COCLET BRADLEY

Contactgegevens COCLET BRADLEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COCLET BRADLEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

COCLET BRADLEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Basse 21-23; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 373 38 10 (+32-02 373 38 10) 02 373 38 10 (+32-02 373 38 10)

Fax (fax): 02 375 18 68 (+32-02 375 18 68) 02 375 18 68 (+32-02 375 18 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COCLET BRADLEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COCLET BRADLEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COCLET BRADLEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COCLET BRADLEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COCLET BRADLEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COCLET BRADLEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COCLET BRADLEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COCLET BRADLEY
Products information COCLET BRADLEY

BTW identificatienummer (tax): BE08122161865
Ondernemingsnummer: 9304016113
Hoofdstad (capital): 675,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in COCLET BRADLEY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COCLET BRADLEY
(Get full report from official database of BE for COCLET BRADLEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor COCLET BRADLEY
Addition kinds of activities for COCLET BRADLEY

492200. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
23710000. Bontgoederen | Fur goods
50720403. Kopspijkers | Tacks
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough
79410103. Voetbalclub | Football club
96110401. Administratie van algemene economische programma's, federale overheid | Administration of general economic programs, federal government

Werken bij COCLET BRADLEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COCLET BRADLEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COCLET BRADLEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COCLET BRADLEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Medewerker schoonmaak (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEVOGEL SCHOONMAAK DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingeschakeld om schoon te maken bij particuliere klanten thuis. Je werkt voor één vaste klant te Roeselare (met mogelijkheid tot uitbreiding klantenbestand).

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • jobstudenten tijdens de week en/of tijdens de vakanties gezocht (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Het Synergie kantoor in Aalter zoekt op regelmatige basis jobstudenten die zich tijdens de week en/of tijdens de vakanties kunnen vrijmaken om bij één bepaalde klant aan de slag te gaan. Je kan op verschillende afdelingen binnen de firma ingeschakeld worden. Dit kan in de productie, in het magazijn, ed. zijn. Ben je tijdens de week af en toe en dag vrij om te werken en zou je graag een centje bijverdienen? Dan is deze job zeker interessant!Daarnaast zullen we voor de komende vakantie(s) ook nog jobstudenten kunnen inschakelen. Laat ons gerust weten wanneer je tijdens de grote vakantie beschikbaar bent om te werken. We hebben momenteel nog geen concrete studentenplanning, maar vaak krijgen we van deze klant last minute nog extra nog aanvragen door.

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • Productiemedewerkers (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE MARMO

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend op zoek naar productiemedewerkers, verpakkers en etiketteerders. Als productiemedewerker sta je in voor het maken van onder meer saté's, hamburgers, worsten en gourmet-barbequepaketten. Omdat je met rauw vlees werkt, hou je rekening met het voorgeschreven hygiënereglement. Ook voor onze logistieke afdelingen (verpakkers/etiketteerders) zoeken wij extra personeel. Heb je er geen problemen mee om in een koude omgeving te werken? Je steekt graag de handen uit de mouwen en flexibele uren schrikken je niet af? Kun je beschikken over eigen vervoer en ben je onmiddellijk beschikbaar?

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER / CALCULATOR (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Vanaf de start van je carrière bij onze klant, wordt je begeleid door een ervaren projectvoorbereider; Je bestudeert dossiers, lastenboeken en plannen in functie van de kostprijsberekening en werfvoorbereiding; Op basis van de gegevens die je verzameld hebt, zorg je voor een correcte kostprijsberekening van nieuwe projecten; Opmaak van offertes; Bedrijfsprofiel: Onze klant, een familiale bedrijvengroep, zorgt voor een volledig bouwconcept voor haar opdrachtgevers. Ter uitbreiding van de firma zijn ze op zoek naar een JUNIOR PROJECTVOORBEREIDER/CALCULATOR. Ben jij analytisch? Heb je een hogere bouwkundige opleiding genoten? Dan ben jij de collega waar wij naar op zoek zijn! Zend je CV en motivatie in via [email protected] .

Zoek naar antwoorden van COCLET BRADLEY in sociale netwerken
Look for responds of COCLET BRADLEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor COCLET BRADLEY. Laat een reactie achter voor COCLET BRADLEY. COCLET BRADLEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COCLET BRADLEY. Leave a respond for COCLET BRADLEY. COCLET BRADLEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COCLET BRADLEY op de google maps. Adres en contacten COCLET BRADLEY
Location of COCLET BRADLEY on the google maps. Address and contacts of COCLET BRADLEY

Andere gerelateerde bedrijven als come COCLET BRADLEY COCLET BRADLEY: BRENDA STERCKX | Boucherie P | JOS GOFFLO | Quirynen Paul-De Groot B-De Schepper R | Carrosserie du Saint-Homme

Other related companies as COCLET BRADLEY: BRENDA STERCKX | Boucherie P | JOS GOFFLO | Quirynen Paul-De Groot B-De Schepper R | Carrosserie du Saint-Homme

COCLET BRADLEY is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COCLET BRADLEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08122161865. Het bedrijf COCLET BRADLEY bevindt zich op het adres: Rue Basse 21-23; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 675,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 169,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in COCLET BRADLEY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COCLET BRADLEY is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COCLET BRADLEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COCLET BRADLEY, openstaande posities, locatie van COCLET BRADLEY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COCLET BRADLEY is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is COCLET BRADLEY, company assigned to the tax number BE08122161865. The company COCLET BRADLEY is located at the address: Rue Basse 21-23; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 675,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 169,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in COCLET BRADLEY were not found.
The main activity of COCLET BRADLEY is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COCLET BRADLEY is not available. You also can look at reviews of COCLET BRADLEY, open positions, location of COCLET BRADLEY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COCLET BRADLEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COCLET BRADLEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COCLET BRADLEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COCLET BRADLEY, employees, financial statistics.