BUYENS C BVBA

Contactgegevens BUYENS C BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUYENS C BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUYENS C BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bakenstraat 4; 2460; Kasterlee (Lichtaart), België

Telefoon (phone): 014 55 49 97 (+32-014 55 49 97) 014 55 49 97 (+32-014 55 49 97)

Fax (fax): +32 (87) 462-48-56 +32 (87) 462-48-56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUYENS C BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUYENS C BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUYENS C BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUYENS C BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUYENS C BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUYENS C BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUYENS C BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUYENS C BVBA
Products information BUYENS C BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09937652587
Ondernemingsnummer: 8590454101
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 801,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Land surveyors

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUYENS C BVBA
(Get full report from official database of BE for BUYENS C BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUYENS C BVBA
Addition kinds of activities for BUYENS C BVBA

2439. Structurele houtdelen, nec | Structural wood members, nec
516901. Alkalines en chloor | Alkalines and chlorine
734202. Pestbestrijdingsdiensten | Pest control services
28650311. kresolen | Cresols
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
73730202. Office computer automatisering systemen integratie | Office computer automation systems integration
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership

Werken bij BUYENS C BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUYENS C BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUYENS C BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUYENS C BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • ALUMINIUMBEWERKER ATELIER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature als Aluminiumbewerker herken je jezelf in dit profiel: je hebt een opleiding schrijnwerk achter de rug of hebt ervaring je bezit een rijbewijs B en hebt eigen vervoer je bent leergierig en flexibel je bent gemotiveerd en kan zelfstandig werken

  • Installateur Sanitair en CV (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Installateur saniair & CV gezocht! Let\\\'s Work is op zoek naar ervaren installateur sanitair & cv die dat extra vleugje pit in zich heeft! Tot jouw takenpakket behoort het monteren van nieuwe cv en sanitaire installaties - Dat doe je met behulp van verschillende technieken zoals klemmen, lassen - Daarnaast installeer je heel wat zaken zoals kranen, gasboilers enzovoort. -Afvoerleidingen plaatsen voor sanitair behoort ook tot jouw job

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-MARTENS-LATEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Deeltijdse job als verpleegkundige klinische studies (bijverdienste) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken verpleegkundigen die interesse hebben in klinische studies. Je technische handelingen moeten vlot gaan(bloedafname, EKG, ....) en je bent administratief nauwkeurig. De patiënten die je opvolgt, komen binnen voor een dag of langer (maximum 3 weken met inslapen). Voor deze patiënten zorg je dan voor de juiste inname medicatie en de controles afgesproken binnen het protocol van de studie. Dit is een bijverdienste, per maand plannen we je in afhankelijk van je eigen beschikbaarheden. Een opleiding krijg je on the job en we zoeken verpleegkundigen die een lange termijn engagement hebben. Er zijn verschillende shiften: vroege, dag, late, nacht, weekend, feestdagen, alles is mogelijk. Om de continuïteit te bewaken werk je een 4 à 5 dagen per maand. Je dient de medicatie toe, en voert de taken uit zoals voorgeschreven in de studie. Dit is bijvoorbeeld een bloedafname, bloeddruk nemen of EKG. De resultaten noteer je nauwgezet en volgt de patiënten op. Je zorgt ook voor het algemeen welzijn van de patiënten die verblijven op de afdeling. Bij langere studies zijn er mogelijkheden tot kleine activiteiten onder jouw begeleiding (naar de bib, petanque, een film, een wandeling, ...).

  • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

  • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

Zoek naar antwoorden van BUYENS C BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BUYENS C BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUYENS C BVBA. Laat een reactie achter voor BUYENS C BVBA. BUYENS C BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUYENS C BVBA. Leave a respond for BUYENS C BVBA. BUYENS C BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUYENS C BVBA op de google maps. Adres en contacten BUYENS C BVBA
Location of BUYENS C BVBA on the google maps. Address and contacts of BUYENS C BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BUYENS C BVBA BUYENS C BVBA: FLALFONS FLORU BVBA | Omnisports ASBL | MAUVISIN | Benizri Jacques | VAN HAELST GUST

Other related companies as BUYENS C BVBA: FLALFONS FLORU BVBA | Omnisports ASBL | MAUVISIN | Benizri Jacques | VAN HAELST GUST

BUYENS C BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUYENS C BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09937652587. Het bedrijf BUYENS C BVBA bevindt zich op het adres: Bakenstraat 4; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 801,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Land surveyors.
De hoofdactiviteit van BUYENS C BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUYENS C BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUYENS C BVBA, openstaande posities, locatie van BUYENS C BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BUYENS C BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUYENS C BVBA, company assigned to the tax number BE09937652587. The company BUYENS C BVBA is located at the address: Bakenstraat 4; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 801,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Real estate. List of products are Land surveyors.
The main activity of BUYENS C BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUYENS C BVBA is not available. You also can look at reviews of BUYENS C BVBA, open positions, location of BUYENS C BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUYENS C BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUYENS C BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUYENS C BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUYENS C BVBA, employees, financial statistics.