De Pauw Immo Vastgoed

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • De Pauw Immo Vastgoed
Private companiesReal Estate • De Pauw Immo Vastgoed

Contactgegevens De Pauw Immo Vastgoed: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pauw Immo Vastgoed: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pauw Immo Vastgoed

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Geelsebaan 71; 2460; Kasterlee, België

Telefoon (phone): 0474 34 52 68 (+32-0474 34 52 68) 0474 34 52 68 (+32-0474 34 52 68)

Fax (fax): +32 (9) 554-22-19 +32 (9) 554-22-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pauw Immo Vastgoed: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pauw Immo Vastgoed"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pauw Immo Vastgoed"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pauw Immo Vastgoed, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pauw Immo Vastgoed. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pauw Immo Vastgoed, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pauw Immo Vastgoed. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pauw Immo Vastgoed
Products information De Pauw Immo Vastgoed

BTW identificatienummer (tax): BE06996337890
Ondernemingsnummer: 8025482177
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Pauw Immo Vastgoed zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pauw Immo Vastgoed
(Get full report from official database of BE for De Pauw Immo Vastgoed)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pauw Immo Vastgoed
Addition kinds of activities for De Pauw Immo Vastgoed

081100. Houtwegen | Timber tracts
206301. Droge bietensuikerproducten, behalve raffinage | Dry beet sugar products, except refining
22810301. Vezelgaren van dieren, gesponnen | Animal fiber yarn, spun
44120000. Buitenlands zeevervoer van vracht | Deep sea foreign transportation of freight
44910102. Stevedoring | Stevedoring
50150202. Testapparatuur, elektrisch, gebruikt: automotive | Testing equipment, electrical, used: automotive
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
76990902. Biljart reparatie | Billiard table repair

Werken bij De Pauw Immo Vastgoed: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pauw Immo Vastgoed: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pauw Immo Vastgoed. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pauw Immo Vastgoed. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • WEGMARKEERDER (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor wegmarkeringen signalisatie reinigingswerken enz. Dit zowel voor openbare wegen als privéterreinen als parkings. je helpt mee met collega's om de sjablonen op de wegen te plaatsen en te spuiten gooit glaskorrels zet kegels.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IN-Z NOORDERKEMPEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zandhoven en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student broodjeszaak (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Studentenjob

    - je staat in voor het opnemen van bestellingen, en bereiden van broodjes en pasta's - Afrekenen van bestellingen aan de kassa - Onderhoud in de zaak. - Je werkt tussen 11uur en 14uur - Je kan je engageren voor een studentenjob in de week.

  • SERVICE MONTEUR (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SAFE HOUSE

    Type: Vaste Job

    Je plaatst, herstelt en onderhoudt toegangscontrolesystemen, deursystemen en mechanische of elektrische sloten in woningen, appartementen, bedrijfspanden of winkels. Je werkt aan renovatieprojecten en op nieuwbouwwerven. Je verzorgt de configuratie en indienstname van de hardware on site. Je zorgt voor een uitstekende dienstverlening en levert goed advies. Je communiceert vlot en gestroomlijnd met de projectmanager.

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van De Pauw Immo Vastgoed in sociale netwerken
Look for responds of De Pauw Immo Vastgoed in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pauw Immo Vastgoed. Laat een reactie achter voor De Pauw Immo Vastgoed. De Pauw Immo Vastgoed bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pauw Immo Vastgoed. Leave a respond for De Pauw Immo Vastgoed. De Pauw Immo Vastgoed on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pauw Immo Vastgoed op de google maps. Adres en contacten De Pauw Immo Vastgoed
Location of De Pauw Immo Vastgoed on the google maps. Address and contacts of De Pauw Immo Vastgoed

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pauw Immo Vastgoed De Pauw Immo Vastgoed: RO Geschenken | RUSSISCH ORTHODOXE KERK | LOUIS WEYERS | Oppemse Hoeve | Presibel NV

Other related companies as De Pauw Immo Vastgoed: RO Geschenken | RUSSISCH ORTHODOXE KERK | LOUIS WEYERS | Oppemse Hoeve | Presibel NV

De Pauw Immo Vastgoed is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pauw Immo Vastgoed, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06996337890. Het bedrijf De Pauw Immo Vastgoed bevindt zich op het adres: Geelsebaan 71; 2460; Kasterlee. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 888,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in De Pauw Immo Vastgoed zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pauw Immo Vastgoed is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pauw Immo Vastgoed is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pauw Immo Vastgoed, openstaande posities, locatie van De Pauw Immo Vastgoed op de kaart.

De Pauw Immo Vastgoed is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pauw Immo Vastgoed, company assigned to the tax number BE06996337890. The company De Pauw Immo Vastgoed is located at the address: Geelsebaan 71; 2460; Kasterlee. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 888,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. Products created in De Pauw Immo Vastgoed were not found.
The main activity of De Pauw Immo Vastgoed is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pauw Immo Vastgoed is not available. You also can look at reviews of De Pauw Immo Vastgoed, open positions, location of De Pauw Immo Vastgoed on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pauw Immo Vastgoed, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pauw Immo Vastgoed, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pauw Immo Vastgoed, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pauw Immo Vastgoed, employees, financial statistics.