Endeavour NV

Contactgegevens Endeavour NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Endeavour NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Endeavour NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Breydellaan 3; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 21 31 34 (+32-056 21 31 34) 056 21 31 34 (+32-056 21 31 34)

Fax (fax): 056 22 82 84 (+32-056 22 82 84) 056 22 82 84 (+32-056 22 82 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Endeavour NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Endeavour NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Endeavour NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Endeavour NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Endeavour NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Endeavour NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Endeavour NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Endeavour NV
Products information Endeavour NV

BTW identificatienummer (tax): BE06845825195
Ondernemingsnummer: 9979949951
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 885,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Endeavour NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Endeavour NV
(Get full report from official database of BE for Endeavour NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Endeavour NV
Addition kinds of activities for Endeavour NV

20230300. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
31999900. Lederwaren, nec, nec | Leather goods, nec, nec
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
36950203. Video opname tape, leeg | Video recording tape, blank
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association

Werken bij Endeavour NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Endeavour NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Endeavour NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Endeavour NV. Looking for open vacancies in other companies

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • operator cnc machine (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

Zoek naar antwoorden van Endeavour NV in sociale netwerken
Look for responds of Endeavour NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Endeavour NV. Laat een reactie achter voor Endeavour NV. Endeavour NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Endeavour NV. Leave a respond for Endeavour NV. Endeavour NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Endeavour NV op de google maps. Adres en contacten Endeavour NV
Location of Endeavour NV on the google maps. Address and contacts of Endeavour NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Endeavour NV Endeavour NV: INSTITUT D'ENSEIGNEMENT SUPERIEUR PARNASSE-DEUX ALICE | XAVIER POTIE | CHATEAU DU LAC | TOM COCKX | KAPSALON DELL-ARTE

Other related companies as Endeavour NV: INSTITUT D'ENSEIGNEMENT SUPERIEUR PARNASSE-DEUX ALICE | XAVIER POTIE | CHATEAU DU LAC | TOM COCKX | KAPSALON DELL-ARTE

Endeavour NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Endeavour NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06845825195. Het bedrijf Endeavour NV bevindt zich op het adres: Jan Breydellaan 3; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 885,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Endeavour NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Endeavour NV is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Endeavour NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Endeavour NV, openstaande posities, locatie van Endeavour NV op de kaart.

Endeavour NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Endeavour NV, company assigned to the tax number BE06845825195. The company Endeavour NV is located at the address: Jan Breydellaan 3; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 885,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in Endeavour NV were not found.
The main activity of Endeavour NV is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Endeavour NV is not available. You also can look at reviews of Endeavour NV, open positions, location of Endeavour NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Endeavour NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Endeavour NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Endeavour NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Endeavour NV, employees, financial statistics.