bureau fimo SPRL

Contactgegevens bureau fimo SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data bureau fimo SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

bureau fimo SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard G. Van Haelen 139 Box 22; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 345 73 05; 0475 95 66 30 (+32-02 345 73 05; 0475 95 66 30) 02 345 73 05; 0475 95 66 30 (+32-02 345 73 05; 0475 95 66 30)

Fax (fax): 02 345 73 05 (+32-02 345 73 05) 02 345 73 05 (+32-02 345 73 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) bureau fimo SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "bureau fimo SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "bureau fimo SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van bureau fimo SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen bureau fimo SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of bureau fimo SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees bureau fimo SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti bureau fimo SPRL
Products information bureau fimo SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04230529785
Ondernemingsnummer: 8663238525
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 445,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in bureau fimo SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor bureau fimo SPRL
(Get full report from official database of BE for bureau fimo SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor bureau fimo SPRL
Addition kinds of activities for bureau fimo SPRL

3496. Diverse vervaardigde draadproducten | Miscellaneous fabricated wire products
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
34979910. Aluminium folie | Tin foil
35790304. Papiersnijpers, trimmers en stoten | Paper cutters, trimmers, and punches
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
36510116. Radio ontvangst sets | Radio receiving sets
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
51590601. Verkoop en opslag van tabaksproducten | Tobacco auctioning and warehousing
67929900. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec

Werken bij bureau fimo SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in bureau fimo SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor bureau fimo SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for bureau fimo SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Chauffeur C Distributie van colli's tot paletgoederen over België Er wordt ongeveer 38u/week gewerkt (overuren worden in recuup gegeven) Er wordt geleverd aan werven en bij particulieren Er wordt gewerkt in de chemische sector Opstartuur hangt af van klant tot klant, het kan zijn dat je eens om 04.00u moet vertrekken maar zeker ook om 08.00u. Ze zoeken iemand flexibel die zijn weg kan vinden in een jong team. Je moet vlot kunnen communiceren in het Nederlands en je plan kunnen trekken in het Frans

  • Plaatser ramen (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zo, even een pauze. Tijd om van de skyline te genieten. Aan je voeten ligt de stad…dubbel en dik genieten met dit mooie weer… Ja, je moet wel wat lef hebben om deze job te doen! Samen met je collega’s bevind je je regelmatig in hogere sferen. Dagelijks gaan jullie op pad om bij particuliere of commerciële gebouwen ramen en/of balustrades te plaatsen. Dit zowel in aluminium als PVC. Verder ga je alles op een drager plaatsen en vastzetten, dichten, stutten, stijlen en lijsten assembleren en aan metselwerk bevestigen. Je technisch inzicht komt daarbij goed van pas. Alsook je goesting om buiten te werken, want tussen muren zitten is echt niets voor jou! Dit is echt een job waar jij als vakman veel plezier aan beleefd… De pauze is om…terug aan de slag!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Carrossier / plaatbewerker regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor wagens en wil je aan de slag als carrossier? Wij zijn op zoek naar een gedreven plaatwerkers autoschade. Je gaat aan de slag binnen een jong team van een dynamisch carrosseriebedrijf, dat schades aan wagens en bestelwagens repareert. Je bent een teamplayer en werkt nauw samen met je collega’s binnen een dynamische structuur met ondersteuning van je werkplaatsverantwoordelijke.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • zelfstandig psychotherapeut kinderen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinnen. Voor uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een psychotherapeut voor therapeutisch werk met kinderen.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van bureau fimo SPRL in sociale netwerken
Look for responds of bureau fimo SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor bureau fimo SPRL. Laat een reactie achter voor bureau fimo SPRL. bureau fimo SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for bureau fimo SPRL. Leave a respond for bureau fimo SPRL. bureau fimo SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie bureau fimo SPRL op de google maps. Adres en contacten bureau fimo SPRL
Location of bureau fimo SPRL on the google maps. Address and contacts of bureau fimo SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come bureau fimo SPRL bureau fimo SPRL: JUWELEN THOMAS | Malherbe R | INTERAUTOMATIC | DE RODE BALIE | DIERENPARK

Other related companies as bureau fimo SPRL: JUWELEN THOMAS | Malherbe R | INTERAUTOMATIC | DE RODE BALIE | DIERENPARK

bureau fimo SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is bureau fimo SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04230529785. Het bedrijf bureau fimo SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard G. Van Haelen 139 Box 22; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 445,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in bureau fimo SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van bureau fimo SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van bureau fimo SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van bureau fimo SPRL, openstaande posities, locatie van bureau fimo SPRL op de kaart.

bureau fimo SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is bureau fimo SPRL, company assigned to the tax number BE04230529785. The company bureau fimo SPRL is located at the address: Boulevard G. Van Haelen 139 Box 22; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 445,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Real estate. Products created in bureau fimo SPRL were not found.
The main activity of bureau fimo SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of bureau fimo SPRL is not available. You also can look at reviews of bureau fimo SPRL, open positions, location of bureau fimo SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over bureau fimo SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf bureau fimo SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about bureau fimo SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company bureau fimo SPRL, employees, financial statistics.