EIGENAARSBELANG VZW

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • EIGENAARSBELANG VZW
Private companiesReal Estate • EIGENAARSBELANG VZW

Contactgegevens EIGENAARSBELANG VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EIGENAARSBELANG VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

EIGENAARSBELANG VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelse Plein 25; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 19 77 (+32-03 231 19 77) 03 231 19 77 (+32-03 231 19 77)

Fax (fax): 03 232 13 75 (+32-03 232 13 75) 03 232 13 75 (+32-03 232 13 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EIGENAARSBELANG VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EIGENAARSBELANG VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EIGENAARSBELANG VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EIGENAARSBELANG VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EIGENAARSBELANG VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EIGENAARSBELANG VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EIGENAARSBELANG VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EIGENAARSBELANG VZW
Products information EIGENAARSBELANG VZW

BTW identificatienummer (tax): BE08209777832
Ondernemingsnummer: 6129791259
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in EIGENAARSBELANG VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EIGENAARSBELANG VZW
(Get full report from official database of BE for EIGENAARSBELANG VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor EIGENAARSBELANG VZW
Addition kinds of activities for EIGENAARSBELANG VZW

5171. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
799913. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services
01739902. Kastanjeboerderij | Chestnut grove
24119901. Brandstof hout oogsten | Fuel wood harvesting
25210302. Tafels, kantoor: hout | Tables, office: wood
50469909. Taxi meters | Taxi meters
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens
94410401. Administratie van sociale en mannelijke programma's, federale overheid | Administration of social and manpower programs, federal government

Werken bij EIGENAARSBELANG VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EIGENAARSBELANG VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EIGENAARSBELANG VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EIGENAARSBELANG VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Chauffeur C- Tunnelreiniger (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs C. Je werkt in een vaste nacht en rijdt samen met je collega's naar de werf.

  • Telefonist (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt koude en warme leads telefonisch op met het oog op het uitbreiden van het klantenbestand. Je plant afspraken in met prospects voor de Accountmanagers. Je noteert duidelijk alle communicatie betreffende prospects en afspraken.

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS AFD. HAACHT

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Haacht, Keerbergen, Rotselaar & Boortmeerbeek

  • Productiemedewerker volcontinu TOPVERDIENSTE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal multimediabedrijf kijken wij uit naar productiemedewerkers voor de afwerking en de rotatie. FUNCTIE: •Je maakt deel uit van het productieteam dat werkzaam is aan de offset rotatiepersen, verzamelhechters of de verpakkingsmachines. •Je maakt, mits een doorgedreven opleiding, kennis met de diverse aspecten van het druk –en afwerkingsprocédé. •Je verwerft gaandeweg de nodige kennis en ervaring die jou toelaten zelfstandig één of meerdere delen van de drukpersen of afwerkingsmachines te bedienen.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BENIRO

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van EIGENAARSBELANG VZW in sociale netwerken
Look for responds of EIGENAARSBELANG VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor EIGENAARSBELANG VZW. Laat een reactie achter voor EIGENAARSBELANG VZW. EIGENAARSBELANG VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EIGENAARSBELANG VZW. Leave a respond for EIGENAARSBELANG VZW. EIGENAARSBELANG VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EIGENAARSBELANG VZW op de google maps. Adres en contacten EIGENAARSBELANG VZW
Location of EIGENAARSBELANG VZW on the google maps. Address and contacts of EIGENAARSBELANG VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come EIGENAARSBELANG VZW EIGENAARSBELANG VZW: ADOLF WAGENER & CO | FEESTZAAL KEIZER KAREL | Jacques David SPRL | Goudfilialen (De) | De Bouche 脿 Oreille ASBL

Other related companies as EIGENAARSBELANG VZW: ADOLF WAGENER & CO | FEESTZAAL KEIZER KAREL | Jacques David SPRL | Goudfilialen (De) | De Bouche 脿 Oreille ASBL

EIGENAARSBELANG VZW is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EIGENAARSBELANG VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08209777832. Het bedrijf EIGENAARSBELANG VZW bevindt zich op het adres: Mechelse Plein 25; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in EIGENAARSBELANG VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EIGENAARSBELANG VZW is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EIGENAARSBELANG VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EIGENAARSBELANG VZW, openstaande posities, locatie van EIGENAARSBELANG VZW op de kaart.

EIGENAARSBELANG VZW is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EIGENAARSBELANG VZW, company assigned to the tax number BE08209777832. The company EIGENAARSBELANG VZW is located at the address: Mechelse Plein 25; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in EIGENAARSBELANG VZW were not found.
The main activity of EIGENAARSBELANG VZW is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EIGENAARSBELANG VZW is not available. You also can look at reviews of EIGENAARSBELANG VZW, open positions, location of EIGENAARSBELANG VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EIGENAARSBELANG VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EIGENAARSBELANG VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EIGENAARSBELANG VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EIGENAARSBELANG VZW, employees, financial statistics.