Jacqueline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fritz-Bourgeois Jacqueline op de google maps. Adres en contacten Fritz-Bourgeois Jacqueline
Location of Fritz-Bourgeois Jacqueline on the google maps. Address and contacts of Fritz-Bourgeois Jacqueline

Andere gerelateerde bedrijven als come Fritz-Bourgeois Jacqueline Fritz-Bourgeois Jacqueline: FLBREIGOEDERENFABRIEK JOZEF BESSELEERS-LUTZ NV | J-F FLAMENG | KAPSALON KONTRAST | EUROPCAR | DOKTER WOLLAERT PETER

Other related companies as Fritz-Bourgeois Jacqueline: FLBREIGOEDERENFABRIEK JOZEF BESSELEERS-LUTZ NV | J-F FLAMENG | KAPSALON KONTRAST | EUROPCAR | DOKTER WOLLAERT PETER

Fritz-Bourgeois Jacqueline is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fritz-Bourgeois Jacqueline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05491210937. Het bedrijf Fritz-Bourgeois Jacqueline bevindt zich op het adres: Rue Dodonée 53; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 863,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Fritz-Bourgeois Jacqueline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fritz-Bourgeois Jacqueline is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fritz-Bourgeois Jacqueline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fritz-Bourgeois Jacqueline, openstaande posities, locatie van Fritz-Bourgeois Jacqueline op de kaart.

Fritz-Bourgeois Jacqueline is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fritz-Bourgeois Jacqueline, company assigned to the tax number BE05491210937. The company Fritz-Bourgeois Jacqueline is located at the address: Rue Dodonée 53; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 863,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in Fritz-Bourgeois Jacqueline were not found.
The main activity of Fritz-Bourgeois Jacqueline is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Fritz-Bourgeois Jacqueline is not available. You also can look at reviews of Fritz-Bourgeois Jacqueline, open positions, location of Fritz-Bourgeois Jacqueline on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fritz-Bourgeois Jacqueline, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fritz-Bourgeois Jacqueline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fritz-Bourgeois Jacqueline, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fritz-Bourgeois Jacqueline, employees, financial statistics.